355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

İyi geceler kızlar, rüyalarımızda askerlerimizi görelim ve sabah onların sesleriyle uyanalım inş.

Son düzenleme:
tabikii.benim askerim suan gırnede.Barıs kuvvetlerı-muharebeci-köprü santrelinde-takım cavusu .))

1) onların orda yemekler oldukca kotu.bızımkı gunde 1 ogun belkı yıyebılıyor.dısardan solersen bır dürüm 8 tl.her gun alırsan dusun artık ne kadar para gıder.kopeklere verıyorlarmıs yemeklerın kalanlarını onlar bıle yemıyorms yemklerı dusun artık..

2)çarsı ızınlerı bızımknn orda 15 gunde bır.okdar buyuk bır nımetkı.12 ay askerlık yptık bunun 6 ayı hıc carsımız olmadı.paso bsylere kıtlıyorlar.cok buyuk sıkıntı oluyor carsı kıtlenmesı demek onlar ıcın hayatın durması demek..

3)temizliğe gelınce bu bırazda ınsanlara baglı.bızımkıler paso orayı temızlerlerdı.bazı ınsanlar var afedersınız kogusun ortasına ...'nu yapmıstı.duyunca soka gırmıstım..

4)gırnede 2-3 tane cafe var adam gıbı.genelde cok sıra olr.bıde tr ye gore brz pahalıdır saati

5)dnetımler cok sık deıl ama olunca tam olr.mesela suan var.bızımkı 4 gundur dagdaydı.10 km tam teçhizat kosu yapmıslar.dusup kalkmak herkes maf olms.heryerım mosmor ezıldı dıyor.cok uzgunum ondan dolayıda suan zaten..

6)bızımkı santralde calıstıgı ıcın araması daha rahat.ama dıgerlerınn hep gunu oluyor.telefon gunlerınde hat verılıyor.ıletısım pahalı.telefon kartları daha pahalı tr ye gore ve hemen bıtıyor.telefon sokmakta riskli iş..

sormak ıstedıklerın olursa gene cvplarım canım .)

ay herkescıkler gıtmıs susmus falan .)) nese yarın ola hayrola.bende cıkıcam oyun oynucam bıraz.opuyorum hepınızı ıyı geceler

kızlaaarrr erkek arkadaşımın usta birliği yeri sınıflandırması açıklandı savaş gemisine gönderildii nedir ne değildir hiç bir bilgim yokk

kızlar ıkı kıtap buldum
Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı guzeel dıe yazıo bakalımm :)))))))))

canım ikisi de çok güzel kitaplae soluksuz okumuştum küçük boylarını almıştım bir de ben sürekli yanımda gezdiriyordum askerin için de rahat olur küçük alırsan.

Canım çok sağ ol. Dün sızmış kalmışım valla ama iyi ki gece okumadım bu yazdıklarını yoksa uyku muyku kalmazdı.. İçim parçalandı resmen.. Halbuki nette Girne'nin rahat olduğunu okumuştum.. Bu 4 ay oldukça sıkıntılı geçecek bizler için anlaşıldı.. Resmen canlarını okuyorlar demek ki Kıbrıs'ta.. Oysa ilk duyduğumuzda ne kadar sevinmiştik kıbrıs olduğu için, rahat edeceğini düşünmüştük.. Sonra araştırdıkça zaten moralimiz bozulmuştu ama içimde hep bi umut vardı gittiğinde belki de şartlar değişmiş olur filan diyordum sonuçta araştırmalarımız hep gidip dönmüş askerler üzerindendi ama demek ki hala fazlasıyla sıkıntı var... Çok fena.. Allah yardımcıları olsun sizinkilerin de, bizimkilerin de...

günaydın kızlar hepinizee... İzmir sular altında berbat bi durumda geceden beri yağıyor yağmur suların içinde yüzüyor arabalarr bulunduğunuz illerde durum nedirr işe okula gidenler umarım çok ıslanmamışsınızdır sevdiceklerimiz gelicek hasta olmayalımmm:26:

Manisa da öyle midir ki? Eşim orada esker :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…