354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kızlar nasılsınız.?ben pek iyi degilim moralim bozuk

iyi diyelim iyi olsun hayırdır inşallah niye bozuk moralin :44:

nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aslinda burdan konusmak pek dogru degil biliyorum.Daha oncelerdede konular actim ama paylasamiyorum kimsyle dogru duzgun samimi bir arkadasim yok.Liseden bir kac kiz arkadasim var onlarda liseden sora bir gruplasma oldu kimisi evlendi nisanlandi hepsi ayri havadalar ben hepsini arayip soruyorum ama daha beni kimse hususi aramis degil.Cok uzuluyorum.Benim kuzenlerim felanda yok burda hepsi uzaktalar yanliz kaliyorum.Isyerimdede kuramiyorum arkadaslik onlarda kendi aralarinda grup.Burda yanliz kaldim sevdigimde zaten uzakta hep o gelecekte biyerlere gidecez.Askerden gelince zayen yine gidecek istanbula ben yine yanliz kalicam.Yemek yemeye yanliz gidiyorum.Alisverise yanliz.Haftasonlari hava guzel oluyo heves ediyorum kimse olmuyo cagirmiyo ben ariyorum hep isleri var.Oyuzden derdimide anlatamiyorum kimseye boyle buralarda takiliyorum iste

anlıyorum ne hissettiğini canım bende öyleyim hatta benim doğru düzgün dışarı çıktığımda yok :/ trabzonda olsaydım keşke birbirimize arkadaş olurduk

kıyamam yaa sen gel benim yanıma doyasıya gezeriz senle biz :13: belki de çevrendeki insanlar sana zararı dokunabilecek yapıda insanlardır belki de uzak kalman gerekiyordur onlardan sevdiğin gelsin yalnız bırakmaz seni hem bizler varız burda

hem bende öyleyim yektacım ailem yanımda değil sevdiğim yanımda değil bi iki arkadaşım var bu koskoca şehirde onlarlada iş yerinde müsait olduğumuz da görüşüyoruz yeri geliyo ben bütün bi hafta sonu evden çıkmadığımı biliyorum

Son düzenleme:
anlıyorum ne hissettiğini canım bende öyleyim hatta benim doğru düzgün dışarı çıktığımda yok :/ trabzonda olsaydım keşke birbirimize arkadaş olurduk
Canim benim baska sorunlarimda var buyuk zaten onlari asamiyorum sıkıntıdan patlıyorum cok mutsuzumm

Ben sadece ona bagimli kalmak istemiyorum ama hayat oyle yapiyor iste benim sucum yok kader boyle iste .Cileli yazilmis iste

Ben sadece ona bagimli kalmak istemiyorum ama hayat oyle yapiyor iste benim sucum yok kader boyle iste .Cileli yazilmis iste

dua et bol bol rabbim yardımcın olsun canım sıkıntılarının inşallah üstesinden gelirsin inan her şey geliyor geçiyor ömür bile ..

dua et bol bol rabbim yardımcın olsun canım sıkıntılarının inşallah üstesinden gelirsin inan her şey geliyor geçiyor ömür bile ..

Gecmiycek canim zaten gecmeyecek seyler omur boyu izleri kalcak bende Neyse basinizi agirttim kusura bakmayin oyle canim sıkıldi iste

Gecmiycek canim zaten gecmeyecek seyler omur boyu izleri kalcak bende Neyse basinizi agirttim kusura bakmayin oyle canim sıkıldi iste

ne kusuru sıkıntıların büyük ama Allah daha büyük canım elimden dua etmekten başka belki bişi gelmez ama anlatmak içini dökmek istersen dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…