iyi geceleeeeeeer, sen de Düzce'yi görmüşsün bakıyorummm
Neguzellll yaaaaa:))))
keşke biz de görüşebilseeek
Depresyondayım şekerim ya.
Canım çok sıkılıyor yapılacak onlarca işim var ama hiç enerjim yok.
Sevgilimi özledim falan işte...
Sen nasılsın? Sevdiceğinle görüşecekmişsin sanırım, görüşün de hasret giderin
Keşkee
Canlarım az kaldı biraz daha sabır. Aynı şehirde olmasak ben de görüşemezdim. Söylüyorum diye de kızmayın bana
Noldu Mutella hayırdır canım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankara'dan dönerken tüm yol boyunca ağladım. Herkesten her şeyden nefret ettim. Benim hassasiyetim sanırım ama alışmak çok daha zor geliyor bana.
ne ballısınız yaaaaa
Canııımmmmm ♡
şans hep sizden yana olsun böyleeee
Ahh canım yaa gidip gelme imkanın varsa her hafta sonu iki haftada bir gitmelisin o ayrılma anı falan değil öylede böylede geçecek o günler izne geldiğinde bende kötü olurum diye düşündüm he burukluk olmadı mı oldu ama yaşadığımız üç gün yanımda olduğu her an o burukluğa katlanacak kadar güzeldi. Hem gidip gelmeye alıştıktan sonra iki hafta sonra görüşürüze yada haftaya görüşürüze döner olay üzme kendini elindeki fırsatında değerini bil :)
Canlarım az kaldı biraz daha sabır. Aynı şehirde olmasak ben de görüşemezdim. Söylüyorum diye de kızmayın bana
Noldu Mutella hayırdır canım?
Gidip gelme imkanım var tabi çok şükür ama daha çarşı iznimiz yok. İnşallah olursa haftaya falan gitmek istiyorum. 3-4 saat görüşmek çok iyi gelecek eminim ama yolda geçirdiğim süre onu gördüğüm süreden daha fazla olacak inşallah zamanla alışırım bu duruma. Her bünye aynı değil işte öyle büyük bi boşluk var ki içimde her gün her gün ağlayarak uyanıyorum. Göremeyecek olmaktan nefret ediyorum. Ankesörlü telefonları iyi değil Ankara'da zaten 3-5 tane. Sesini de doğru düzgün duymuyorum. Dönüş yolu benim için zor olduğu kadar onun için de zor oluyor. Bizim ayrılmamız çok zor oluyor ona da kıyamıyorumDediğin gibi görüşme imkanımız var çok şükür inşallah en verimli şekilde kullanırız bu fırsatı, yıpranmadan geçer gider bu saçma ayrı günler.
Canım çarşı izni olmasada 3 4 saat görmek çok iyi gelir biz kamerada görüşüyoruz eve gülücükler saça saça gidiyorum canlı yanında olması bambaşkadır.Eminim gördükçe alışacaksan her görmek istediğinde gidebilirsinde :) Birde içeri girdiğinde çok arama yapılmazsa telefon götürmeni öneririm çok daha rahatlarsınız.
inşallah geçmişsindiiir
şimdi zorlaştırdılar galiba sınavları değil mii?
Gidip gelme imkanım var tabi çok şükür ama daha çarşı iznimiz yok. İnşallah olursa haftaya falan gitmek istiyorum. 3-4 saat görüşmek çok iyi gelecek eminim ama yolda geçirdiğim süre onu gördüğüm süreden daha fazla olacak inşallah zamanla alışırım bu duruma. Her bünye aynı değil işte öyle büyük bi boşluk var ki içimde her gün her gün ağlayarak uyanıyorum. Göremeyecek olmaktan nefret ediyorum. Ankesörlü telefonları iyi değil Ankara'da zaten 3-5 tane. Sesini de doğru düzgün duymuyorum. Dönüş yolu benim için zor olduğu kadar onun için de zor oluyor. Bizim ayrılmamız çok zor oluyor ona da kıyamıyorumDediğin gibi görüşme imkanımız var çok şükür inşallah en verimli şekilde kullanırız bu fırsatı, yıpranmadan geçer gider bu saçma ayrı günler.
Geçen gece acildeydim serum falan verdiler
Ben üzülmeye falan gelemiyorum ya hemen isyan ediyor vücudum hastalanıveriyorum
evet tek hatada indiriyolar geçmişim bu arada
Yok canım telefon işi çok yaş mebs'te. Direk mahkemelik oluyorlar zaten tek tek komutanın odasında aranmışlar imkansız gibi bişey yani. Kendimde maddi manevi o gücü bulayım da gideyim inşallah
kızlar yaa bu akşam iyi değilim gözyaşlarıma engel olamıyorum çok özledim ben yaaaaaaaaa
kızlar yaa bu akşam iyi değilim gözyaşlarıma engel olamıyorum çok özledim ben yaaaaaaaaa
tebrikleeeeeeeer
Tebrikler beybi :)
Sen benden beter ben senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?