Imm ne güzel olursıcak su koyuyorum ama geçmedi henüz :/ söylersin ya daha 3gun var gerilme
Sevindim canım ya askerliği bekliyorum bende saltanatı sürsün sonra görecek anasının çorabıni
Gecmis olsin canimmm okula gidiyorum bennAyyy nasılsınız kızlar ben karın ağrısı çekiyorum malum durumdan dolayı hafta içinde olmasına deli oluyorum ya
Siz neler yapıyorsunuz
Soyle kurtul bi an once bencegelin kahve içelim :) sıcak su torbası koy canımizini daha söyleyemedim ve çok gerginim
Daha iyiyim kuzum.Gelişme işte şu askerlik bir bitsin ozmna kadr alttan alalım dedik işte
Gecmis olsin canimmm okula gidiyorum benn
Soyle kurtul bi an once bence
Aaa hadi gozun aydiinnn
Aaa hadi gozun aydiinnn
Aynı kuzummm
söyledimm ofis şefi patronla konuşacakmışşş yani belli değil henüz
Hadi bakalimsöyledimm ofis şefi patronla konuşacakmışşş yani belli değil henüz
üzülme boşveeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok bakalım sende hiç anlatmıyon:26:
eneeeeee bi belli olsada kurtulsan ya sinirimi bozar benimde bu belirsizlik olup bitcek benimkide
Hadi bakalim
Amaaan ayni tas ayni hamam
Ama cuma sabah Yalovaya gidiyorum. Yalovaya gitmisken istanbula geciyoruz. Ve yalovaya gecmisken bursayi geziyoruz eskisehire donuyorum. Cuma cumartesi pazar pazartesi yokum
Aaa hadi gozun aydiinnn
üzülme boşveeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
ne var ne yok bakalım sende hiç anlatmıyon:26:
eneeeeee bi belli olsada kurtulsan ya sinirimi bozar benimde bu belirsizlik olup bitcek benimkide
Gel persembe eskisehire cuma sabah yola cikiyooozzwuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeer benide götürsene yeaaaaaaa
gezmeyi çok severim ahhhhh bi fırsatım olsa, bursayı gördüm ,ist.a gidip 3 ay gelmeyesim var niyeyse
pooooooooooof nerde bu milleeeeeeeeeeettttttttttttt
lunaaaaaaaaaaa, sinreeeeeee , gamzeliiiiiiiiiiiiiii, eski ereesssssssss yeni esmilamonaaaaaarkkkkkkkkk ,yektaaaaaaaaaa,
akaycaaaaaaaaaaaaaa , çağlaaaaaaaaaa , koalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, elmuhibbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dexterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
benvesennnnnnnnnnnnnnnnnn, kııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gel persembe eskisehire cuma sabah yola cikiyooozz
Otogara gidiyorum bilet almayaa
Eneeeee kimse gelmemiş ya la
Ben geldim canim.Calikusunun gecen bolumunu izliyodum.Ya cok duygusal.Bitmesinn bu dizi pufff
Siz ne alemlerdesiniz yarenleer
Sende 1 ayyyyyyyyyyyyy yazıyoooooooooooooooooooooooooooor
Himmm evet sen soyleyince farkettim bende
Hakkaten heee nerde bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?