355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benımkı santralde canım.telefon sokmadık hıc.ısı telefonlarla oldugu ıcın takım cavusuda oldu o yzden musaıt oldukca arıyor.ama bu aralar oldukca yogun pff
Elbette geçiyor ama dediğin gibi bide bize sor o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi ne ailem nede onun ailesi arkadaşlarım hiçbiri fayda etmiyorr. Seninki telefon felan sokabildimii konuşabiliyomusunuz rahat ?

canım aklına sacma seyler getırme.ızın vermıyorlarkı bazen 1 dk zmnı olsa nolur.fırsatını buldugu an hemen arıcaktır senı uzulme
Evet ama insanın aklına hep kötü şeyler geliyor 3 gündür 1 dk fırsatı olmadımı diyorum ,soğudumu diyorum kötü seneryolar dönüyor aklımda hep off ki off :(

benımkı santralde canım.telefon sokmadık hıc.ısı telefonlarla oldugu ıcın takım cavusuda oldu o yzden musaıt oldukca arıyor.ama bu aralar oldukca yogun pff

Aramasına alıştıysan zor olmuştur senin için biraz daha dayan canım çook az kalmış zaten sizin için :)

6 aydır beraberiz 1.yılımızda sözlenmeye karar vermiştik .en son aradığındada seni çok seviyorum ,çok özledim diye ağlamıştı ben onu teselli ederek kapatmıştık ama kapatış o kapatış :/
daha yeni başlamış sayılırsınız cnm ya ondan böyle endişe ediyorsundur ama düşündüğün gibi değildir sen aklına kötü seyler getirme orada askerdeler biz kendimizi kaptırıp bizi aramalarını bekliyoruz konusmak istiyoruz sitem ediyoruz ama kolay sartlar altında değiller o yüzden sende merak etme bir sorun yoksa aranızda şuan aramak için fırsatı olmuyordur :26:

daha yeni başlamış sayılırsınız cnm ya ondan böyle endişe ediyorsundur ama düşündüğün gibi değildir sen aklına kötü seyler getirme orada askerdeler biz kendimizi kaptırıp bizi aramalarını bekliyoruz konusmak istiyoruz sitem ediyoruz ama kolay sartlar altında değiller o yüzden sende merak etme bir sorun yoksa aranızda şuan aramak için fırsatı olmuyordur :26:

Haklısın belkide dediğin gibidir bgn de bitti sayılır umarım yarın yani 4.gün arar sesini çok özledim:( çok berbat birşeymiş Allah hepimize sabır versin .

bebegm smdlık yook girneye gıden bı ben varım numunelik herldı ddıo listeye bakmş kmse yokms :D Yanımda herşey gtrcm dıo ıyı dedm :16:

Benim ki 6. Bölükte. Onların bölükte varmış baya Girne'ye giden. Hatta bir tanesi ile otogarda tanışmıştı :)

Haklısın belkide dediğin gibidir bgn de bitti sayılır umarım yarın yani 4.gün arar sesini çok özledim:( çok berbat birşeymiş Allah hepimize sabır versin .

Yarın haftasonu. Daha rahat olacaklardır. O zaman arama fırsatı olur umarım canım.

evett ne cok ortak bişeylerimiz cıkıyor böyle manisa kıbrıs nisan ayı hadi bakalım :1: :1: :1:

adı ne eşinin cnm belki tanıyorlardır birbirlerini :26:

Yusuf canım. Seninkinin adı ne? Genelde başka bölükleri tanımıyorlar ama.

aynen tatlım bu kadar aramamzlık yapmıodu ondan merk edıyo ınsan ıster ıstemez.su 39 gun bı gecseydı hayırlısıyla

Hakikaten insan çok merak ediyor. Insan kendini teselli etmeye çalışıyor ama bir yandan da merak ediyor. Ben hiç gözümü alamıyorum telefondan aramadığında :(

benımde baslarda oyleydı ama artık ekrana bakmıyorum onu astım.smdı her dkka telefonum sesı kulagıma gelıyor.eymek yıcem oturcam tam telefon calıyor sanıp gerı gelıp bakıyorum :1: :1: ınsan zamanla kademe kaydediyor Allahım yaa
Hakikaten insan çok merak ediyor. Insan kendini teselli etmeye çalışıyor ama bir yandan da merak ediyor. Ben hiç gözümü alamıyorum telefondan aramadığında :(

Back
X