• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kıyamam sana merak etme dicem de bende aynı şeyleri yaşayacağım eminim dünyanın heralde en pinpirikli insanlarından biriyim sevgilim telaşe müdürüm diye sever beni zaten :) akşama kadar bekle birşey yoktur zaten bu kdr aramaları bile mucize bence işi çıkmıştır olmazsa akşam ara canım için rahat eder. ya nası oluyor arıyorsunuz böyle telefona çıkan adama ..... ile görüşmek istiyorum diyorsunuz o kadar askerin içinden nası bulup da telefona çağırıyorlar komik gelebilir size ama merak ettim :1:

canım benim aradıı :)) hemde tam yine buraya yazarken hep böyle denk geliyo zaten :)) temizlik sırası nişanlımların gruptaymış bulaşık falan kalmış bunlara şimdide koğuş nöbetindeymiş 2-4.. aradı konuştuk baya iyiymiş çok şükür merak ettim aramadın dedim askerdeyim ondan olabilir mi diyo :9: alışamadık hala arayacağı saatler birbirini tutmuyoo
ankasörlü tlfların hepsi dışarıdan aranmıyo onların orda yalnızca 1 tane var dışardan aranan onu arayıp kısa dönem deyip nişanlımın adını soyadını söylüyorum çağırıyolar hatta bi dk yenge bekle geliyo diyen var hanımefendi bi sn çağıralım diyen var :9:

canım benim aradıı :)) hemde tam yine buraya yazarken hep böyle denk geliyo zaten :)) temizlik sırası nişanlımların gruptaymış bulaşık falan kalmış bunlara şimdide koğuş nöbetindeymiş 2-4.. aradı konuştuk baya iyiymiş çok şükür merak ettim aramadın dedim askerdeyim ondan olabilir mi diyo :9: alışamadık hala arayacağı saatler birbirini tutmuyoo
ankasörlü tlfların hepsi dışarıdan aranmıyo onların orda yalnızca 1 tane var dışardan aranan onu arayıp kısa dönem deyip nişanlımın adını soyadını söylüyorum çağırıyolar hatta bi dk yenge bekle geliyo diyen var hanımefendi bi sn çağıralım diyen var :9:

ohh çok şükür çocuğun dediği doğru ama bizde haklıyız işte alışıcaz :)

öğrenicem hepsini prosedürleri :) yenge süper yaaa :32:

ohh çok şükür çocuğun dediği doğru ama bizde haklıyız işte alışıcaz :)

öğrenicem hepsini prosedürleri :) yenge süper yaaa :32:

alışmak olmuyo fıstığım çünkü ne zaman arayacağını hala kestiremiyorum :) evet evet sorma abla diyen var yenge bacı falan bi garip oluyo insan :))

kızlar burada çok güzel arkadaşlıklarımiz oldu birbirimizin halinden anlıyoruz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz itiraf etmeliyim ki burası olmasaydı daha kötü bi halde olurdum hepiniz iyiki varsınız seviliyorsunuz :16::16:

Son düzenleme:
ayy ne güzel yaa böyle yakın tarih olması o güne denk gelmese bile iki üç gün sonra cnm sanada hediye gibi olur :1: :1:

Hepimizin nisan heralde benimki 1 nisan ama o tarihte gelmesi mümkün değil:)

1 nisanda ömerin doğumgünü :1:

bnmki hala aramadı saat kaç oldu meraklanmaya başladım :26: :50: :26:

hahaha ne hayırlı bi ay mış bu nisan :1::1:

tatlımm mutlaka müsait olamamışlardır arar brz dha bekle:44:

Back
X