- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
kaybetme korkusu yaşasın biraz. kıymet bilir böylece
kaybetme korkusu yaşasın biraz. kıymet bilir böylece
ben kendime baktım şimdi herşey döküldü ortayaama mehmete nasıl bakacam işte şifresini bilmiyorum :/
ikidir sarılmak istedi telefonda ihtiyacım var dedi yapamadm( hani ona trip atayım değil gerçekten yapamadm en çokta buna üzülüyorm eskisi gibi nasıl olacak diye (
kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da, zor gerçekten :26: bi daha nasıl güvenirim diye düşünürdüm ben de :26:
ikidir sarılmak istedi telefonda ihtiyacım var dedi yapamadm( hani ona trip atayım değil gerçekten yapamadm en çokta buna üzülüyorm eskisi gibi nasıl olacak diye (
telefonda sarılmak nasıl oluyor ki ay? :26: töbe allahım ne cahil hissettim kendimivalla bence kızgınlığından dolayı böyle hissediyor olabilirsin. zamanla geçer kuzucum
telefonda sarılmak=iki kişi açar kollarını sarılır gibi yapar
inşallah
iyi değilim... sen nasılsın ne yapıyorsun?
hımmmm öyle mi olcek bu işler :26: sağlık ocağından alırım olmazsa verir dimi:26:
a.selam farkındayız canım
geçmiş olsun canım ne var ne yok
Hiç iyi değilim canım yaabugün hastahane için askerim çıkmıştı kamerada görüştük arkadaşları bir şey istemiş onları alıp otobüse binecekti normalde otobuse bındıgınde indiğinde mesaj atar habersiz bırakmaz hiç mesaj atmadı arıyorum mesaj atıyorum ses yok kafayı yicem umarım düşüncesizlik yapmıştır umarımmm
şarjı bitmiştir canım ne olacak, kötü düşünmeeee
Hiç iyi değilim canım yaabugün hastahane için askerim çıkmıştı kamerada görüştük arkadaşları bir şey istemiş onları alıp otobüse binecekti normalde otobuse bındıgınde indiğinde mesaj atar habersiz bırakmaz hiç mesaj atmadı arıyorum mesaj atıyorum ses yok kafayı yicem umarım düşüncesizlik yapmıştır umarımmm
Telefonu açık canım çalıyo cevap yok en son 3 saat önce mesaj atmış
sessizde olabili telefon, uyuyor olabilir, yanına gelecekti değil mi otobüste mesela üstünde ceket var ise çıkarıp yukarı koymuş olabilir. eğer çok sıkıntı yapıyorsan biley aldığı firmayı ara onlar ulaşırlar şöförün numarasını falan iste saatini söyle otobüsün
Telefonu açık canım çalıyo cevap yok en son 3 saat önce mesaj atmış
ne demişti 3 saat önce pekii :26:
hani askeriyeye girerken telefnu kaptırmış olmasınn :26:
He ona hepimiz kötüyüz canımkötü olmamak ne mümkün..
haberlerden dolayı canım başka bişeyim yok
Tabi ki ciddiyim :)ciddi misin
OF OF ALLAH RAHMET EYLESİN SABIR VERSİN AİLELERİNE
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinRabbim sevdiği herkese sabrını versin inşallah canım çok zor
neeeesakız mı çiğniyonuz kaynananda mısın
Evet canım
faciadan ötürü canım başka bi sebep yok
Canim var mı bi gelisme? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?