Allh tez zamanda kavustursun.. yani su 5 ay cabucak gescin hersey guzel olsun istiyorum...bnm icin isler com karisiktayaparsn brz ugraştyrr ama :)
cnm benmkı gırneye gıdecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allh tez zamanda kavustursun.. yani su 5 ay cabucak gescin hersey guzel olsun istiyorum...bnm icin isler com karisiktayaparsn brz ugraştyrr ama :)
cnm benmkı gırneye gıdecek![]()
Allh tez zamanda kavustursun.. yani su 5 ay cabucak gescin hersey guzel olsun istiyorum...bnm icin isler com karisikta((off offf
(
Kızlar askerime askerde okusun dıe kitap alıcaaam ne alsaaaaam acaba askeriyeye her tür alırlarmı siyaside olsa ?![]()
canımmm bende yapıorm bu kitabı ufak tefek değiştiriyorum gidince biraz daha şekillenecek şimdi havada kalıyor çünkü sağdaki şehir oklarını bende Kastamonu Artvin Balıkesir olarak yaptım :)) soldakini çok beğendim ama telefonda yer belli oluyor ya iyi fikirmiş çalabilir miyim :))
Tatlim ben alacakaranlik serisinden, nisanlilik donemi ile baslayan "şafak vakti"" isimli kitabi almistim cok hosuna gitmis nisanlimin adini gorunce kahkaha atmis![]()
İyi geceler herkese
Burdurda tanidiklarimiz vardi bugun esimi gormeye girmisler banada resim cekip gondrmisler ay cok kotu oldum salya sumuk agliyirum
Simdiye kadar askerde gibi gelmiyordu oyle kiyafetler icindw gorunce dayanamadimhi
bu kisa donem safakmatige nasil kaydoluoz kzlar?
Saat 12 ye gelsin yarın da gelsin 148 gün daha gelsin diye belliyorum kuzum sen :)ıyı geceler napıosnzz kızçelerrrr![]()
Saat 12 ye gelsin yarın da gelsin 148 gün daha gelsin diye belliyorum kuzum sen :)
Aşk romani olsunkıyamam sanaaaa muzk dnlıormm bıde kıtap ne alsam yrn dıe dusunyrmbnmkıne askerde okuması ıcın
Aşk romani olsun![]()
Ahh ahh :):):):):):):)olasılık kıtabını bı araştırayım okuyann varmı :) ŞAfak atsın kıtap araştırcam ahh aşkk ahh askerlikkk :)))))))))))))))