354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Imm ne güzel olur sıcak su koyuyorum ama geçmedi henüz :/ söylersin ya daha 3gun var gerilme

Sevindim canım ya askerliği bekliyorum bende saltanatı sürsün sonra görecek anasının çorabıni

Aynı kuzummm

Ayyy nasılsınız kızlar ben karın ağrısı çekiyorum malum durumdan dolayı hafta içinde olmasına deli oluyorum ya
Siz neler yapıyorsunuz
Gecmis olsin canimmm okula gidiyorum benn
gelin kahve içelim :) sıcak su torbası koy canım izini daha söyleyemedim ve çok gerginim
Soyle kurtul bi an once bence
Daha iyiyim kuzum.Gelişme işte şu askerlik bir bitsin ozmna kadr alttan alalım dedik işte

Aaa hadi gozun aydiinnn

Son düzenleme:
söyledimm ofis şefi patronla konuşacakmışşş yani belli değil henüz
Hadi bakalim
üzülme boşveeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

ne var ne yok bakalım sende hiç anlatmıyon:26:

eneeeeee bi belli olsada kurtulsan ya sinirimi bozar benimde bu belirsizlik olup bitcek benimkide

Amaaan ayni tas ayni hamam
Ama cuma sabah Yalovaya gidiyorum. Yalovaya gitmisken istanbula geciyoruz. Ve yalovaya gecmisken bursayi geziyoruz eskisehire donuyorum. Cuma cumartesi pazar pazartesi yokum

Hadi bakalim

Amaaan ayni tas ayni hamam
Ama cuma sabah Yalovaya gidiyorum. Yalovaya gitmisken istanbula geciyoruz. Ve yalovaya gecmisken bursayi geziyoruz eskisehire donuyorum. Cuma cumartesi pazar pazartesi yokum

wuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeer benide götürsene yeaaaaaaa
gezmeyi çok severim ahhhhh bi fırsatım olsa, bursayı gördüm ,ist.a gidip 3 ay gelmeyesim var niyeyse

pooooooooooof nerde bu milleeeeeeeeeeettttttttttttt

lunaaaaaaaaaaa, sinreeeeeee , gamzeliiiiiiiiiiiiiii, eski ereesssssssss yeni esmila monaaaaaarkkkkkkkkk ,yektaaaaaaaaaa,
akaycaaaaaaaaaaaaaa , çağlaaaaaaaaaa , koalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, elmuhibbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dexterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
benvesennnnnnnnnnnnnnnnnn, kııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
wuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeer benide götürsene yeaaaaaaa
gezmeyi çok severim ahhhhh bi fırsatım olsa, bursayı gördüm ,ist.a gidip 3 ay gelmeyesim var niyeyse
Gel persembe eskisehire cuma sabah yola cikiyooozz

Otogara gidiyorum bilet almayaa

Ben geldim canim.Calikusunun gecen bolumunu izliyodum.Ya cok duygusal.Bitmesinn bu dizi pufff

Siz ne alemlerdesiniz yarenleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…