354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kaybetme korkusu yaşasın biraz. kıymet bilir böylece

ikidir sarılmak istedi telefonda ihtiyacım var dedi yapamadm ( hani ona trip atayım değil gerçekten yapamadm en çokta buna üzülüyorm eskisi gibi nasıl olacak diye (

ikidir sarılmak istedi telefonda ihtiyacım var dedi yapamadm ( hani ona trip atayım değil gerçekten yapamadm en çokta buna üzülüyorm eskisi gibi nasıl olacak diye (

kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da, zor gerçekten :26: bi daha nasıl güvenirim diye düşünürdüm ben de :26:

kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da, zor gerçekten :26: bi daha nasıl güvenirim diye düşünürdüm ben de :26:

yapamıyorum, sarılamıyorum dedim kollarına bırak beni dedi şimdilik anlıyormuş ne hissettiğimi de, daha sonra zor kullanacakmış sarılmak için çok bekler o

Son düzenleme:

telefonda sarılmak nasıl oluyor ki ay? :26: töbe allahım ne cahil hissettim kendimi valla bence kızgınlığından dolayı böyle hissediyor olabilirsin. zamanla geçer kuzucum

telefonda sarılmak nasıl oluyor ki ay? :26: töbe allahım ne cahil hissettim kendimi valla bence kızgınlığından dolayı böyle hissediyor olabilirsin. zamanla geçer kuzucum

telefonda sarılmak=iki kişi açar kollarını sarılır gibi yapar
inşallah

Hiç iyi değilim canım yaa bugün hastahane için askerim çıkmıştı kamerada görüştük arkadaşları bir şey istemiş onları alıp otobüse binecekti normalde otobuse bındıgınde indiğinde mesaj atar habersiz bırakmaz hiç mesaj atmadı arıyorum mesaj atıyorum ses yok kafayı yicem umarım düşüncesizlik yapmıştır umarımmm

şarjı bitmiştir canım ne olacak, kötü düşünmeeee

sakin oll :26:

bence de şarjı bitmiştirr

Telefonu açık canım çalıyo cevap yok en son 3 saat önce mesaj atmış

sessizde olabili telefon, uyuyor olabilir, yanına gelecekti değil mi otobüste mesela üstünde ceket var ise çıkarıp yukarı koymuş olabilir. eğer çok sıkıntı yapıyorsan biley aldığı firmayı ara onlar ulaşırlar şöförün numarasını falan iste saatini söyle otobüsün

yok canım, 17sinde gelecekti o daha :26:

bugün hastaneye çıkmış, askeriyeye dönüşünden bahsediyor akayca :26:

Son düzenleme:
kötü olmamak ne mümkün..
haberlerden dolayı canım başka bişeyim yok
He ona hepimiz kötüyüz canım

ciddi misin

OF OF ALLAH RAHMET EYLESİN SABIR VERSİN AİLELERİNE
Tabi ki ciddiyim :)
Rabbim sevdiği herkese sabrını versin inşallah canım çok zor
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
neeee sakız mı çiğniyonuz kaynananda mısın

Evet canım

faciadan ötürü canım başka bi sebep yok

Canim var mı bi gelisme? ??
:18: merak ettim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…