ya face den bak anlarsın alla alla
http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/kiz-isteme-kahvesi-oldurdu-h27472.html
Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.M ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.
Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin (H.G) damadın kahvesinin içerisine peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı ve bal koydu. Damat kahveyi içmemek istedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi. Gece 02.05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi...
aaaaaaaaaaaaaaaa şaka gibi
valla ya şaka gibi he şok oldum kahvenin içine ne bulduysa atmış salak
Şeyini çıkarmış işinÇok ilginç şimdi o kız ceza alacak mı garip
yalan haber mi ki
öldürmeye teşebbüsten müebbettövbeeeeeeeeee
Bilemedim ki ilginç valla ben yapmam sevdiceğime öyle şeyler o tuz varmış gibi davransın
yapılır mı ya yapılsa da bu kadar bu olur be arkadaş
ya gidip görücem nasılsa nasipse inşallah. bencede dayanmalıyım sanırım ama askerlik yormadı beni bu süreçte bu işyeri yordu allahım sen hayırlısıyla bitmesini nasip et yaa
bu arada size ne dicem eşimin yanına gideceğim tarih benim yumurtlama dönemime geliyorrnapsamki
gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de görünmüyo gündüzleri artık dersleri mi yoğun nedir :26::126:
Face adresim kapalı ya :/ ben pantolon giymen taraftarıyım canım gittiğin yer bakımındanben olsam bilekte yada ispanyol paça tercih ederdim yavaştan eleye eleye gidelim sen ne düşünüyorsun etek pantolon elbise ?
canıııımm benim eskişehirde bile etek elbise giymemin şartları var : 1 eşim yanımda olucak 2:arabayla gidiyorsak. adam karsa indiğinde şal al örtün dedi yaaa ne eteği ne elbisesipantalon şart benim amacım eşofmandı aslında ama pantalon giyeceğim kesin de gerisini bilmiyorum
canıııımm benim eskişehirde bile etek elbise giymemin şartları var : 1 eşim yanımda olucak 2:arabayla gidiyorsak. adam karsa indiğinde şal al örtün dedi yaaa ne eteği ne elbisesipantalon şart benim amacım eşofmandı aslında ama pantalon giyeceğim kesin de gerisini bilmiyorum
topiğe bebek gelecek deseneeeee
eveeeeet, okuldaki internet iptal olduo yüzden okulda giremiyorum artıkınnn
Biraz abartmış
kimseler kalmadı topiktebir de bana derler gündüz girmiyor diye
ay güldürdün beni ya bilemediğimden öyle oldu tamam o zaman normalde nasıl pantolon giyiniyorsun kot kumaş keten bol paça dar paça
Eki Görüntüle 1106436 ispanyol paça için böyle bir şey şık olabilir canım
Eki Görüntüle 1106460 yada işte bilekte biten pantolon gömlek t shirt olabilir üzerinede kot ceket deri ceket blazer ceket olabilir ne biliyim seni tanımadan anca böyle şaapabildiminşallah yardımı dokunur
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kötü olmuş be canımüzüldüm
aynen yaaaa heeeeeeeeççç nerde bu milletttttttttt
nerde bu lunaaaaaaaaaaaaaaa
topiğe bebek gelecek deseneeeee
eveeeeet, okuldaki internet iptal olduo yüzden okulda giremiyorum artıkınnn
sağol canım sanırım 2. seçenekteki gibi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?