:) sormadığınız için ben söylemeyecem nerde olduğumu
naptın gızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,
EHEHEHENapayım ilk buluşmayi atlattim yarını bekliyorumkonuşmaya çalıştım ama katum anacım gülüp geçiyor öpüyor sarılıyor işte zeytinyağlık yapıyor ne yapacak gıcık
Napayım ilk buluşmayi atlattim yarını bekliyorumkonuşmaya çalıştım ama katum anacım gülüp geçiyor öpüyor sarılıyor işte zeytinyağlık yapıyor ne yapacak gıcık
hoş geldiniz allah kavuştursun bende ankaradayım :)
Aslinda burdan konusmak pek dogru degil biliyorum.Daha oncelerdede konular actim ama paylasamiyorum kimsyle dogru duzgun samimi bir arkadasim yok.Liseden bir kac kiz arkadasim var onlarda liseden sora bir gruplasma oldu kimisi evlendi nisanlandi hepsi ayri havadalar ben hepsini arayip soruyorum ama daha beni kimse hususi aramis degil.Cok uzuluyorum.Benim kuzenlerim felanda yok burda hepsi uzaktalar yanliz kaliyorum.Isyerimdede kuramiyorum arkadaslik onlarda kendi aralarinda grup.Burda yanliz kaldim sevdigimde zaten uzakta hep o gelecekte biyerlere gidecez.Askerden gelince zayen yine gidecek istanbula ben yine yanliz kalicam.Yemek yemeye yanliz gidiyorum.Alisverise yanliz.Haftasonlari hava guzel oluyo heves ediyorum kimse olmuyo cagirmiyo ben ariyorum hep isleri var.Oyuzden derdimide anlatamiyorum kimseye boyle buralarda takiliyorum iste
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim inşallah iyi olur ama umutsuz vaka benimki
Kızlar yarın sevdiceğim ile görüşecez E ve M harfi küpeler aldım onları takıcam :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarın sevdiceğim ile görüşecez E ve M harfi küpeler aldım onları takıcam :))
Mutellaaaaa Naber fıstık? Nerelerdesin? :)
keşke biz de görüşebilseeek
Depresyondayım şekerim ya.
Canım çok sıkılıyor yapılacak onlarca işim var ama hiç enerjim yok.
Sevgilimi özledim falan işte...
Sen nasılsın? Sevdiceğinle görüşecekmişsin sanırım, görüşün de hasret giderin
Keşkee
e seninki yakınına gelmedi mi dahaaa :44:
Gelse ne sanki çarşı izni mi var?
yok muuuu :44::44::44:
eee olsun o çıkamasa da sen gidip askeriyede ziyaret edebilirsin ki haftasonuu
2 hafta falan izni yok. Bi de öyle kolay değil gerçekten. Ankara'ya gitmek kolay olsa da Ankara'nın trafiği ve karmaşıklığı malum. Askeriyeyi bulamayabilirim. Ayrıca ayrılmak daha zor oluyormuş. 26 Nisan'dan beri dağılmış haldeyim. Keşke uzakta olsaydı diyorum. Gitmek istiyorum ama dönüş yolu, trene binmek, onu orda bırakma düşüncesi bile gözlerime yaşları dolduruyor.
valla ben yakınımda olmasını ve her fırsatta görmeyi tercih ederdim
Ankara'dan dönerken tüm yol boyunca ağladım. Herkesten her şeyden nefret ettim. Benim hassasiyetim sanırım ama alışmak çok daha zor geliyor bana.
iyi geceler kızlar keyifler nasıl bakalım?
Ankara'dan dönerken tüm yol boyunca ağladım. Herkesten her şeyden nefret ettim. Benim hassasiyetim sanırım ama alışmak çok daha zor geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?