Bıktırdı artik hangi bir hatasını kapatayım
Haklısın canım düşüncesizlik etmiş :/ Ama ani kararlar verme gece attığı mesajlarıda çok önemseme derim ben sen öyle yazıp uyuyunca o kafasında kurmuştur o anlık psikolojiyle yazmıştır.
Bıktırdı artik hangi bir hatasını kapatayım
Göremiyorum simdiden bu sekilde yapiyosa evlendigimde ne sozler soyler yuzume ve ben uzaga gidicem yanliz kalicam orda .Kime gidecem ozmn iyice ezicek beni.Bidr ben seni ezmem ben sana kotu soz soylemem ben oyle birimiyim.Agzinda ciktiklariyla yaptiklari bir degil
Yaşadıklarını senden daha iyi kimse bilemez canım ben sadece ani kararlar verme derim iyice düşün kendini düşün sadece senden daha değerli önemli bir şey bi kişi yok. Kendin için en doğru kararı ver ileride kendini o kişiyle mutlu görebiliyor musun bunları düşün
Göremiyorum simdiden bu sekilde yapiyosa evlendigimde ne sozler soyler yuzume ve ben uzaga gidicem yanliz kalicam orda .Kime gidecem ozmn iyice ezicek beni.Bidr ben seni ezmem ben sana kotu soz soylemem ben oyle birimiyim.Agzinda ciktiklariyla yaptiklari bir degil
Ne diyeceğimi bilemedim şuan yaşadıkların sıcak bence uyu dinlen yarın sakin kafayla düşün artılarını eksilerini :/
Cok sinirliyim ve sancil var karnimda cok aciyo
ya keske anlatabılsem ama çok kötüyüm ya hiç biyere hiç bişeye sığamıyorum gücümde kalmadı artık iyi değilim
Kızlar ben iliskimi bitirdim.Tuhaf tuhaf davraniyodu.En son benden özur dileyip hatani anlayana kadr seninle kinusmayacagim yazdim.Oda yalandan bir aciklama yazip ozur diledi guya kandircak beni.Bende bi kac gun gorusmeyelim.Kedine gel yazdim.Sora uyudum.Gece 1 e kadar durmus.Bir suru sey yazmis bana sok oldum. Bende su icmek icin uyandigimda gordum.İnsan bukadr terbiyesiz olmaz.Ben onu birakmisim askerde o oyun yasini gecmis.Beni cok sevdiginden bitakamayacagindan bende ona neler yapmisim.Bende yazdim seni gercekten birakiyorum bu kadr pis dusunceli birisiyle birde evlencektim.Ben ailemi ayaga kaldirdim onun icin verdigim mucadelenin karsiligi bu oldu.Ama suc benim.Ona bu yüzü veren ben oldum.Dedkm birdaha beni rahatsiz etme beni arayip sorarsan en adi köpeksin die yazdim kizlar.Sinirden karnima sancilar girdi.Cok kotuyum.Yrn hem hattimi degistircem hemde yuzukleri yollayacam annesine.Yanliz kizlar kargoyla altin gondrilirmi?Nasil yollayacagim bunlari
Cnm ben nisanli felan degilim.Sadece yuzuklerimi erken almisti okadr
Yüzukleri ailesini ortaya sokmak icin degil kendisine gondersem almaz annesine yollarsam annesi alir.Zaten artik kendisiyle muhattap olmak istemiyorum.İnsan bukadr kötü kararmis kalbe sahip olamaz.Benim yasadiklarima karsin.
