355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ay kızlar bana bişeyler olduu 5 ay boyunca her ay 1 tane vıdeo cekıceeem :D :D :D Burda yokken neler hıssedıyorum paylaşıcaaaam geldgnde verıceeem :D :D ne dersınız ???? usb koyucam butun resmlermızıde koyucaam ve dıceem sen yokken bakıtgıım butun resmlermz vıdeolrmz sna verıcem usb de onu gelecegımızde bakmamız ıcın saklar mısın aşkımm Seni sevıyorumm diyede belırtıcem nasıl fıkır :16::16::16::16::16:

en son ne zaman aramıştı tatlım :26::26::26:

Cnm hoşgeldn napıosn .?
Hoşbuldum canım ya hiç sorma saflığım tuttu van da deprem olmuş ben bu çocuğu nasıl gönderecem van a diye düşünürken aradı bende saf saf deprem olmuş yine nasıl gönderecem seni dedim iki dk fırsat bulmuş aramış benim yaptığıma bak moralimi bozdum hemen puff

Ay kızlar bana bişeyler olduu 5 ay boyunca her ay 1 tane vıdeo cekıceeem :D :D :D Burda yokken neler hıssedıyorum paylaşıcaaaam geldgnde verıceeem :D :D ne dersınız ???? usb koyucam butun resmlermızıde koyucaam ve dıceem sen yokken bakıtgıım butun resmlermz vıdeolrmz sna verıcem usb de onu gelecegımızde bakmamız ıcın saklar mısın aşkımm Seni sevıyorumm diyede belırtıcem nasıl fıkır :16::16::16::16::16:
Fıstığım senden süper fikirler çıkiyo :)

selam canım bnde mühendisim ve yıl sonuna kadar o kadar proje birikti ki giremiorm senn gibi fazla:ssz::ssz:

Günaydın canım ya öyle mi bende bu yıl kpss olmazsa staja başlamayı düşünüyorum kaçıncı yılındasın?

bazen iyi ki işler yoğun diyorum zaman çabuk geçio. 1. yılımdayım tatlım bnde bu yıl kpssye gircem tek birine yönlenmek istemiyorum..:68:

bnm ikiside aynı yer tatlım yemin töreninede gidemiyorum yarın telefon ve hat göndercem haftasonu alacak umarım rahat ederiz konuşabiliriz tabi içerde sorun olmazsa :18: bugün kitap aldım sherlock holmesin onlarıda gönderirim :16:

Ya bu saattlere kalmazdı kii :( of çok kötüuyüm ben :43:

Tatlım bende kitap vermeyı dusunuyrm ne alsam yaa guzel bı ktap onersene bana :D ??

Kavga ettgnz ıcın yapıodr tatlım baska nedenı olamaz :2:

Ama bu yaptığı düşüncesizlikk sivil hayatta degiliz kiii :43: Arasın istediği kadar tribini yapsın bi iyiym desin sesini duyayım dayanamıyorum artık ya. :43: :43:

Tatlım bende kitap vermeyı dusunuyrm ne alsam yaa guzel bı ktap onersene bana :D ??

bugün aradı kitap bakıyorum sana dedim aa çok iyi olur ddi sürükleyici olsun ddi o yüzden sherlock holmesin panik, şüphe, kuşku romanlarını aldım öneririm bunları tatlım. bide şu bilgiyi tüm kızlarla paylaşmak isterim biz aveanın taraftar hatları var onlardan aldık 15 tlye kontörlü taraftar hatlarla sınırsın konuşma mesajlaşma var diğer yönlere 300 dakika verio. isterseniz araştırın. hem hesaplı hemde istediğiniz kadar konuşun :21::102::102::102::102:

Bence güzel olur. Her gün bir fotoğrafını da çekebilirsin. Seni şimdi göremediği her gün için bir fotoğraf :)

Back
X