354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızzz bunların böyle b c planı olmasa biz napardık ki acep. :26: onlara can feda can iyi ki yanımızdalar iyi ki canımızdalar. hiiiçç üzülme hiiç. her şey çok güzel olacak inşallah kuzum

kızzz bunların böyle b c planı olmasa biz napardık ki acep. :26: onlara can feda can iyi ki yanımızdalar iyi ki canımızdalar. hiiiçç üzülme hiiç. her şey çok güzel olacak inşallah kuzum

ayyy inşallah canım inşallahhh 92 gün geçti ama bu 76 geçmicek gibi tövbe yarabbimmmm hep regl den bunlar hep

ayyy inşallah canım inşallahhh 92 gün geçti ama bu 76 geçmicek gibi tövbe yarabbimmmm hep regl den bunlar hep

regldendir tabii :) bide havalar yağmurlu kasvet veriyor. iyi şeyler düşün. geleceğinizi düşün. motive et kendini

regldendir tabii :) bide havalar yağmurlu kasvet veriyor. iyi şeyler düşün. geleceğinizi düşün. motive et kendini

ya zaten 90 günüdr nasıl böle iyiyim ona şaşmak lazım bakalım şu ameliyat işi nolucak bugün binbaşına sorcak

Hoş buldum canım sağolasın aynen beni sinir ettiler bak onu demek aklıma gelmedi keşke deseydim kız onların ki yapsın diye

teşekkürler tatlım

geçmiş olsun canım da ne ameliyatı? :26:

İnşallah her şey planladığınız gibi geçer canım :) Ne ameliyatı ki ?

ya kızlar eşimin burnunda kemik yamulması vardı askerlikten önce ameliyat dedi doktor olacaktıda ama ablası askeri hemşire ya o olmasın askerde olsun 15 20 gün hava değişimi alır dedi öyle olunca olmadı. İşte şimdi onu sorucak eşim son zamanlarda olup 15 gün erken gelmek istiyor. Takım komutanı(astsubay) çok gıcık bu konuda ama eşim binbaşı postası ya onunla konuşucak bugün nasıl olur sizce vs gibi bakalım eğer öle erken gelme durumu netleşirse gitmem yada görümceme gider kalırım o gelene kadar uufff bilmiyorum karışık işte

Ay aynı durum bendede var nefes almaya engel oluyor inşallah gıcıklık yapmazlarda yaptırır ameliyatını :) Ne güzel olur sizin için hadi hayırlısı :)

tekrar geçmiş olsun canım, inşallah erken gelir beeee hayırlı haberler alırsın umarım

Ay aynı durum bendede var nefes almaya engel oluyor inşallah gıcıklık yapmazlarda yaptırır ameliyatını :) Ne güzel olur sizin için hadi hayırlısı :)

sana da geçmiş olsun tatlım :94:

Sağol canımmmm

buarada kitabi bitirip kendisine götürdüm ,doğum günü için sen benim diğer yarımsın'ı vericem
kitaba bakmak istedi ben gidince bakarsın dedim ertesi gün napmışsın kitaba burda okunmaz o dedi
çekiniyo ya dalga geçerler diye sanırım fırsatım olmaz dedi ama inşallah okur ist.dayken müzeye gitmek istiyorum ilgimi çekti, benimkide saplantılı bi aşk bence

yaşasın yaşasınnnn 80 kaldıııı osmaniyeeeeeeeee yehuuuuuuuuuuuu cok mutluyuuummmmmmmmmmmmmmmmm

evet evlendiğimizde gece uyurken farkettim resmen nefes alamıyor korkup uyandırıyordum zorla doktora götürdüm. İlerletme canım ilerledikçe kalp büyümesine sebep oluyormuş

Kizlaar nabersiniz? Haritaya geçtiniz çoğunuz, darısı bize inşallah :)
Bu sıralar cee eee deyip kaçar oldum, tlfnu elime alınca bırakamıyorum. O yüzden de girmemeye çalışıyorum :) girince bakıyorum muhabbet almış yürümüş, ookuyamiyorum da hepsini fransız fransız bakıp çıkıyorum :) biraz derse kendimi vermeye uğraşıyorum, dua edin... kpssyi de kaldıracaklarmıs, bu sene yerleşeyim bi yere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…