355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar askerime askerde okusun dıe kitap alıcaaam ne alsaaaaam acaba askeriyeye her tür alırlarmı siyaside olsa ? :34:

Eki Görüntüle 871899 iştee bitanesi :)

Ne öneriisi tatlım

canımmm bende yapıorm bu kitabı ufak tefek değiştiriyorum gidince biraz daha şekillenecek şimdi havada kalıyor çünkü sağdaki şehir oklarını bende Kastamonu Artvin Balıkesir olarak yaptım :)) soldakini çok beğendim ama telefonda yer belli oluyor ya iyi fikirmiş çalabilir miyim :))

Kızlar askerime askerde okusun dıe kitap alıcaaam ne alsaaaaam acaba askeriyeye her tür alırlarmı siyaside olsa ? :34:

Tatlim ben alacakaranlik serisinden, nisanlilik donemi ile baslayan "şafak vakti"" isimli kitabi almistim cok hosuna gitmis nisanlimin adini gorunce kahkaha atmis :D

canımmm bende yapıorm bu kitabı ufak tefek değiştiriyorum gidince biraz daha şekillenecek şimdi havada kalıyor çünkü sağdaki şehir oklarını bende Kastamonu Artvin Balıkesir olarak yaptım :)) soldakini çok beğendim ama telefonda yer belli oluyor ya iyi fikirmiş çalabilir miyim :))

evet aklıma geldi o şekilde yaptımm :) Al canımm ^^

Tatlim ben alacakaranlik serisinden, nisanlilik donemi ile baslayan "şafak vakti"" isimli kitabi almistim cok hosuna gitmis nisanlimin adini gorunce kahkaha atmis :D

Biliyorum cnm onu hata ızlemıstm oyle seylerı sevmez ne alcam bılemedm sıyasii alıcaktııı almayn dıolar :31:

kızlar bu haftasonu çok olmasada güzel vakit geçirdik sevgilimle h.içi hiç görüşemiyoruz die h.sonuna saklıorz kendimizi. bugün böyle bir sıkıntı wardı üstümde hatta sabah azıcık ağladım konuşurken nasıl alışıcam yokluğuna gibilerinden akşam evlerine gittik annesi ufak tefek götürülecek şeyleri hazırlamış , iç çamaşırı boyna asılan cüzdan havlu vs. gösterirken yine bende koptu film çok moralim bozuldu :5:

İyi geceler herkese
Burdurda tanidiklarimiz vardi bugun esimi gormeye girmisler banada resim cekip gondrmisler ay cok kotu oldum salya sumuk agliyirum
Simdiye kadar askerde gibi gelmiyordu oyle kiyafetler icindw gorunce dayanamadim:5:hi

Back
X