354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

nolmadıki kızlar doldum bırden yazdım ama burası olmasa kafayı yerım heralde hadı sız baska bısı konusun ona katılayım bıtsın bugun

mailimi atayım canım sana ne zaman istersen yaz bana...
bak azcık kaldıı askerin gelecekkkkkkkk musmutlu olacaksın :)

insallah yüzüm gülsün artık gülmek istiyorummm

güleceksin inşallah :) benimde sorunlarım var bu konuda seni anlayabiliyorum. Allah yardım etsin hepimize, hadi şimdiden başla ufacık bi gülümsemeyle:)

kaç kiloydun sen ?

Halaa gec degiiil

:) umarım öyledir. Ama bende ne gelinlik seçmişim ya hem büyük bedenmiş hemde extra prensesmiş kollar zaten höttürü höttürüydü de alt taraf kendi başına bi varlık gibi görünüyordu, zayıflasamda prenses almıcam sanırm

Yarin basla benimle topige donelim yine senin

tamam bu sefer bırakmayacam yeterin artık, benimkini geçen her fit kızdan kıskanır oldum resmen

evet kızlaaar, bu son 10 gündür ben de saldım çok fenaaa, diyet falan kalmadı hiçç

yarın yeniden güzel bi başlangıç yapalımm

Hatirlarsaniz yine ilk ucumuz baslamistik hadi gecmisi tekrarlayalim :)
Ben yatmadan 2saat once biraz yogurt yedim gobek bolgesine iyi geliyormus. Az once de yatacagim icin elma sirkesi su bal seyini ictim gormussunuzdur mutlaka o da guzel yag yaktiriyor. Yarin da pazartesi tam gunuuu Bismillah diyip yeniden baslayalim :)

patates diyeti yapcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…