354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

canım ciddi ciddi bişeyler ayarlayabilirsen eskişehire gelebilirsin erees te burda hem
Kuzum para ayarlarimda annemler gondermezler cok isterdim ama ben oyle seyleri severim arkadaskm olsun gidiyim kalalim beraber onlar bana gelsin severim oyle seyleri ama hic olmadi simdiye kadr (

Sendedemi durumlar kotu kuzumm

evet iyi olduğu anlar çok nadir canım az öncede konuştuk hayallerimiz birbirini tutmuyo vs dedi birazdan sana bi link atıcam bana o yerin lüks mü eğer lüksse neresi lüks anlatır msın rica etsem(parasal açıdan değil mekan olarak)

Tmm kuzum at bakayim

Kuzum biraz lüks gibi sandalyelerin giyilisi yemekli vs olusu yani burda öyle bir mekan baya tutar en az 10 bin bana gore benim dutumuma gore luks pahali mesela

Kuzum biraz lüks gibi sandalyelerin giyilisi yemekli vs olusu yani burda öyle bir mekan baya tutar en az 10 bin bana gore benim dutumuma gore luks pahali mesela

hımm anladım 8000 idi ama her yerde sandalyeleri giydirmiyolar mı artık bu lükse sebep mi
diyorum ben sana sarayda mı evlenelim dedim şimdi şamdanl taşlı avizeli bilmemneli yer göstermedim ona hiç bana göre o tür şeyler lüks zaten en kötüsü diyelim 15.000 den başlıyor onların :/ ağaca iki ışık taktılar diye lüks mü oldu dedim falan :/ bilmiyorum hiçbişey iyi gitmiyor

kuzum ben muhabbete ortasından dalıyorum ama aramızdaki samimiyete dayanarak yaptım bir eşeklik kusura bakma emi :26:

erkeklerin genelde böyle bir konuda hayalleri olmaz ki onlara göre herşey lüks yada abartı yada gereksiz olur, sırf bu sebeplerden bozma moralini :26:

estağurullah canm o ne demek
srf bu konuda değil bi çok şeyde dedi bana daha öncede konuşmuştuk bu tür şeyleri mesela ona göre evlenecek olgunlukta değilmişim
bilmiyorum bu sadece konuşabildiğimiz ilk örnekti müsait olunca devam edicez diğerlerine ama, bu kadar sıkıntı olmak zorunda mı:26: niye böyle oluyor ki o kadar sevmiştim onu şimdi niye bu durumdayız herşey ters herşey skıntı üzgün olduğumda yanmda olduğu anlar yok denecek kadar az (

ee evlenecek olgunlukta degilsen neden seninle berabermiş peki paşa askerlikte hepsinin huyları değişiyor, bi yapacakları 5 ay askerlik onu bile huyları degişmeden yapamıyor herifler yaa

kuzum sen moralini bozma şimdiden, ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence bi süre hiç açma evlilik mevzunu hatta o açtıgında bile hayırlısı de kapat da beyefendi bi dank etsin bakalım

keşke askerlikten olsa :) hep böyleydi
insanlar bu işin okulunu bitirip mi evleniyor dedim,git olgununu bul dedim o zamanda bi şekilde konu dönüp dolaştı dünya turu yaptı ve yine ayn noktada ilerlemeden kalmş olduk :/ bana göre de o olgun değil o zaman benim sıkıntım olunca moralim bozuluyor deyip beni kendi sıkıntımla başbaşa bırakıyorsun dedim o zaman evimizde bi sorun olunca ne yapacaksın dedim pıf..

ufff 100 günü geride bırakıyoruz azı gitti çoğu kaldııı allahım hayırlısıyla bitmesinide nasip et

kızlar iyi geceler diyeyim dedim başım çok ağrıyor yatıcam hemen öptüm sizi

ya valla sopayla dövesim geliyor böyle adamları, aslında cesur gibi görünüyor adamlar ama o kadar korkaklar ki benim eski sevgilim de böyleydi, moralim bozuk diyordum, sorunca anlatıyordum, aman buna mı bozuldun deyip insanı daha beter sinir ediyordu, bu sefer çifte moral bozuklugu oluyordu ama onların herhangi bir şeye morali bozulsa biz peşlerinde pervane oluyoruz

valla gülüm 29 yaşındayım, erkeklere dair öğrendigim tek şey, ne zaman fazla ilgi gösterirsen seni insan yerine koyabiliriteleri azalıyor, ne zaman onlara eşşek gibi davranırsan pervaneler, heriflerin mekanizması ters işliyor eger yapabiliyorsan çek kendini biraz, bakalım senin ondan uzak olman onda ve sende ne etki yaratacak :26:

tamam canım haberleşelimmm

ufff 100 günü geride bırakıyoruz azı gitti çoğu kaldııı allahım hayırlısıyla bitmesinide nasip et

kızlar iyi geceler diyeyim dedim başım çok ağrıyor yatıcam hemen öptüm sizi
İyi geceler canım

At bakayım şurayı merak ettim

hiç bi fark olmaz adım gibi eminim çok denedim çünkü, ben ne yaptm ki sana der, mızmz der...

sonbaharda olur diye konuşmuştuk

zaman da yakınmış :26: kuzum kararı sen vereceksin, ömrünü geçirmek istiyor musun istemşyor musun tamamen karar senin :26: çok karamsar konuşmak da istemiyorum sonuçta ilişkini sen biliyorsun, ben tamamen dışarıdan bakan bir gözüm, ama mutsuzsan eğer belki iyice bi düşünmen gerekiyordur istediginin tam olarak ne oldugunu anlaman için :26: off çok moral bozucu konuştum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…