Hosgeldin canimm
Teşekkürler ederimm..nasılsın
Çok şükür cnm benim sen nasilsin
huuu huuuuuuuuuuuuu
kimsecikler yokkk
sakin oll :26:
bence de şarjı bitmiştirr
sessizde olabili telefon, uyuyor olabilir, yanına gelecekti değil mi otobüste mesela üstünde ceket var ise çıkarıp yukarı koymuş olabilir. eğer çok sıkıntı yapıyorsan biley aldığı firmayı ara onlar ulaşırlar şöförün numarasını falan iste saatini söyle otobüsün
ne demişti 3 saat önce pekii :26:
hani askeriyeye girerken telefnu kaptırmış olmasınn :26:
Canim var mı bi gelisme? ??
:18: merak ettim ben de
Düşüncesizlik etmişş beyfendi otobüse bindiğinde uyuya kalmış gittiğinde telefonu sakladım içeri girince yazarım dıye o ara içtima varmış üstümü değiştirdim ona gittim ordan yemeğe gittim yazamadım dedioradan sabit telefonu aradım onlarda açmadı en sonunda biri açtı görmedim falan yemektedir belki deyince iyice meraklandım sonra yemekten geldiğinde döndü ancak. Çok merak etmiştim ya tekirdağ haberlerini aradım öyle bir düşüncesizlik yapmayacağına o kadar eminim ki neyse ki bir şeyi yokmuş
kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveleraskerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik çok güzel şeyler yazıyo üzerlerindee
Eki Görüntüle 1115801
Çok güzelmiş :) sadece doğum günü için mi var bu kahvelerden canım birde bildiğin 3ü1arada mı ?
başka çeşitler de vardı, mesela "aşk sözcükleri"
3ü1 arada olarak da var, türk kahvesi olarak da
başka çeşitler de vardı, mesela "aşk sözcükleri"
3ü1 arada olarak da var, türk kahvesi olarak da
hiç bişey yapmam ben bir daha ona..
sende çok şımartma bence...
Link istiyorummm :)
sen yapma zateeeno yapsın artık kendisini sana affettirmek için
özele gel
bana da atar mısın gamzeli kendime alıcam kendime hediye edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?