• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Tabi iş bulmama bağlı :9: uçak biletlerimi alırım günü birlik gidip dönerim diyorum. :16: Annem o şekilde izin veriyor :16: Giderken sevdiği ıslak keki de yaparım inş. gidebilirim :16:
Inşallah gidersin canım benim :)
VAlla tatlim ben masallah guzel zaman geciriyorum is yerinde acil islerim bitince sacma sapan islere sariyorum dosya sirtliklarni falan yeniliyorum masamin seklini degistiriyorum kizlar zaten sagolsun hep yanimdalar eve geliyorum hemen yemek dinlenme ve spor derken yorgun argin kendimi yatakta buluyorum :D
Ne güzel boş vakit kalmamasi iyi yoksa benim gibi kafayı takar durursun sonra bunalım yaparsin :)
:2::2::14::14::14::14::14::14::14: Aradı benmkı agladımm ozledımmm dıeeee dayanamadımmm :43::43::43::43:
Kuzum kıyamam ya sabır bak sali çarşamba perşembe birşey kalmadı sabır :(

Yok cnm 20.48 de aradı :( kıyamam yaaaaaaaa benı teselli etti cok ozledmm cook dedm uzme bnı baak haftaya cuma ordaymm akşam 10 da hemen yanına geliceeem sımsıkı sarılcam sana ddı oda dayanamadı :14::14::14::14::14::14:

Ayy kıyamam yaa :( Dayan canım benim. Çok çok az kaldı.

Ben bankada calisiyorum
Biz telefonda ozledim demeyi yasakladik yoksa cok uzucu oluyo
Ben simdiden birkac tane bilet almayi duaunuyorum acik bilet yapayim. Vaktim oldukca hafta sonu gideyim kalayim
Ogretmenevleri ucuz oluyo biz yari memur sayiliyoruz zaten

Çok uzağındasin şehrimin şuan
Olsun yokluğuna bile bağlıyım ben
Engel değil sevmeme özlememe seni
Şehir üşütüyor yokluğunda
Kalbimde yanan aşkın olmasa
Inan donardim uzaklığına

Ugrasiyorum kuzum napayim ya can sikintisindan sarmadigim
sey kalmadi nisanlim ariyo kacta eve geldin dedi
7 dedim aaa erken gelmissin neden erken geldim yoksa biri arabayla mi birakti seni diyo hasbinallaaahhh dedim servisle geldim trafikte yoktu sen haric baska kimsenin arabasinada binmem dedim gun gectikce bana sariyo valla su cuma bi gorsemde rahatlasa o da bende :D

Bebeğim korkuyor seni kaybetmekten, ben buradayım belki başka biri benim yerimi doldurursa diye kuruyor bence :26: Seni görünce rahatlar :16: güzel zaman geçirin tatlım :9:

ya kızlar bende çok özledim galiba bugün hepimiz gözyaşı döküyoruz :(
çok ama çok kötüyüm sanki günleri hiç geçiremiyoruz...

Ya kizlar bugun benim sarinin birligini asi yapmaya goturmusler denizlide hic bir hastane saglik ocagi kabul etmemis komutansa asi yaptirtmadan geri gelmis bu asi ne allah askina? askeriyede oluyomus bu ve her asker asi olurmus daha oncede duymustum sizde varmi boyle bisey? Bu arada ben bu 140 lari acayip sevdim cabuk geciyor sanki

Bilmiyorum ki merak ettim şimdi tatlım :26: Erhan'dan duymadım ben ama unutmazsam sorarım. İnş. bebeğim tez zamanda biter gider 140'lar :16:

Bilmiyorum ki merak ettim şimdi tatlım :26: Erhan'dan duymadım ben ama unutmazsam sorarım. İnş. bebeğim tez zamanda biter gider 140'lar :16:

kızlar eşim teslim oldukları gün 2 tane aşı olduklarını sölemişti.çok fenaydı 1 hafta sürekli ateşi vardı sadece onun değil tüm arkadaşları aynı şekildeydi

ya kızlar bende çok özledim galiba bugün hepimiz gözyaşı döküyoruz :(
çok ama çok kötüyüm sanki günleri hiç geçiremiyoruz...

Tatlım güçlü olmalısın :50: Hem göreceksin onu 1,5 gün, ben benimkini göremeyeceğim mesela, bence şanslı olduğunun farkına varmalısın ve sevinmelisin o günün hatrına :50:

Evet ama yapacak tek seyimiz var ssbretmek
Bu yola bilerek ciktik

evettt kızlarda ınsan bazn kendını tutamıyoor taş degılım bende ........

Back
X