Annemin tipik tepkisi hemen gözün nerdeydi der bana :85:
Nereye vurdun ?
koltuğaaa :85:
soyuldu kızardı, morarırda o şimdi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin tipik tepkisi hemen gözün nerdeydi der bana :85:
Nereye vurdun ?
Eşin olmadan niye zor ya izin vermez dimibirlikte gelin o zamasa mutlaka bekliyorum
![]()
sen kimlerle görüşeceksin bakem bizsiz hı?![]()
![]()
![]()
bizimki de var :)![]()
dizimi çarptımmm çok acıdı :85:
Siz evli olduğunuzdan doğru diyorsun canım sabretmekten başka çare yok ne yapalım bak azaltıyoruz yavaş yavaş günleri :/iştee canım yarın görüşürüüzz diye bişey sözkonusu olamazkiii uff neyse yapıcak bişey yok![]()
bende vericem doğum günün de inşallah zaten istanbulda müzeyede birlikte gider belki sonra
Bilet yerine mi geçiyor kitap
koltuğaaa :85:
soyuldu kızardı, morarırda o şimdi
bundan önce görmediklerime sayın onu dacanım sen görüyosunkiiiiiiiiiiii biz hiç görmicezzzzzz![]()
Oyy Kıyamam ben sana
Geçmiş olsun
Siz evli olduğunuzdan doğru diyorsun canım sabretmekten başka çare yok ne yapalım bak azaltıyoruz yavaş yavaş günleri :/
Evet canım kitabın son sayfalarında bilet var giderken kitabı götürüyorsun kaşe vurup içeri giriliyor tek kullanımlık :)
Ayy nasıl koltuk o çok kötüyse buz koy![]()
Ayy nasıl koltuk o çok kötüyse buz koy![]()
bundan önce görmediklerime sayın onu da
tişşikkür ederim![]()
kız sana demedimki ben monark aynı ilde sık sık gidiyorya ona dedim sana noluyo lan![]()
koltuğun iskeleti olur ya, aslında puflu falan ama ben pufunu kaldırdım uzanayım diye yaslanma hopladım ve yaslanma yerine tosladım sonuç bu![]()
evet canım allaha şüükür onlar iyi günler nasılsa geçicek yapıcak bşey yok
Canım ben vınn kullanıyorum son günlerde paketimin azlığından çok katılamadım aranıza ama yenilendi aranızdayım :) tanışmadık tanışalım hemen :) 21 yaşındayım erkek arkadaşımı askere gönderdim Tekirdağ'da asker ben Kocaelideyim :)
tamam özür dilerim yanlışlıkla oldu ne kızıyon :85:
zaten sakatlandım burda![]()
Şafak saymayı bıraktım ben mehtap sayıyorum daha kısa oluyor doğum günümde izne gelecek doğum günümü hiç bu kadar beklememiştimSiz izin kullanmadan mı bitireceksiniz ?
nida ile mutella vardı canım martta gönderen :)
canım koalam benim ben de 86 lıyım yaşımı söylemeye dilim varmıyor. :18: Ayy kuzumm tez zamanda kavuşursun inşallah sende
canım sülüs başlangıç tarihi ne ben sana hesaplayayım söle sen sülüs tarihini
Ay Allah geçmiş olsun canım. Ama yaptığında bi başarı gerçekten:)
Aynen canım onlar iyi olsunlarda![]()
hayy allah sizi emiiieee napak eskişehirdeyiz ikimizde erees le gitmeyekmi beraber yaniiii başkasıylanda görüşmicezzz bee askerlerimizi alıp doğruuu eskişehiree
tabi benim bide ankara havalimanında halay çekmek gibi bi planım var
![]()
![]()
![]()
Memnun oldum. benimde nişanlım asker. İkimizde Ankara'dayız :)![]()
Memnun oldum. benimde nişanlım asker. İkimizde Ankara'dayız :)![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsunnnnn noldukine