Günaydın kızlar haftanın ilk günaydını benden olsunn[/Q
günaydınnnnnnnnnn canımmmmm :)
inşallah canımmm günaydın :)
günaydın canımmmm oohh maşallah :)
ohhh ne güzel kafandaki sorular gitmiştir canım ,inşallah çok güzel olur
hakkınızda en hayırlısı olsun
amiin kuzum amiin darısı sana en hayırlısı ile inşallah
ya zaten canım eşimin hep b ve c planı vardır oda çok bunalmış ve kendince bişeyler düşünmüş ben telefonda çok özledim yaaa diye ağlamaya başlayınca sıraladıbide ameliyat durumu var bilmiyorum karışık oda gelebilir 10 15 günlüğüne bakalım hayırlısı canım
inşallah canım inşallahhhh allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin
kızzz bunların böyle b c planı olmasa biz napardık ki acep. :26: onlara can feda can iyi ki yanımızdalar iyi ki canımızdalar. hiiiçç üzülme hiiç. her şey çok güzel olacak inşallah kuzum
ayyy inşallah canım inşallahhh 92 gün geçti ama bu 76 geçmicek gibi tövbe yarabbimmmm hep regl den bunlar hep
regldendir tabii :) bide havalar yağmurlu kasvet veriyor. iyi şeyler düşün. geleceğinizi düşün. motive et kendini
Hoş buldum canım sağolasın aynen beni sinir ettiler bak onu demek aklıma gelmedi keşke deseydim kız onların ki yapsın diyeGunaydinnn kizlllarrrrrrr:) sabah sabah ne guzellll haberlrr var boylee...monarkcim cok sevindin adina...
Sinre ne gibi planlar var kizz:))
Pis prenses gozun aydin hosgeldin tekrar memleketimizee:))yengeleri pasta borek yapmadi diye cok mu uzulmuslerr neysee artik kendi eslerine sevgililerine vs soylerler yaparlar sevinirlerrr....://
İnşallah canım inşallahamiin kuzum amiin darısı sana en hayırlısı ile inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı olsun kavuşun bir an önceya zaten 90 günüdr nasıl böle iyiyim ona şaşmak lazım bakalım şu ameliyat işi nolucak bugün binbaşına sorcak
Gunaydinnn kizlllarrrrrrr:) sabah sabah ne guzellll haberlrr var boylee...monarkcim cok sevindin adina...
Sinre ne gibi planlar var kizz:))
Pis prenses gozun aydin hosgeldin tekrar memleketimizee:))yengeleri pasta borek yapmadi diye cok mu uzulmuslerr neysee artik kendi eslerine sevgililerine vs soylerler yaparlar sevinirlerrr....://
ya zaten 90 günüdr nasıl böle iyiyim ona şaşmak lazım bakalım şu ameliyat işi nolucak bugün binbaşına sorcak
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı olsun kavuşun bir an önce
inşallah canım bakalım hayırlısı
geçmiş olsun canım da ne ameliyatı? :26:
İnşallah her şey planladığınız gibi geçer canım :) Ne ameliyatı ki ?
ya kızlar eşimin burnunda kemik yamulması vardı askerlikten önce ameliyat dedi doktor olacaktıda ama ablası askeri hemşire ya o olmasın askerde olsun 15 20 gün hava değişimi alır dedi öyle olunca olmadı. İşte şimdi onu sorucak eşim son zamanlarda olup 15 gün erken gelmek istiyor. Takım komutanı(astsubay) çok gıcık bu konuda ama eşim binbaşı postası ya onunla konuşucak bugün nasıl olur sizce vs gibi bakalım eğer öle erken gelme durumu netleşirse gitmem yada görümceme gider kalırım o gelene kadar uufff bilmiyorum karışık işte
ya kızlar eşimin burnunda kemik yamulması vardı askerlikten önce ameliyat dedi doktor olacaktıda ama ablası askeri hemşire ya o olmasın askerde olsun 15 20 gün hava değişimi alır dedi öyle olunca olmadı. İşte şimdi onu sorucak eşim son zamanlarda olup 15 gün erken gelmek istiyor. Takım komutanı(astsubay) çok gıcık bu konuda ama eşim binbaşı postası ya onunla konuşucak bugün nasıl olur sizce vs gibi bakalım eğer öle erken gelme durumu netleşirse gitmem yada görümceme gider kalırım o gelene kadar uufff bilmiyorum karışık işte
Ay aynı durum bendede var nefes almaya engel oluyor inşallah gıcıklık yapmazlarda yaptırır ameliyatını :) Ne güzel olur sizin için hadi hayırlısı :)
tekrar geçmiş olsun canım, inşallah erken gelir beeeehayırlı haberler alırsın umarım
sana da geçmiş olsun tatlım :94:
Sağol canımmmm
Ay aynı durum bendede var nefes almaya engel oluyor inşallah gıcıklık yapmazlarda yaptırır ameliyatını :) Ne güzel olur sizin için hadi hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?