354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:) sormadığınız için ben söylemeyecem nerde olduğumu

naptın gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,

Napayım ilk buluşmayi atlattim yarını bekliyorum konuşmaya çalıştım ama katum anacım gülüp geçiyor öpüyor sarılıyor işte zeytinyağlık yapıyor ne yapacak gıcık

Napayım ilk buluşmayi atlattim yarını bekliyorum konuşmaya çalıştım ama katum anacım gülüp geçiyor öpüyor sarılıyor işte zeytinyağlık yapıyor ne yapacak gıcık

ama yarın ciddi bi şekilde konuş prensesimm :26:

yani bi sonuca bağlansın bu iş artık...

Kuzucummm keşke yakın olabilsek.. yalnız hissetme biz varız feysten ekle istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yarın sevdiceğim ile görüşecez E ve M harfi küpeler aldım onları takıcam :))

Mutellaaaaa Naber fıstık? Nerelerdesin? :)

Depresyondayım şekerim ya.
Canım çok sıkılıyor yapılacak onlarca işim var ama hiç enerjim yok.
Sevgilimi özledim falan işte...
Sen nasılsın? Sevdiceğinle görüşecekmişsin sanırım, görüşün de hasret giderin

keşke biz de görüşebilseeek

Keşkee

e seninki yakınına gelmedi mi dahaaa :44:

yok muuuu :44::44::44:

eee olsun o çıkamasa da sen gidip askeriyede ziyaret edebilirsin ki haftasonuu

2 hafta falan izni yok. Bi de öyle kolay değil gerçekten. Ankara'ya gitmek kolay olsa da Ankara'nın trafiği ve karmaşıklığı malum. Askeriyeyi bulamayabilirim. Ayrıca ayrılmak daha zor oluyormuş. 26 Nisan'dan beri dağılmış haldeyim. Keşke uzakta olsaydı diyorum. Gitmek istiyorum ama dönüş yolu, trene binmek, onu orda bırakma düşüncesi bile gözlerime yaşları dolduruyor.

valla ben yakınımda olmasını ve her fırsatta görmeyi tercih ederdim

Ankara'dan dönerken tüm yol boyunca ağladım. Herkesten her şeyden nefret ettim. Benim hassasiyetim sanırım ama alışmak çok daha zor geliyor bana.

Ahh canım yaa gidip gelme imkanın varsa her hafta sonu iki haftada bir gitmelisin o ayrılma anı falan değil öylede böylede geçecek o günler izne geldiğinde bende kötü olurum diye düşündüm he burukluk olmadı mı oldu ama yaşadığımız üç gün yanımda olduğu her an o burukluğa katlanacak kadar güzeldi. Hem gidip gelmeye alıştıktan sonra iki hafta sonra görüşürüze yada haftaya görüşürüze döner olay üzme kendini elindeki fırsatında değerini bil :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…