Bence güzel olur. Her gün bir fotoğrafını da çekebilirsin. Seni şimdi göremediği her gün için bir fotoğraf :)
oda olur cnm hem ayda 1 vıdeo cekerım hemde foto hergn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel olur. Her gün bir fotoğrafını da çekebilirsin. Seni şimdi göremediği her gün için bir fotoğraf :)
kızlaaaaaaaaaaaaracemilikten sonra askerleriniz hat götürecek mi usta birliğine
![]()
Bakalım beklicem 22 ye kadar arama imkanı var inş. arar of.
oda olur cnm hem ayda 1 vıdeo cekerım hemde foto hergnbide dusuncem dışarı cıktgmda vıdeo cekmek baak bu yollarda smdı tek basma yuruyorum ama 4 ay sonra gelıceksn ne gymsm nereye gıtmısım hepsnı goremıosn ama snın gözün olarak telefnumu ılan edıyorum tarıh ... saat .. mekan vee ben senı dusunrk yuruyormm snıı sevıormm demeyıde dusunyrm
![]()
![]()
aşırı aşırı cin fikir geldi aklma işte
![]()
Evet bebeğim![]()
kızlar ben geldiiimmm biraz karışığım ya huzursuzum da sizinle paylaşmak istiyorumm.. daha öncede bikaç kez yazmıştım nişanlım bu akşam yine aynı şeyi yaptı.. arkadaşlarımla çıkıcaktım haftaiçi planını yaptım nişanlımada söyledim tamam dedi.. 4 te çıkcaktım 4 te aradı çıktın mı diye çıktım dedim..gittiğim yer evimize yakın bi cafe.. 6 da aradı napıyosun diye kaçta eve gidiceksin dedi 8 dedim 7 de dedi yoo 8 dedim 7 de evde olsan daha iyi olur dedi tamam dedm.. Allahtan arkadaşlarım anlayışlıydı 7 de eve bıraktılar ve nişanlım 7 ye 5 kala aradı naptın diye.. kızlar korkmaya başladım ben..benim nişanlım normalde o kadar anlayışlıdır ki bana derdi ki arkadaşalrını ihmal ediyosun ayarlayın çıkın derdi ve hiç demezdi şu saatte evde ol diyee o insan nasıl bu hale geliyor anlamıyorumm sizde durumlar ne?
peki telefonu ordan mı alacak tatlım yoksa götürecek mi
kızlar ben geldiiimmm biraz karışığım ya huzursuzum da sizinle paylaşmak istiyorumm.. daha öncede bikaç kez yazmıştım nişanlım bu akşam yine aynı şeyi yaptı.. arkadaşlarımla çıkıcaktım haftaiçi planını yaptım nişanlımada söyledim tamam dedi.. 4 te çıkcaktım 4 te aradı çıktın mı diye çıktım dedim..gittiğim yer evimize yakın bi cafe.. 6 da aradı napıyosun diye kaçta eve gidiceksin dedi 8 dedim 7 de dedi yoo 8 dedim 7 de evde olsan daha iyi olur dedi tamam dedm.. Allahtan arkadaşlarım anlayışlıydı 7 de eve bıraktılar ve nişanlım 7 ye 5 kala aradı naptın diye.. kızlar korkmaya başladım ben..benim nişanlım normalde o kadar anlayışlıdır ki bana derdi ki arkadaşalrını ihmal ediyosun ayarlayın çıkın derdi ve hiç demezdi şu saatte evde ol diyee o insan nasıl bu hale geliyor anlamıyorumm sizde durumlar ne?
Kendi telefonunu sokacakmış öyle dedi canımSeninkisi götürecek mi
![]()
usta birliğide aynı yer tatlım yarın göndercem bende hatla telefonu haftasonu alacak umarım konuşabiliriz ne güzel olur :118::102::102::102::102:
Süper olurİnş. telefonlarını sokarlar ve sevdiceklerimizle daha rahat konuşuruz bebeğim
![]()
Bebeğim askerlik psikolojisi işteAskerdir ne derse yeridir deyip geçicez
Seni göremiyor özlediği için bu şekilde davranıyor belli ki.
![]()
Bence seni özlüyor, çok seviyor ve göremediği için de biraz biraz kıskanıyor belki de. Idare etmen gerekecek biraz. Ben o gittiğinden beri doğru düzgün hiç takılmadım dışarda. Şuradayım buradayım filan desem kimle olursam olayım gözü arkada kalırdı. Seninki gibi yapardı.
60 kişilermiş bulunduğu yerde acemi olarak, burda herkes ya evli ya nişanlı ya da kız arkadaşı var diyo.. acaba dedim birbirlerini gaza mı getiriyolar biz burda askeriz onlar dışarda falan diyee anlamadım kii
Benimde aklıma ilk öyle geldi, hayatında olduğunu belirt felan mı dediler acaba, gözden uzak olan gönülden de uzak olur felan gibi, o da sana alttan uzaktayım ama benim dediğim olacak, hayatının merkezi ben olmalıyım gibi mesajlar veriyor gibi geldi, Sahiplendiği içinde yapıyor olabilir :26:
acaba bu konu hakkında biraz baskın çıksam mı? mesela hayır aşkım 7 de değil 8 de eve gidicem çünkü bu şekilde plan yaptım demelimiyim? ama bu defa kesin kavga ederiz inada biner iş benim dediğim olacak konumuna geliirr offf offf inş ustada böyle olmaz![]()
Süper fikirler bebeğimDün gece o kitap yüzünden giremedim foruma bir buçuk saat uğraştım üstelik kaydedemedim olmadı
![]()