canım noldu hayırdırrrr
heyyyyyyyyyy nolduuuuuuuuuuuuuu
Canım :/ ne oldu sorun ne ?
nolmadıki kızlar doldum bırden yazdım ama burası olmasa kafayı yerım heralde hadı sız baska bısı konusun ona katılayım bıtsın bugun
mailimi atayım canım sana ne zaman istersen yaz bana...
bak azcık kaldıı askerin gelecekkkkkkkk musmutlu olacaksın :)
insallah yüzüm gülsün artık gülmek istiyorummm
insallah yüzüm gülsün artık gülmek istiyorummm
az kaldı canım kocaman bir yolu arkada bıraktık sabret biraz daha askerin için dik dur
güleceksin inşallah :) benimde sorunlarım var bu konuda seni anlayabiliyorum. Allah yardım etsin hepimize, hadi şimdiden başla ufacık bi gülümsemeyle:)
kaç kiloydun sen ?
inş destekçi kımse olmayınca kalıyosun böyle işte 55 kgyum suan
ana zayıfmış bizim kızçeben bugün gelinlik giydm hemde extra prenses bi gelinlikti hayvan gibi oldum ayptır söylemesi
Halaa gec degiiil
:) umarım öyledir. Ama bende ne gelinlik seçmişim ya hem büyük bedenmiş hemde extra prensesmiş kollar zaten höttürü höttürüydü de alt taraf kendi başına bi varlık gibi görünüyordu, zayıflasamda prenses almıcam sanırm
ana zayıfmış bizim kızçeben bugün gelinlik giydm hemde extra prenses bi gelinlikti hayvan gibi oldum ayptır söylemesi
yarin basla benimle topige donelim yine senin
Yarin basla benimle topige donelim yine senin
tamam bu sefer bırakmayacam yeterin artık, benimkini geçen her fit kızdan kıskanır oldum resmen
evet kızlaaar, bu son 10 gündür ben de saldım çok fenaaa, diyet falan kalmadı hiçç
yarın yeniden güzel bi başlangıç yapalımm
Hatirlarsaniz yine ilk ucumuz baslamistik hadi gecmisi tekrarlayalim :)
Ben yatmadan 2saat once biraz yogurt yedim gobek bolgesine iyi geliyormus. Az once de yatacagim icin elma sirkesi su bal seyini ictim gormussunuzdur mutlaka o da guzel yag yaktiriyor. Yarin da pazartesi tam gunuuu Bismillah diyip yeniden baslayalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?