Daha yeni tartistik.Bir suru sorun ustume sorun eski sevgilisi rahatsiz etti.Bir suru olaylar yasadim.Ben atlatmaya calisirken onum yaptigi terbiyesizlik.
canım yaa kıyamam nolduyaşananları en iyi sen biliyorsun ama acele karar verip pişman olma ama seni ciddi anlamda yıpratmışsa onaramayacağı kadar kırmışsa o zaman bişey diyemem hakkında hayırlısı canım .Diğer mevzularıda bildiğim için üzüldüm canım yaaaa
Ben suscam her söylediği lafı yutayım istiyor.Sırf onunla bi kaç akşamdır konuşmadım die böyle yaptı yaa.Eğer konuşabilseydim onunla böyle yapamıyacaktı. Konuşmama sebebimde kaç gündür çok yoruluyorum. Yatcağım zaman odama geçiyor buda ozmn arıyor beni saat olmuş 11:30 yorgunluktan ölüyorum konuşalım diyor.O saate kadr oturuyor bende içerde içerde oturuyordum.Bana odana geçte konuşalım demiyor.KEdi odasında başka arkadaşı var yanında konuşmuyor benimle hep dışarı çıkıyor akşamları.Bende arkadaşı yanında die ses çıkarmadım dün.Meğersem tek başına boş boş oturmuş dün ben yatacam uykum geldi dediğimde konuşalım diyo.
canımmm üzüldmm olanlaraa
ama bence acele karar verme. bi sakince düşün taşın... eğrisini doğrusunu ölç biç...
bugün sinirle öfkeyle kararlar verme...
Kızlar ben iliskimi bitirdim.Tuhaf tuhaf davraniyodu.En son benden özur dileyip hatani anlayana kadr seninle kinusmayacagim yazdim.Oda yalandan bir aciklama yazip ozur diledi guya kandircak beni.Bende bi kac gun gorusmeyelim.Kedine gel yazdim.Sora uyudum.Gece 1 e kadar durmus.Bir suru sey yazmis bana sok oldum. Bende su icmek icin uyandigimda gordum.İnsan bukadr terbiyesiz olmaz.Ben onu birakmisim askerde o oyun yasini gecmis.Beni cok sevdiginden bitakamayacagindan bende ona neler yapmisim.Bende yazdim seni gercekten birakiyorum bu kadr pis dusunceli birisiyle birde evlencektim.Ben ailemi ayaga kaldirdim onun icin verdigim mucadelenin karsiligi bu oldu.Ama suc benim.Ona bu yüzü veren ben oldum.Dedkm birdaha beni rahatsiz etme beni arayip sorarsan en adi köpeksin die yazdim kizlar.Sinirden karnima sancilar girdi.Cok kotuyum.Yrn hem hattimi degistircem hemde yuzukleri yollayacam annesine.Yanliz kizlar kargoyla altin gondrilirmi?Nasil yollayacagim bunlari
Ben suscam her söylediği lafı yutayım istiyor.Sırf onunla bi kaç akşamdır konuşmadım die böyle yaptı yaa.Eğer konuşabilseydim onunla böyle yapamıyacaktı. Konuşmama sebebimde kaç gündür çok yoruluyorum. Yatcağım zaman odama geçiyor buda ozmn arıyor beni saat olmuş 11:30 yorgunluktan ölüyorum konuşalım diyor.O saate kadr oturuyor bende içerde içerde oturuyordum.Bana odana geçte konuşalım demiyor.KEdi odasında başka arkadaşı var yanında konuşmuyor benimle hep dışarı çıkıyor akşamları.Bende arkadaşı yanında die ses çıkarmadım dün.Meğersem tek başına boş boş oturmuş dün ben yatacam uykum geldi dediğimde konuşalım diyo.
Bunaldım artık bana haketmediğim sözler söylüyor . Ben ne yaptım bunları işiticek kendi ailesi yüzünden daralmış kendisini doldurmuş doldurmuş bana patlıyor.
Onu seviyorum bana sevmediğimi söylüyor ben onu sevmiyormuşum.Çok bunalttı beni
Onu seviyorum bana sevmediğimi söylüyor ben onu sevmiyormuşum.Çok bunalttı beni
günaydınnnnnnnnn kızçeler seviliyorsunuzzzzzzzzzz
Guunaaaydiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?