Çokta alma şuan çok iyi olmuşsundur boyuna göre çok iyisin bence
Ah fast food ah
Özdileeeeeeeeeeekteyim yaşamın içindeyiiiiiiiiim
Bi gün özdilekteyiz benimkiyle saatte epey geç olmuş 12 de kapanıyor ya.Ailemden biri arıyor o saatte dışarda olmama kızarlar diye tuvalete gidiyorum açıyorum telefonu bi başlıyo o karı yine özdileeeeeekteyiiiiiiiiiim yaşamın içindeyiiiiiiiiiiiiiim diye
Napalim canim ben kvdedeyim hala.. evime gitcem inşallah akşama doğru..
Az önce bi haber okudum ona canım sıkıldıkpssde merkezi atamayı kaldıracaklarmis :/ su sınavda yerleştim yerleştim :/ bana dua edin lütfen
Canim yaa 1.68 e göre kilon gayet ii geldi bana .. ben kendimi düşününce baya bi korktum yani.. :)
hıı hıı evet buymuş bende merak ediyorum, benimkine aldırtıcam bunu
Aydıngün
GÜNAYDINNNNNNN,BİLMİYOM SEN
YAVRUM BENİM ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN,
GÜNAYDUNN
selambilmiyom sen?
manyak bizde Forumda çok gezerdik
((((((
hıı hıı evet buymuş bende merak ediyorum, benimkine aldırtıcam bunu
Aydıngün
GÜNAYDINNNNNNN,BİLMİYOM SEN
YAVRUM BENİM ALLAHIM SANA YARDIM ETSİN,
GÜNAYDUNN
selambilmiyom sen?
manyak bizde Forumda çok gezerdik
((((((
ay allahım hakikatten feci olmuşşş
ayyy kızlaaar, benimkiyle konuştum az öncee, 26 mayısta tatbikat varmış, tam 3 hafta :18: kamp gibi bişeye gidecekkermiş :18: 3 hafta boyunca hiç konuşamıcakmışızzzz
tüm türkiye genelinde tüm askeriyelerde olacak bu tatbikat dedi, sizinkilerden duydunuz mu böle bişey :18:
3 hafta neidr yaaaa, ben nası dayancam 3 haftaaaaa habersiz kalmayaaaa :18::18::18:
Sanki biz bilmiyorum özdilekte olduğumuzu
yoo ben öyle bişey duymadım, umarım yoktur :/
vala bilmiyorummm, benim müstakbel kaynım da askerde şu an, kasımdan beri, onlarda da varmış aynı tarihte tatbikat :18:
ee herrkes tatbikata giderse, askeriyedeki işler nolacak mantıksız oluyor birazİnşallahhhhhhhhhhhhh olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanane beeeeeeeeeeeeeCümleniz yanlış olmuş. Türkçeyi güzel kullanınız lütfen erees hanım.
inşallahhbenimkinin kesin var da, umarım sizlerin olmazz :18:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanane beeeeeeeeeeeee
inşşalahh
Bana herşey cicim kafamı karıştırıyorsun cümlelerinle
Ne kolay kafan varmış hemen karışıyor
neyse.
.
.
.
.
çok canım sıkıldı benim bu tatbikat işine yaaaa
ayyy kızlaaar, benimkiyle konuştum az öncee, 26 mayısta tatbikat varmış, tam 3 hafta :18: kamp gibi bişeye gidecekkermiş :18: 3 hafta boyunca hiç konuşamıcakmışızzzz
tüm türkiye genelinde tüm askeriyelerde olacak bu tatbikat dedi, sizinkilerden duydunuz mu böle bişey :18:
3 hafta neidr yaaaa, ben nası dayancam 3 haftaaaaa habersiz kalmayaaaa :18::18::18:
benimkinin kesin var da, umarım sizlerin olmazz :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?