günaydınnnnnnnnn kızçeler seviliyorsunuzzzzzzzzzz
kızlar alyansımı sabah elimi yıkarken çıkarmıştım. evde unutmuşum. çok yalnız hissediyorum. bomboş.. ne kadar alışmışım meğerse. bide annem dün anneannemlere giderken ısrarla bileziklerini tak dedi. hem evde kimse yok bişi olmasın diye hem de sen gelinsin şimdi takmayacaksın da ne zaman takacaksın diye çook ısrar edince kıramadım taktım. bilezikler çok zor giriyor elime yine aynısı oldu. şimdi de çıkaramıyorum. derim yüzüldü ama yine çıkaramadım. iş yerine bileziklerle geldim saklıyorum yaa pofff :18: off anneee offfff
Çok bunaldım kızlar hiçbişeyden hevesim kalmadı artık çalışmakta istemiyorum izin alıp biraz dinlenmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum param yok.Evde durmak istemiyorummmm
canım alyans konusunda sana katılıyoruuumm ben gece yatarken bile çıkartmıyorum hele bu ara kilo aldım öyle sıkıyorki ona rağmen cıksbileziklerinide ince çorapla dene canım birde sabunla köpürt
ayyy kuzum herşey üstüste geldi senin için sabır canım . kaç eskişehire gel kalırız ikimizzz
Çok bunaldım kızlar hiçbişeyden hevesim kalmadı artık çalışmakta istemiyorum izin alıp biraz dinlenmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum param yok.Evde durmak istemiyorummmm
valla ortamdan uzaklaşmak gerçekten çok iyi gelir sana.. bi arkadaşın falan yok mu farklı şehire gidip kalabileceğin?
Yok arkadaşım yokki düzgün başka şehirde de olsun(
o zaman yalnız olabaileceğin bi yer ayarla kuuzm. istanbul adalara git mesela. yalnız başına iyi vakit geçirirsin olmaz mı? ama maddiyat var bide diyosun. e nasıl olacak o zaman? :26: günlük tutmayı dene? en azından yazar rahatlarsın :26:
Ooooy kiyamammm kotu olmusskızlar alyansımı sabah elimi yıkarken çıkarmıştım. evde unutmuşum. çok yalnız hissediyorum. bomboş.. ne kadar alışmışım meğerse. bide annem dün anneannemlere giderken ısrarla bileziklerini tak dedi. hem evde kimse yok bişi olmasın diye hem de sen gelinsin şimdi takmayacaksın da ne zaman takacaksın diye çook ısrar edince kıramadım taktım. bilezikler çok zor giriyor elime yine aynısı oldu. şimdi de çıkaramıyorum. derim yüzüldü ama yine çıkaramadım. iş yerine bileziklerle geldim saklıyorum yaa pofff :18: off anneee offfff
Aaah aah....Çok bunaldım kızlar hiçbişeyden hevesim kalmadı artık çalışmakta istemiyorum izin alıp biraz dinlenmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum param yok.Evde durmak istemiyorummmm
ayyy kuzum herşey üstüste geldi senin için sabır canım . kaç eskişehire gel kalırız ikimizzz
Ben trabzondayım kuzum ailemde göndermez zaten sadece istanbula gidebilirim oda hem param yok hemde 1-2 kuzenim var onlarlada konuşamam öyle pek samimi değiliz zaten büyükler benden
Gelirimde ailem izin vermezkiZaten paramda yok taksitlerim haziranda bitcek çeyizleri yapayım çıksınlar aradan diyen bir sürü borca girdim zar zzor ödeyebildim haziranda bitecekler :s
Ooooy kiyamammm kotu olmuss
Aaah aah....
He ben kalmaya gelmeyeyim sizle ok peki
İstnabula gelirsen gamzeli ben yakınız görüşürüz canım istersen değişiklik olur hem
kıyamam borçlarda var evetallah kolaylık versin canııımm
bak yaa ben sana ilk günden beri diyorum yok batıkent uzak yok 3.günün sonunda ben sıkılırım diyen kim canıııııııııııımmmmmmmmmmm
Sen ciddimiydin ben saka diy sey yaptim
cidiydim tabiiiii hala da ciddiyim :) hoş daha görüşemedik bile bu hafta içi bi akşam görüşelim bari yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?