Bebeğim tarihi bir romandır ama içinde aşkta barındırır Ayşe Kulin - Veda, Mükemmel bir kitap tavsiye ederim tabi tarihi romanları severse, olasılıksız bende var ama okumadım sadece girişi okudum güzel bir kitap o da, Ahmet Ümit'in kitaplarından Sis ve gece güzeldir, sevdiği kadını arayan bir adam var, cinayet var zaten korku- gerilim türü.
ıkı uzun dönem arkadaşımz var cnmm armzda kısa uzun yok hepmzn teeek ortaak amacı var asker beklemek
Hiç uzun donem aklıma gelmıyo valla sabırsızlıkla cumayı beklıyorummmmmmmm canm ya
şafak 147 ohh eksiliyo kızlar cidden :)
gıdıyomusun canım sende yemın torenıne
Saol canm benımkı cok sırıtır sızın kısa donemlerın yanında:)
kesnlkle ıyı yapıosnnn cnm cumayı dusun ohh sımsıkı sarılcaaaksnn
evet cnmmm oyle yda byle azalıyor hepmznkı
yok tatlım benmkı hıc brmıze gelmeyn ben gelıcem ztnn dedı hemen ucaga atlyp burada olck ıns
Olur mu hiç öyle şey hepimiz yoldaşız canım benim, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi ya ne guzel gelebılıyo benım ki bırak gelmeyı ankara merkeze bıle cıkamıcakmıs polatlıdan dısarı gondermıyolar
şafak 147 ohh eksiliyo kızlar cidden :)
:/ benm de 1,5 gun kalıcak cnm ama olsunnnn :) Olsn cnm görceksn en azndn bunada sukur
Amim canm saolun valla sızınle moral bıluyorum
dolu dolu gecirirsın o gunu canm 1.5 gün olsun yine evınde olucak ıyı olucak onun ıcınde . Aynen canm bizde orda kalıcaz 1.5 gün durucam bende yanında
Evet tatlım ya inşallah :)İnş. tez zamanda tek haneli rakamları da görcez bebeğim
valla heycan başladı bende ya ilk defa gorucem sankı :)
Ama çok normal heyecanlanman ben dün akşama kadar tlf bekledim akşam aradı ben de bi kalp çarpıntısı ama nasıl anlatamam ilk defa konuştuğumda öyle olmadi sesim titriyo konuşamıyorum çok komiktim :)valla heycan başladı bende ya ilk defa gorucem sankı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?