ne zmndır berabersiniz cnm?
6 aydır beraberiz 1.yılımızda sözlenmeye karar vermiştik .en son aradığındada seni çok seviyorum ,çok özledim diye ağlamıştı ben onu teselli ederek kapatmıştık ama kapatış o kapatış :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zmndır berabersiniz cnm?
Elbette geçiyor ama dediğin gibi bide bize sor o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi ne ailem nede onun ailesi arkadaşlarım hiçbiri fayda etmiyorr. Seninki telefon felan sokabildimii konuşabiliyomusunuz rahat ?
Evet ama insanın aklına hep kötü şeyler geliyor 3 gündür 1 dk fırsatı olmadımı diyorum ,soğudumu diyorum kötü seneryolar dönüyor aklımda hep off ki off![]()
benımkı santralde canım.telefon sokmadık hıc.ısı telefonlarla oldugu ıcın takım cavusuda oldu o yzden musaıt oldukca arıyor.ama bu aralar oldukca yogun pff
daha yeni başlamış sayılırsınız cnm ya ondan böyle endişe ediyorsundur ama düşündüğün gibi değildir sen aklına kötü seyler getirme orada askerdeler biz kendimizi kaptırıp bizi aramalarını bekliyoruz konusmak istiyoruz sitem ediyoruz ama kolay sartlar altında değiller o yüzden sende merak etme bir sorun yoksa aranızda şuan aramak için fırsatı olmuyordur :26:6 aydır beraberiz 1.yılımızda sözlenmeye karar vermiştik .en son aradığındada seni çok seviyorum ,çok özledim diye ağlamıştı ben onu teselli ederek kapatmıştık ama kapatış o kapatış :/
1 nisanda ömerin doğumgünü![]()
daha yeni başlamış sayılırsınız cnm ya ondan böyle endişe ediyorsundur ama düşündüğün gibi değildir sen aklına kötü seyler getirme orada askerdeler biz kendimizi kaptırıp bizi aramalarını bekliyoruz konusmak istiyoruz sitem ediyoruz ama kolay sartlar altında değiller o yüzden sende merak etme bir sorun yoksa aranızda şuan aramak için fırsatı olmuyordur :26:
bebegm smdlık yook girneye gıden bı ben varım numunelik herldı ddıo listeye bakmş kmse yokmsYanımda herşey gtrcm dıo ıyı dedm
![]()
hem suan manisa merkezde olup 1. tabur 5. bölükte askeri olan varmı :26:
Aramasına alıştıysan zor olmuştur senin için biraz daha dayan canım çook az kalmış zaten sizin için :)
Haklısın belkide dediğin gibidir bgn de bitti sayılır umarım yarın yani 4.gün arar sesini çok özledimçok berbat birşeymiş Allah hepimize sabır versin .
Benim eşiminki de 11 Nisan :))
evett ne cok ortak bişeylerimiz cıkıyor böyle manisa kıbrıs nisan ayı hadi bakalım![]()
![]()
adı ne eşinin cnm belki tanıyorlardır birbirlerini :26:
aynen tatlım bu kadar aramamzlık yapmıodu ondan merk edıyo ınsan ıster ıstemez.su 39 gun bı gecseydı hayırlısıyla
aynen tatlım bu kadar aramamzlık yapmıodu ondan merk edıyo ınsan ıster ıstemez.su 39 gun bı gecseydı hayırlısıyla
Geçer kuzum 39 gün dediğin ne ki sizin için onca ayı atlatmışsınız :)
Haklısın belkide dediğin gibidir bgn de bitti sayılır umarım yarın yani 4.gün arar sesini çok özledimçok berbat birşeymiş Allah hepimize sabır versin .
Yusuf canım. Seninkinin adı ne? Genelde başka bölükleri tanımıyorlar ama.
Hakikaten insan çok merak ediyor. Insan kendini teselli etmeye çalışıyor ama bir yandan da merak ediyor. Ben hiç gözümü alamıyorum telefondan aramadığında![]()
aynen canım.Suan safak sıkıstırıyor amaaa .))