355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

uff benımkı 2 gundur aramadı bugun caldırdım hala dha aramadı ıcım skıldı yaaa.dha ders calısmam lazm pc yı kapatasım yok snvlarda ne halt yıcem bılmıyorum :( :(

umarım fırsatı olmamıstır yani.s 2 gundur aramamsı garıp pff.kıbrıs yarenlerı varmı sorcagınız bsy sımdılık ?

bebegm smdlık yook girneye gıden bı ben varım numunelik herldı ddıo listeye bakmş kmse yokms :D Yanımda herşey gtrcm dıo ıyı dedm :16:

cok bsy de goturmesın bebeım.snra alıolar yanı fazlalıkları.ıc camasırı falan mesela 4 tane atlet 4 tane alt gotursun abartmasın.askerıyenn ıcınde ztn satıyolar hersyı.genel olarak bılgı verebılırım gırne olması fark etmez yni .)) gıtmek etmek ısteyen olursa bılgı de verırım.bu aksam medcezır var onu ızlemyı dusunyorum bakalım.o yuzdende azıcık ders calısayım dıyorum.gelcem ama sonra .))

bebegm smdlık yook girneye gıden bı ben varım numunelik herldı ddıo listeye bakmş kmse yokms :D Yanımda herşey gtrcm dıo ıyı dedm :16:

aradı sonunda yarım saat konustuk gittiğinden beri ilk defa sesim titredi konusurken zor tuttum gözyaslarımı anlamaması için gülüyormuş gibi yaptım :26: bugün içim hiç rahat değildi sabahtan beri bir sıkıntı vardı şimdi aradı rahatladım biraz :26:

benımkıde kıbrısta .) zamanla alısıyor ınsan.s genelde ankaradan manısan falan kıbrısa gıden olıuyor.bellı bolgelerden gonderıyorlar yanı.hayırlısı hıc bellı olmaz canım baska yerde olablır
Kıbrıs mı ? :( çok uzak umarım oraya düşmez. Seninkii nerde ? :)

Back
X