ayyy kızlaaar, benimkiyle konuştum az öncee, 26 mayısta tatbikat varmış, tam 3 hafta :18: kamp gibi bişeye gidecekkermiş :18: 3 hafta boyunca hiç konuşamıcakmışızzzz
tüm türkiye genelinde tüm askeriyelerde olacak bu tatbikat dedi, sizinkilerden duydunuz mu böle bişey :18:
3 hafta neidr yaaaa, ben nası dayancam 3 haftaaaaa habersiz kalmayaaaa :18::18::18:
hadi ya benimki hiç bişi demedi nasıl bişey bu acaba tüm Türkiye genelindeyse önemli bişey yoksa bişileremi hazırlıyolar bizimkileri Allahım koru:26:
ayyy kızlaaar, benimkiyle konuştum az öncee, 26 mayısta tatbikat varmış, tam 3 hafta :18: kamp gibi bişeye gidecekkermiş :18: 3 hafta boyunca hiç konuşamıcakmışızzzz
tüm türkiye genelinde tüm askeriyelerde olacak bu tatbikat dedi, sizinkilerden duydunuz mu böle bişey :18:
3 hafta neidr yaaaa, ben nası dayancam 3 haftaaaaa habersiz kalmayaaaa :18::18::18:
vala bilmiyorummm, benim müstakbel kaynım da askerde şu an, kasımdan beri, onlarda da varmış aynı tarihte tatbikat :18:
3 hafta miiiçoook çooook üç hafta çok uzun hiçbirşey demedi ama ilk konuşmamızda sorarim. İnşallah yoktur öyle bişey :/
Kayninla ayni mi birlikleri ? Yani ikisi dr jandarma mi atıyorum?
kaynımın (ay bu kelimeyi kullanmak da bi hoş geldi yahuu) birliğini tam olarak bilmiyorum ama o da karacı sanırım benimki gibi, jandarma falan değil.
her sene mayıs ayında oluyormuş canımm
3 hafta miiiçoook çooook üç hafta çok uzun hiçbirşey demedi ama ilk konuşmamızda sorarim. İnşallah yoktur öyle bişey :/
Kayninla ayni mi birlikleri ? Yani ikisi dr jandarma mi atıyorum?
kaynımın (ay bu kelimeyi kullanmak da bi hoş geldi yahuu) birliğini tam olarak bilmiyorum ama o da karacı sanırım benimki gibi, jandarma falan değil.
alla alla bende bilmiyorum öyle bişey ama her birliğe olurmu bilmem benim eşim hastanede ve posta 3 hafta bırakamazki o görevini her göreve göre değildir sanırım o yaa
alla alla bende bilmiyorum öyle bişey ama her birliğe olurmu bilmem benim eşim hastanede ve posta 3 hafta bırakamazki o görevini her göreve göre değildir sanırım o yaa
Kamaralara oynamaaynen benimki de kameracı, acaba henüz görev verilmemiş olanlar mı gidecek :26:
Kamaralara oynama
Bence de hepsi olamaz benimki de muhaberede ve diyor ki burası olmasa askeriye biter.Hepsi işini bırakıp tatbikata gidemez belirli işi olanlar yine o işine devam eder normal olanlar gider ancak ben böyle düşünüyorum
aynen benimki de kameracı, acaba henüz görev verilmemiş olanlar mı gidecek :26:
Yaa tv de derler ya kameralara oynaaamaaa diyeo ne beiçimde sana karşı bi şiddet duygusu var bugün
olabilir :18:
benimkinin görevi yokk çünküü, gıcık komutanları bizim kısa dönemlerin hiçbirne görev vermemiş, hep uzun dönemleri görevlere yerleştirmişler
benimkinin görevi yokk çünküü, gıcık komutanları bizim kısa dönemlerin hiçbirne görev vermemiş, hep uzun dönemleri görevlere yerleştirmişler
Yaa tv de derler ya kameralara oynaaamaaa diye
Bizim orda 10kisiler kisa donem. Gelen 2.kisa donem grubuymus piyango bize vurmus. Muharebeciler nornalde uzun donem olurmus ilk defa kisa donem olmus. Bu kismi sans iste biyerrden yirttik en azindan
Bence de hepsi olamaz benimki de muhaberede ve diyor ki burası olmasa askeriye biter.Hepsi işini bırakıp tatbikata gidemez belirli işi olanlar yine o işine devam eder normal olanlar gider ancak ben böyle düşünüyorum
aynen benimki de kameracı, acaba henüz görev verilmemiş olanlar mı gidecek :26:
Benimki de kantinde şimdi.. kasada fln duruyormus gelen malları dizdiriyormus fln.. o zaman o da olmamasi lazim.. :/ yine de içim rahat değil sorcam..
hayırlısı olsun canım, Allah sabır versinhem belki iptal olur :/
umarım iptal olur, iptal olmasa bile en azından süresini 10 güne falan çekseler, 3 hafta nedir yaaaaaaaasanki savaşa giriyoruz
Allah korusun ya :/
takarım ben şimdi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?