patates diyeti yapcam ben
ŞİMDİ TAM ANLAYAMADM DESTEK mi VERDİN, HADİ LEN Mİ DEDİNYap bence cok mantiki guzel olur.
Tabi bittikten sonra 80e dogru cikmak istiyorsan harika fikir
patates diyeti yapcam ben
3-4 gün sadece pataes yiyorsun sonra patatesin yanına meyve tavuk-et ızgara sebze falan geliyor :)o ne kiii :44::44:
yaaa ben bi ayran detoksu diye bişey okudum bugün, sadece 2 gün yapılıyormuş
sabah normal kahvaltı ediyosun ekmek + yumurta + domates/salatalık + peynir şeklinde
sonraa saat 12den itibaren her 2 saatte bir bu ayran detoksunu yiyiyorsun sadece
yarım kilo yoğurdun içine, 6 yk haşlanmış yeşil mercimek, 6 yk haşlanmış nohut, 6 yk haşlanmış bulgur, istenirse 1 salatalık rendesi, tuz hariç istenilen baharatı koyup su ekleyerek cacık kıvamına getiriyosun, her 2 saatte bir bu çorbamsı şeyden yiyorsun.
yapanlar tok tuttuğunu söylemiş, içindeki bakliyattan dolayı.
ve yapanların arasında okuduğum kadarıyla en kötüsü 2 gün sonunda 900 gr. vermiş, en iyisi ise 1,9 kg vermiş
ödem atmaya falan çok iyi geliyormuş, bir de işte diyet yaparken duraklama falan oursa, vücudu şoklama açısından yapılabilirmiş :26:
ben denemeyi düşünüyorum önümüzdeki haftasonu evdeyken
sadece 2 gün nasılsa, dayanabilirim heralde
Yapma onu o sok diyet dedimmmŞİMDİ TAM ANLAYAMADM DESTEK mi VERDİN, HADİ LEN Mİ DEDİN
1. hafta bitince lahana diyeti yapıcam
o ne kiii :44::44:
yaaa ben bi ayran detoksu diye bişey okudum bugün, sadece 2 gün yapılıyormuş
sabah normal kahvaltı ediyosun ekmek + yumurta + domates/salatalık + peynir şeklinde
sonraa saat 12den itibaren her 2 saatte bir bu ayran detoksunu yiyiyorsun sadece
yarım kilo yoğurdun içine, 6 yk haşlanmış yeşil mercimek, 6 yk haşlanmış nohut, 6 yk haşlanmış bulgur, istenirse 1 salatalık rendesi, tuz hariç istenilen baharatı koyup su ekleyerek cacık kıvamına getiriyosun, her 2 saatte bir bu çorbamsı şeyden yiyorsun.
yapanlar tok tuttuğunu söylemiş, içindeki bakliyattan dolayı.
ve yapanların arasında okuduğum kadarıyla en kötüsü 2 gün sonunda 900 gr. vermiş, en iyisi ise 1,9 kg vermiş
ödem atmaya falan çok iyi geliyormuş, bir de işte diyet yaparken duraklama falan oursa, vücudu şoklama açısından yapılabilirmiş :26:
ben denemeyi düşünüyorum önümüzdeki haftasonu evdeyken
sadece 2 gün nasılsa, dayanabilirim heralde
Yapma onu o sok diyet dedimmm
Degisikmisss evdeyken denenebilir :)
eveeet, önümüzdeki haftasonu sizler için kendimi kurban edip deneyeceğimmm
Yapma onu o sok diyet dedimmm
Degisikmisss evdeyken denenebilir :)
bırakmycam ama diyeti inşallah, 1 hafta sonra sebze haşlama ağırlıklı beslenecem. Kolay da bırakacam :)
Aferin gelincikksu ifade gulen ifademi bak bakim ben goremiyorum
Şükür ki bir gün daha öyle ya da böyle geçti...
Evet sayın seyirciler bugün Aksaraydayız
Hepinize iyi geceler askerli rüyaaaalar
Kızlar ben iliskimi bitirdim.Tuhaf tuhaf davraniyodu.En son benden özur dileyip hatani anlayana kadr seninle kinusmayacagim yazdim.Oda yalandan bir aciklama yazip ozur diledi guya kandircak beni.Bende bi kac gun gorusmeyelim.Kedine gel yazdim.Sora uyudum.Gece 1 e kadar durmus.Bir suru sey yazmis bana sok oldum. Bende su icmek icin uyandigimda gordum.İnsan bukadr terbiyesiz olmaz.Ben onu birakmisim askerde o oyun yasini gecmis.Beni cok sevdiginden bitakamayacagindan bende ona neler yapmisim.Bende yazdim seni gercekten birakiyorum bu kadr pis dusunceli birisiyle birde evlencektim.Ben ailemi ayaga kaldirdim onun icin verdigim mucadelenin karsiligi bu oldu.Ama suc benim.Ona bu yüzü veren ben oldum.Dedkm birdaha beni rahatsiz etme beni arayip sorarsan en adi köpeksin die yazdim kizlar.Sinirden karnima sancilar girdi.Cok kotuyum.Yrn hem hattimi degistircem hemde yuzukleri yollayacam annesine.Yanliz kizlar kargoyla altin gondrilirmi?Nasil yollayacagim bunlari
Canım dur bi sakin ol ani tepki verme bir kaçç gün sonrada fikrin aynı olursa yüzük gönderirsin falan hemen aileleri sokma araya bence :/
Canım dur bi sakin ol ani tepki verme bir kaçç gün sonrada fikrin aynı olursa yüzük gönderirsin falan hemen aileleri sokma araya bence :/
Cnm ben nisanli felan degilim.Sadece yuzuklerimi erken almisti okadr
Daha yeni tartistik.Bir suru sorun ustume sorun eski sevgilisi rahatsiz etti.Bir suru olaylar yasadim.Ben atlatmaya calisirken onum yaptigi terbiyesizlik.Hımm anladım canım. Sanırım zaten ona karşı dolmuşsun o mesaşlarda bardağı taşırmış ama yüzyüze konusursanız halledemeyecek bir sorun mu aranızdaki yazdığı mesajları çok önemseme oda üzgün kafayla ne yazacağını bilememiştir kurmuşturda kurmuştur kafasında .
Daha yeni tartistik.Bir suru sorun ustume sorun eski sevgilisi rahatsiz etti.Bir suru olaylar yasadim.Ben atlatmaya calisirken onum yaptigi terbiyesizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?