354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Haklısın canım düşüncesizlik etmiş :/ Ama ani kararlar verme gece attığı mesajlarıda çok önemseme derim ben sen öyle yazıp uyuyunca o kafasında kurmuştur o anlık psikolojiyle yazmıştır.
Bıktırdı artik hangi bir hatasını kapatayım

Bıktırdı artik hangi bir hatasını kapatayım

Yaşadıklarını senden daha iyi kimse bilemez canım ben sadece ani kararlar verme derim iyice düşün kendini düşün sadece senden daha değerli önemli bir şey bi kişi yok. Kendin için en doğru kararı ver ileride kendini o kişiyle mutlu görebiliyor musun bunları düşün

Göremiyorum simdiden bu sekilde yapiyosa evlendigimde ne sozler soyler yuzume ve ben uzaga gidicem yanliz kalicam orda .Kime gidecem ozmn iyice ezicek beni.Bidr ben seni ezmem ben sana kotu soz soylemem ben oyle birimiyim.Agzinda ciktiklariyla yaptiklari bir degil

Ne diyeceğimi bilemedim şuan yaşadıkların sıcak bence uyu dinlen yarın sakin kafayla düşün artılarını eksilerini :/

Cnm ben nisanli felan degilim.Sadece yuzuklerimi erken almisti okadr

Yüzukleri ailesini ortaya sokmak icin degil kendisine gondersem almaz annesine yollarsam annesi alir.Zaten artik kendisiyle muhattap olmak istemiyorum.İnsan bukadr kötü kararmis kalbe sahip olamaz.Benim yasadiklarima karsin.

Daha yeni tartistik.Bir suru sorun ustume sorun eski sevgilisi rahatsiz etti.Bir suru olaylar yasadim.Ben atlatmaya calisirken onum yaptigi terbiyesizlik.

canım yaa kıyamam noldu yaşananları en iyi sen biliyorsun ama acele karar verip pişman olma ama seni ciddi anlamda yıpratmışsa onaramayacağı kadar kırmışsa o zaman bişey diyemem hakkında hayırlısı canım .Diğer mevzularıda bildiğim için üzüldüm canım yaaaa

Bunaldım artık bana haketmediğim sözler söylüyor . Ben ne yaptım bunları işiticek kendi ailesi yüzünden daralmış kendisini doldurmuş doldurmuş bana patlıyor.

Ben suscam her söylediği lafı yutayım istiyor.Sırf onunla bi kaç akşamdır konuşmadım die böyle yaptı yaa.Eğer konuşabilseydim onunla böyle yapamıyacaktı. Konuşmama sebebimde kaç gündür çok yoruluyorum. Yatcağım zaman odama geçiyor buda ozmn arıyor beni saat olmuş 11:30 yorgunluktan ölüyorum konuşalım diyor.O saate kadr oturuyor bende içerde içerde oturuyordum.Bana odana geçte konuşalım demiyor.KEdi odasında başka arkadaşı var yanında konuşmuyor benimle hep dışarı çıkıyor akşamları.Bende arkadaşı yanında die ses çıkarmadım dün.Meğersem tek başına boş boş oturmuş dün ben yatacam uykum geldi dediğimde konuşalım diyo.

canımmm üzüldmm olanlaraa
ama bence acele karar verme. bi sakince düşün taşın... eğrisini doğrusunu ölç biç...
bugün sinirle öfkeyle kararlar verme...

canımmm üzüldmm olanlaraa
ama bence acele karar verme. bi sakince düşün taşın... eğrisini doğrusunu ölç biç...
bugün sinirle öfkeyle kararlar verme...

Onu seviyorum bana sevmediğimi söylüyor ben onu sevmiyormuşum.Çok bunalttı beni

canımmmmmmmm çok üzüldüm , seni anlıyorum tükettiler sabrımızı anlayışımızı bıktırdılar bizi ama pişman olacağın şekilde davranma sakin ol , kendini yıpratma düşün taşın kararını ver ona göre davran fevri hareket etme yinede...
sen ne desen haklısın, azcık daha sabır...

Bunaldım artık bana haketmediğim sözler söylüyor . Ben ne yaptım bunları işiticek kendi ailesi yüzünden daralmış kendisini doldurmuş doldurmuş bana patlıyor.

canım ya mesafenin oradaki psikolojisinin hepsinin etkisi vardır kesinlikle. zamana bırak canım kendini de yıpratma

Canım okudum biraz dolmuş dolmuş patlamışsın geçenlerde de bi ayrılık yaşamıştınız sanırım sonra hallolmuştu ani kararlar verme pişman olma oluruna bırak düşün bi çaba içine girme şimdilik bence

günaydınnnnnnnnn kızçeler seviliyorsunuzzzzzzzzzz

günaydın kızlar. neler olmuş öyle yektacım ama fevri hareket etme canım. biraz sakinleş ona göre ver kararını lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…