• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 37 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 67 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 147 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak 148 -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak 147 -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 147 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 147 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 147 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

kadifekutu -> Şafak 147 -> Acemi:İzmir-Narlıdere - Usta birliği:Kıbrıs-Güzelyurt

Kubrah -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 147 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak 147 -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak 147 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 147 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 158 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> 147 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak 145 -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 148 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 347 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak343 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak 351 -> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

içtimaaa vaktiiiiiiiiiiii İstekler eklenmiştir kızçeler :nazar::emir_bebek::72:

benide eklermisin canım???

bende bugun dısarı cıktım yoruldum geldım.askımda aramadı daha .( sen nasılsın canım

Yagmurdan dolayi ofise ancak oglen gelebildim bu yuzden butun gun yogundum eve geldim yemek dinlenme spor duş derken bu saat oldu tlf dan giriyorum simdide yorgun uyumak hosuma gidiyo bisey dusunmuyorum en azindan

Cimcimeemm napiyosun kizzz uzraaam bi ses var deam hoopp nerelerdesinn hemserim burda miii boyle de herkesin hal hatirini sorarim iste :D

çok çok zordu bir de ev kiraydı o dönem çalışmıyordum.bi süre kayınvalidemlerle kaldım onlarda ayrı nazı niyaz.dayanamadım ailemin yanına gittim çok zor kızlar evlendikten sonra ondan bundan harçlık almak.çocuk da var çok zordu:32::5:

Doğrudur canım benim. Neyse ki şimdi hep birliktesiniz :16:

Ahh canım bitanesin :) fena bunalım oldum ben bugün hiç zaman geçiremedim sen napıyosun :)

VAlla tatlim ben masallah guzel zaman geciriyorum is yerinde acil islerim bitince sacma sapan islere sariyorum dosya sirtliklarni falan yeniliyorum masamin seklini degistiriyorum kizlar zaten sagolsun hep yanimdalar eve geliyorum hemen yemek dinlenme ve spor derken yorgun argin kendimi yatakta buluyorum :D

Hoş geldin bebeğimmmm :16: Bıraktığın gibiyiz, sevdiceğimin sesini duydum daha iyi oldum, Sen napıyorsun? Nasıl geçti günün kuzumm :32:

exelanssımmm, ben burdayım sen nerdesin :16:

Ugrasiyorum kuzum napayim ya can sikintisindan sarmadigim
sey kalmadi nisanlim ariyo kacta eve geldin dedi
7 dedim aaa erken gelmissin neden erken geldim yoksa biri arabayla mi birakti seni diyo hasbinallaaahhh dedim servisle geldim trafikte yoktu sen haric baska kimsenin arabasinada binmem dedim gun gectikce bana sariyo valla su cuma bi gorsemde rahatlasa o da bende :D

Ya kizlar bugun benim sarinin birligini asi yapmaya goturmusler denizlide hic bir hastane saglik ocagi kabul etmemis komutansa asi yaptirtmadan geri gelmis bu asi ne allah askina? askeriyede oluyomus bu ve her asker asi olurmus daha oncede duymustum sizde varmi boyle bisey? Bu arada ben bu 140 lari acayip sevdim cabuk geciyor sanki

:2::2::14::14::14::14::14::14::14: Aradı benmkı agladımm ozledımmm dıeeee dayanamadımmm :43::43::43::43:

Ya bu saatte nasil ariyolar? Benim nisanlim saat 7 de ariyo hadi ben yatiyorum iyi geceler diye :D kuzum benim yine iyi dayandik 20
gun moral vermeye bu kez de o seni teselli etti demi aglama bitucek bak 20 gun oldu bile diye demi

Ya kizlar bugun benim sarinin birligini asi yapmaya goturmusler denizlide hic bir hastane saglik ocagi kabul etmemis komutansa asi yaptirtmadan geri gelmis bu asi ne allah askina? askeriyede oluyomus bu ve her asker asi olurmus daha oncede duymustum sizde varmi boyle bisey? Bu arada ben bu 140 lari acayip sevdim cabuk geciyor sanki

bizimki de olmuştu. Ama ne aşısı bilmiyorum hiç

Ya bu saatte nasil ariyolar? Benim nisanlim saat 7 de ariyo hadi ben yatiyorum iyi geceler diye :D kuzum benim yine iyi dayandik 20
gun moral vermeye bu kez de o seni teselli etti demi aglama bitucek bak 20 gun oldu bile diye demi

Yok cnm 20.48 de aradı :( kıyamam yaaaaaaaa benı teselli etti cok ozledmm cook dedm uzme bnı baak haftaya cuma ordaymm akşam 10 da hemen yanına geliceeem sımsıkı sarılcam sana ddı oda dayanamadı :14::14::14::14::14::14:

Back
X