354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Neguzellll yaaaaa:))))

keşke biz de görüşebilseeek

Canlarım az kaldı biraz daha sabır. Aynı şehirde olmasak ben de görüşemezdim. Söylüyorum diye de kızmayın bana
Noldu Mutella hayırdır canım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne ballısınız yaaaaa

Ankara'dan dönerken tüm yol boyunca ağladım. Herkesten her şeyden nefret ettim. Benim hassasiyetim sanırım ama alışmak çok daha zor geliyor bana.

Canııımmmmm belki ben eşlik edebilirim sana bigün? Gideriz kaybolursak da beraber kayboluruz. Ya da nişanlım da götürür bizi ne dersin? Ciddi ve samimiyim ♥

Gidip gelme imkanım var tabi çok şükür ama daha çarşı iznimiz yok. İnşallah olursa haftaya falan gitmek istiyorum. 3-4 saat görüşmek çok iyi gelecek eminim ama yolda geçirdiğim süre onu gördüğüm süreden daha fazla olacak inşallah zamanla alışırım bu duruma. Her bünye aynı değil işte öyle büyük bi boşluk var ki içimde her gün her gün ağlayarak uyanıyorum. Göremeyecek olmaktan nefret ediyorum. Ankesörlü telefonları iyi değil Ankara'da zaten 3-5 tane. Sesini de doğru düzgün duymuyorum. Dönüş yolu benim için zor olduğu kadar onun için de zor oluyor. Bizim ayrılmamız çok zor oluyor ona da kıyamıyorum Dediğin gibi görüşme imkanımız var çok şükür inşallah en verimli şekilde kullanırız bu fırsatı, yıpranmadan geçer gider bu saçma ayrı günler.

Geçen gece acildeydim serum falan verdiler
Ben üzülmeye falan gelemiyorum ya hemen isyan ediyor vücudum hastalanıveriyorum

Canım çarşı izni olmasada 3 4 saat görmek çok iyi gelir biz kamerada görüşüyoruz eve gülücükler saça saça gidiyorum canlı yanında olması bambaşkadır.Eminim gördükçe alışacaksan her görmek istediğinde gidebilirsinde :) Birde içeri girdiğinde çok arama yapılmazsa telefon götürmeni öneririm çok daha rahatlarsınız.

Yok canım telefon işi çok yaş mebs'te. Direk mahkemelik oluyorlar zaten tek tek komutanın odasında aranmışlar imkansız gibi bişey yani. Kendimde maddi manevi o gücü bulayım da gideyim inşallah

Geçmiş olsun canım. Günlük tut iyi hissedersin kendini ♡

kızlar yaa bu akşam iyi değilim gözyaşlarıma engel olamıyorum çok özledim ben yaaaaaaaaa

Yok canım telefon işi çok yaş mebs'te. Direk mahkemelik oluyorlar zaten tek tek komutanın odasında aranmışlar imkansız gibi bişey yani. Kendimde maddi manevi o gücü bulayım da gideyim inşallah

Hımm anladım canım ortama alışşında oluru varsa ister zaten :) inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…