Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramadı benimkii daha ya![]()
![]()
kızlar ben geldim
Hoşbuldum canım ya hiç sorma saflığım tuttu van da deprem olmuş ben bu çocuğu nasıl gönderecem van a diye düşünürken aradı bende saf saf deprem olmuş yine nasıl gönderecem seni dedim iki dk fırsat bulmuş aramış benim yaptığıma bak moralimi bozdum hemen puffen son ne zaman aramıştı tatlım :26::26::26:
Cnm hoşgeldn napıosn .?
en son ne zaman aramıştı tatlım :26::26::26:
Fıstığım senden süper fikirler çıkiyo :)Ay kızlar bana bişeyler olduu 5 ay boyunca her ay 1 tane vıdeo cekıceeem![]()
![]()
Burda yokken neler hıssedıyorum paylaşıcaaaam geldgnde verıceeem
![]()
ne dersınız ???? usb koyucam butun resmlermızıde koyucaam ve dıceem sen yokken bakıtgıım butun resmlermz vıdeolrmz sna verıcem usb de onu gelecegımızde bakmamız ıcın saklar mısın aşkımm Seni sevıyorumm diyede belırtıcem nasıl fıkır
![]()
selam canım bnde mühendisim ve yıl sonuna kadar o kadar proje birikti ki giremiorm senn gibi fazla![]()
Günaydın canım ya öyle mi bende bu yıl kpss olmazsa staja başlamayı düşünüyorum kaçıncı yılındasın?
Aramadı benimkii daha ya![]()
![]()
Dün aradıda kavga etmiştik![]()
Fıstığım senden süper fikirler çıkiyo :)
slm kızlaarr ben geldimmm geçiodumm ugradımmmm![]()
kızlaaaaaaaaaaaaracemilikten sonra askerleriniz hat götürecek mi usta birliğine
![]()
Eveeet cnmmm senınkı![]()
Arar bebeğim, Telefonlarda haftasonu olduğu için yoğunluk vardır, sıkma canını![]()
Kıyamam ondan aramamıştır trippp yapıodur arar mrk etmee bebegm
bnm ikiside aynı yer tatlım yemin töreninede gidemiyorum yarın telefon ve hat göndercem haftasonu alacak umarım rahat ederiz konuşabiliriz tabi içerde sorun olmazsa :18: bugün kitap aldım sherlock holmesin onlarıda gönderirim![]()
Ya bu saattlere kalmazdı kiiof çok kötüuyüm ben
![]()
Kavga ettgnz ıcın yapıodr tatlım baska nedenı olamaz :2:
Tatlım bende kitap vermeyı dusunuyrm ne alsam yaa guzel bı ktap onersene bana??
Kavga ettgnz ıcın yapıodr tatlım baska nedenı olamaz :2:
Ama bu yaptığı düşüncesizlikk sivil hayatta degiliz kiiiArasın istediği kadar tribini yapsın bi iyiym desin sesini duyayım dayanamıyorum artık ya.
![]()
![]()
Ay kızlar bana bişeyler olduu 5 ay boyunca her ay 1 tane vıdeo cekıceeem![]()
![]()
Burda yokken neler hıssedıyorum paylaşıcaaaam geldgnde verıceeem
![]()
ne dersınız ???? usb koyucam butun resmlermızıde koyucaam ve dıceem sen yokken bakıtgıım butun resmlermz vıdeolrmz sna verıcem usb de onu gelecegımızde bakmamız ıcın saklar mısın aşkımm Seni sevıyorumm diyede belırtıcem nasıl fıkır
![]()
O konuda cok haklısın.. Uyarırsn aradıgnda eger bgn aramaz ise.. :26: