354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

şu an o beyfendi benim yanmda olsaydı yemin ederim tek bisasğlam yeri kalömazdııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

delirecem şu an yemin ederim delirecem yemin ederim delirecem delirecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne yapacağımı bilmiyorum şu an Allah kahrtetsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

hiç göreceğimi zannetmiordum yemin ederim zannetmiyordum gamzeli ordaysan konuş nolur çok kötüyüm

bizim askerlik 24 ocakta belli oldu değil mi?????????????
evet canım noldu

her zamanki gibi kimsem yok işte...

Noldu sana ne gördü yaa misafirim vardı gelemedim

Kuzum noldu sana böyle noluyor bizim topik sallanıyor böyle sıraylaaa (( puff önce prenses sora ben sora lunaaa
Oyyy ooyy kara bulutlar dolaşıyor Günaydın nasılsın canım var mı bi gelişme

gelin kahve içelim :) sıcak su torbası koy canım izini daha söyleyemedim ve çok gerginim

evet canım noldu

Noldu sana ne gördü yaa misafirim vardı gelemedim

Oyyy ooyy kara bulutlar dolaşıyor Günaydın nasılsın canım var mı bi gelişme

Daha iyiyim kuzum.Gelişme işte şu askerlik bir bitsin ozmna kadr alttan alalım dedik işte

gelin kahve içelim :) sıcak su torbası koy canım izini daha söyleyemedim ve çok gerginim

Imm ne güzel olur sıcak su koyuyorum ama geçmedi henüz :/ söylersin ya daha 3gun var gerilme

Daha iyiyim kuzum.Gelişme işte şu askerlik bir bitsin ozmna kadr alttan alalım dedik işte
Sevindim canım ya askerliği bekliyorum bende saltanatı sürsün sonra görecek anasının çorabıni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…