354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

onunla olmak istiyorum ama beni çok kırıyor, beni kırıyorsun diyorum gönlümü almıyor, sonrada benim eskisi gibi olmamı istiyor nasıl olayım ki dedim ilk gün ki kalbimle şimdiki bir mi kırık işte her tarafı

Sakıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

kendimi durduraym diye bi sıcak çikolata daha içiyorum şu an en azndan 500 kalori alacağıma 77 kalori alırım :/

onu anlamazlar ki hatta off neye kırıldın ki şimdi derler

kuzum karar vereceksin malesef, adamın iyi kötü tüm yonlerini düşün, onunla olmak istiyorsun ama bu şartlarda kabulun mu yoksa şartlar düzelsin mi :26: ona göre kararını ver :26: daha fazla moralini bozmak istemiyorum, çok yüklendim sanki bu akşm sana :26:

yok canım ne yüklenmesi benimde düşündüğüm şeyler bunlar, ondan hep manevi şeyler istedim sadece beni benden ya da dışardan kaynaklanan her sıkıntıda kollamasını, yanımda olmasını, bağırıp çağrmamasını istedim ona rağmen yaşanılanlara bak. Hayır olsun sonumuz inşallah..

ben eski sevgilimden dolayı çok iyi anlıyorum seni inan bana :26: son 2 ayımızda ben hergun ayrılacagım krizine girip, ya ileride pişman olursam diye vazgeçiyordum. kendi adıma adım adım onun sevgisinin bittigini fark ediyordum ve kendi sevgim de azalıyordu :26: hee en sonunda noldu giden o oldu yine o da ayrı mesele

manevi şeyler onlardan istenilecek en zor şeyler :26: ev al araba al de, ama bana güzel bi söz söyle deme kodları bozuk bunların, kodları kopasıcalar

heheeh hiç güleceğim yoktu bi sorun olmazsa güzel konuşur o konuda hakknı yemeyeyim ama iş beni kırdın bak şöyle şöyle demeye gelince gönlümü almaz amannn aman

heheeh hiç güleceğim yoktu bi sorun olmazsa güzel konuşur o konuda hakknı yemeyeyim ama iş beni kırdın bak şöyle şöyle demeye gelince gönlümü almaz amannn aman

o zaman demek ki beni kırdın demeyeceksin kodu o zaman bozuluyor haa aman o zaman ben kırmayım diye düşünmezler onlar kırsın ama sen bozulma, görevin bu anaları bunları cam fanusta yetiştirmişi bence

yalnız bende eski sevgilime olan bütün hıncımı seninkinden çıkartacagım birazdan

:d
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…