354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

1 yıldır mı sevgilisiniz yani toplamda :31:

aynen canım bir sene içinde ne çabuk olmuş hakkaten düşündümde gerçi 1 ay sonra evlenmeye karar vermiştik. 8 ay sonra istemeye geldiler ayy akrabaları nasıl ikna etmişş bu kadar kısa sürede millet kaç yılda ikna edemiyo demişler arkamdan D: ohh çatlayın patlayın D:DD

Hep söyler, 'Senden tek isteğim tatlı dil güler yüz kızım.' diye :17:
Seviyorum ben bu kadını ya :16:

Allah ağzınınızın tadını muhabbettinizi bozdurmasın :16: kaynana diyaloglar diye bir bölüm vardı biraz önce ordaydım orayı okudukca gözüm korkmuyor değil :9:

Allah ağzınınızın tadını muhabbettinizi bozdurmasın :16: kaynana diyaloglar diye bir bölüm vardı biraz önce ordaydım orayı okudukca gözüm korkmuyor değil :9:

:1:
Okuma öyle yerleri :1:
Ben de bi ara BDV'ye takmıştım. Sevgilime sapık gibi bakıyordum, erkek ya, aldatma konularını okudukça :1:

bilmiyom sıkıldım :((

hadi hadi biliyondur, söyle ya bişey mi oldu canını sıkacak?

Gebzedeyim canım ben yaş 21 buraların küçüklerindenim :9::9: sen ?

ne güzel :D ben konyalıyım konyadayım 25ime gircem 20sinde :34:

Maşallah bize :nazar:
Siz birbirinizden vazgeçmedikten sonra elbet kabul edecekler canım benim :16:
:

bakalım inşallah nasipse zaten olur , mutiiiiiii sende foto koysanaaaaaaaaa

Sağol canım sende cekme ins

inşallah canım, sende foto koysana albümeeeeeee canım :31:

1 yıldır mı sevgilisiniz yani toplamda :31:

aynen canım bir sene içinde ne çabuk olmuş hakkaten düşündümde gerçi 1 ay sonra evlenmeye karar vermiştik. 8 ay sonra istemeye geldiler ayy akrabaları nasıl ikna etmişş bu kadar kısa sürede millet kaç yılda ikna edemiyo demişler arkamdan D: ohh çatlayın patlayın D:DD

maşallah :nazar: hayırlısı olsun hakkınızda mutluluğunuz daim olsun canım :16: seninki evlilğe yatkınmış benimki tipik ikizler erkeği onu ikna etmek çok zor çok uzak :31: evlilik olacaksa diye bu yola çıktım oda bunu biliyo da işte bazı sorunlar şartlarda etkili gerçi... ama birazda yapı meselesi:31:

hadi hadi biliyondur, söyle ya bişey mi oldu canını sıkacak?

ne güzel :D ben konyalıyım konyadayım 25ime gircem 20sinde :34:

bakalım inşallah nasipse zaten olur , mutiiiiiii sende foto koysanaaaaaaaaa

inşallah canım, sende foto koysana albümeeeeeee canım :31:
Ben foto koymam ya prensiplerim gereği :1:
Ama faceden eklersen ordan gösteririm cınım :16:

:1:
Okuma öyle yerleri :1:
Ben de bi ara BDV'ye takmıştım. Sevgilime sapık gibi bakıyordum, erkek ya, aldatma konularını okudukça :1:

hahahahah :52::52::52: ayy aynı durum şuan bende var şunun kocası sapık video izlemiş bunun ki böyle böyle paronayak oldum :D

AKAYCA baktim resimlerinize allah bozmasin :)
Pis Prenses sizedeee baktimmn allah bozmasin insallah amin :)

Back
X