354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar alyansımı sabah elimi yıkarken çıkarmıştım. evde unutmuşum. çok yalnız hissediyorum. bomboş.. ne kadar alışmışım meğerse. bide annem dün anneannemlere giderken ısrarla bileziklerini tak dedi. hem evde kimse yok bişi olmasın diye hem de sen gelinsin şimdi takmayacaksın da ne zaman takacaksın diye çook ısrar edince kıramadım taktım. bilezikler çok zor giriyor elime yine aynısı oldu. şimdi de çıkaramıyorum. derim yüzüldü ama yine çıkaramadım. iş yerine bileziklerle geldim saklıyorum yaa pofff :18: off anneee offfff

canım alyans konusunda sana katılıyoruuumm ben gece yatarken bile çıkartmıyorum hele bu ara kilo aldım öyle sıkıyorki ona rağmen cıks bileziklerinide ince çorapla dene canım birde sabunla köpürt

Çok bunaldım kızlar hiçbişeyden hevesim kalmadı artık çalışmakta istemiyorum izin alıp biraz dinlenmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum param yok.Evde durmak istemiyorummmm

Çok bunaldım kızlar hiçbişeyden hevesim kalmadı artık çalışmakta istemiyorum izin alıp biraz dinlenmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum param yok.Evde durmak istemiyorummmm

ayyy kuzum herşey üstüste geldi senin için sabır canım . kaç eskişehire gel kalırız ikimizzz

canım alyans konusunda sana katılıyoruuumm ben gece yatarken bile çıkartmıyorum hele bu ara kilo aldım öyle sıkıyorki ona rağmen cıks bileziklerinide ince çorapla dene canım birde sabunla köpürt

sabah sabunla köpürtüp denedim ama yok çıkmıyor çok kızardı derisi yüzüldü elimin yaa allahım sanki köy kızıyım da millete bilezik gösterecem anneme kızıyorum şu an. evde çorapla denicem artık nişandan sonra da bir hafta geziştim çıkaramadığım için o zaman da kıştı ve ellerim acayip şişti.

ayyy kuzum herşey üstüste geldi senin için sabır canım . kaç eskişehire gel kalırız ikimizzz

Gelirimde ailem izin vermezki Zaten paramda yok taksitlerim haziranda bitcek çeyizleri yapayım çıksınlar aradan diyen bir sürü borca girdim zar zzor ödeyebildim haziranda bitecekler :s

valla ortamdan uzaklaşmak gerçekten çok iyi gelir sana.. bi arkadaşın falan yok mu farklı şehire gidip kalabileceğin?

Yok arkadaşım yokki düzgün başka şehirde de olsun (

o zaman yalnız olabaileceğin bi yer ayarla kuuzm. istanbul adalara git mesela. yalnız başına iyi vakit geçirirsin olmaz mı? ama maddiyat var bide diyosun. e nasıl olacak o zaman? :26: günlük tutmayı dene? en azından yazar rahatlarsın :26:

Ben trabzondayım kuzum ailemde göndermez zaten sadece istanbula gidebilirim oda hem param yok hemde 1-2 kuzenim var onlarlada konuşamam öyle pek samimi değiliz zaten büyükler benden

Ooooy kiyamammm kotu olmuss
Aaah aah....

He ben kalmaya gelmeyeyim sizle ok peki

Ben trabzondayım kuzum ailemde göndermez zaten sadece istanbula gidebilirim oda hem param yok hemde 1-2 kuzenim var onlarlada konuşamam öyle pek samimi değiliz zaten büyükler benden

İstnabula gelirsen gamzeli ben yakınız görüşürüz canım istersen değişiklik olur hem

Gelirimde ailem izin vermezki Zaten paramda yok taksitlerim haziranda bitcek çeyizleri yapayım çıksınlar aradan diyen bir sürü borca girdim zar zzor ödeyebildim haziranda bitecekler :s

kıyamam borçlarda var evet allah kolaylık versin canııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…