Sarıyer canımSen ?
Hoş geldin aramıza canım
İyi geceler kızlar, rüyalarımızda askerlerimizi görelim ve yarın onların sesiyle uyanalım inş.
Ya bu ne güzel bi şafaktir canım ya maşallah :)
İyi geceler kızlar, rüyalarımızda askerlerimizi görelim ve sabah onların sesleriyle uyanalım inş.
Canım yaa bilmiyorum daha önce konuşuldu mu bu ara forumu çok takip edemedim ama Kıbrıs konusundaki deneyimlerinizi çok merak ediyorum biraz bahsedebilir misin? Çarşı izinleri, temizlik, yemekler, telefonla görüşme olanakları, internet cafe olanakları, denetimler, disiplin filan ne alemde? Benimki Magosaya gidecek gerçi ama yine de genel olarak bi bilgi verebilir misin?
Iyi geceler kızlar
Kisa bir aradan sonra tekrar geldim. Bu aralar çok yoğun geçiyor benim:) beni de safakmatige yazar misiniz?
ay herkescıkler gıtmıs susmus falan .)) nese yarın ola hayrola.bende cıkıcam oyun oynucam bıraz.opuyorum hepınızı ıyı geceler
kızlaaarrrerkek arkadaşımın usta birliği yeri sınıflandırması açıklandı savaş gemisine gönderildii nedir ne değildir hiç bir bilgim yokk
kızlar ıkı kıtap buldum
Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma Avcısı guzeel dıe yazıo bakalımm :)))))))))
tabikii.benim askerim suan gırnede.Barıs kuvvetlerı-muharebeci-köprü santrelinde-takım cavusu .))
1) onların orda yemekler oldukca kotu.bızımkı gunde 1 ogun belkı yıyebılıyor.dısardan solersen bır dürüm 8 tl.her gun alırsan dusun artık ne kadar para gıder.kopeklere verıyorlarmıs yemeklerın kalanlarını onlar bıle yemıyorms yemklerı dusun artık..
2)çarsı ızınlerı bızımknn orda 15 gunde bır.okdar buyuk bır nımetkı.12 ay askerlık yptık bunun 6 ayı hıc carsımız olmadı.paso bsylere kıtlıyorlar.cok buyuk sıkıntı oluyor carsı kıtlenmesı demek onlar ıcın hayatın durması demek..
3)temizliğe gelınce bu bırazda ınsanlara baglı.bızımkıler paso orayı temızlerlerdı.bazı ınsanlar var afedersınız kogusun ortasına ...'nu yapmıstı.duyunca soka gırmıstım..
4)gırnede 2-3 tane cafe var adam gıbı.genelde cok sıra olr.bıde tr ye gore brz pahalıdır saati
5)dnetımler cok sık deıl ama olunca tam olr.mesela suan var.bızımkı 4 gundur dagdaydı.10 km tam teçhizat kosu yapmıslar.dusup kalkmak herkes maf olms.heryerım mosmor ezıldı dıyor.cok uzgunum ondan dolayıda suan zaten..
6)bızımkı santralde calıstıgı ıcın araması daha rahat.ama dıgerlerınn hep gunu oluyor.telefon gunlerınde hat verılıyor.ıletısım pahalı.telefon kartları daha pahalı tr ye gore ve hemen bıtıyor.telefon sokmakta riskli iş..
sormak ıstedıklerın olursa gene cvplarım canım .)
günaydın kızlar hepinizee... İzmir sular altında berbat bi durumda geceden beri yağıyor yağmur suların içinde yüzüyor arabalarr bulunduğunuz illerde durum nedirr işe okula gidenler umarım çok ıslanmamışsınızdır sevdiceklerimiz gelicek hasta olmayalımmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?