Sakıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınatıyorum..
bu arada tenceredeki makarna beni ye deyip duruyor
zaman da yakınmış :26: kuzum kararı sen vereceksin, ömrünü geçirmek istiyor musun istemşyor musun tamamen karar senin :26: çok karamsar konuşmak da istemiyorum sonuçta ilişkini sen biliyorsun, ben tamamen dışarıdan bakan bir gözüm, ama mutsuzsan eğer belki iyice bi düşünmen gerekiyordur istediginin tam olarak ne oldugunu anlaman için :26: off çok moral bozucu konuştum yaa
Sakıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Uyusana makarnayı yarın yersin birazkendimi durduraym diye bi sıcak çikolata daha içiyorum şu an en azndan 500 kalori alacağıma 77 kalori alırım :/
Uyusana makarnayı yarın yersin biraz
onunla olmak istiyorum ama beni çok kırıyor, beni kırıyorsun diyorum gönlümü almıyor, sonrada benim eskisi gibi olmamı istiyor nasıl olayım ki dedim ilk gün ki kalbimle şimdiki bir mi kırık işte her tarafı
onu anlamazlar kihatta off neye kırıldın ki şimdi derler
kuzum karar vereceksin malesef, adamın iyi kötü tüm yonlerini düşün, onunla olmak istiyorsun ama bu şartlarda kabulun mu yoksa şartlar düzelsin mi :26: ona göre kararını ver :26: daha fazla moralini bozmak istemiyorum, çok yüklendim sanki bu akşm sana :26:
yok canım ne yüklenmesi benimde düşündüğüm şeyler bunlar, ondan hep manevi şeyler istedimsadece beni benden ya da dışardan kaynaklanan her sıkıntıda kollamasını, yanımda olmasını, bağırıp çağrmamasını istedim ona rağmen yaşanılanlara bak. Hayır olsun sonumuz inşallah..
ben eski sevgilimden dolayı çok iyi anlıyorum seni inan bana :26: son 2 ayımızda ben hergun ayrılacagım krizine girip, ya ileride pişman olursam diye vazgeçiyordum. kendi adıma adım adım onun sevgisinin bittigini fark ediyordum ve kendi sevgim de azalıyordu :26: hee en sonunda noldu giden o oldu yine o da ayrı mesele
manevi şeyler onlardan istenilecek en zor şeyler :26: ev al araba al de, ama bana güzel bi söz söyle demekodları bozuk bunların, kodları kopasıcalar
heheeh hiç güleceğim yoktubi sorun olmazsa güzel konuşur o konuda hakknı yemeyeyim ama iş beni kırdın bak şöyle şöyle demeye gelince gönlümü almaz amannn aman
o zaman demek ki beni kırdın demeyeceksin kodu o zaman bozuluyorHaa aman o zaman ben kırmayım diye düşünmezler Onlar kırsın ama sen bozulma, görevin bu Anaları bunları cam fanusta yetiştirmişi bence
Yalnız bende eski sevgilime olan bütün hıncımı seninkinden çıkartacagım birazdan
uyumak istemiyorum dün bile o kadar uykum vardı gene 2 buçukta uyudum :/ amannnnnnnn
Şafak 67 zonguldak
Atarsa yozgat...
Şu sonradan il olmuşları bitirsekte alfabenin normal sırasına geçsek
KİM NE ZAMAN NE OLDU HİÇ BİLMİYOM BEN YA
ŞAFAK 68: AKSARAYben trabZonu bekliyorum ya
[ı] tunceli
62 olunca alfabenin normal sırası neyse az kalmış[/ı]
sen trabzonu bekle ben adanayı bekliyorum
:))Bekle bakalım
Sabredip muradına erenlerden oluruz inşallah:)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
esmila ereess şafak panosuna yazdığım kalsın m sileyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?