355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kac gundur ugrayamiyorum buralara arkadasimda kaliyorum teldende girmek zor oluyor neler oldu ben yokkennn bakalimm alayim dedikodulari

Kızlar bugün ilk kez sevgilim günaydın mesajıyla uyandım :)))))))))

herkeslere günaydııııınnnnnn

canım benim geçenlerde bende öyle güzel bi msj aldımm hatta arkadaşlarıma anlatınca yok artık dediler; benim sarıyla ankesörlü tlfdan konuşuyoduk haliyle acemide olduğu için tlf falan sokmadı içerii benimle konuşurken ankesörlü tlfdan msj atma yerini bulmuşş meğersem bazı ankesörlülerden msj atılabiliyomuşş benim tlf da da '' aşk''erim diye kayıtlı beni aradığı tlf ana bi baktım ''aşk''erimden msj geldi seni seviyorum diyee ben bildiğin oturdum mutluluktan gülmekle aramak arası bişey yaşadım sonra aradıı msj geldi mi diye bundan sonra arkamda sıra olduğunda söyleyemediğim şeyleri msj atıcam dedi benim nişanlım bilgisayar elektrik elektronik işiyle uğraşıyo anlattığım arkadaşlar senin sarı teknolojiyi orda ilerletmiş diyo

Kızlar gözünüz Aydın şimdiden askerlerinizin yemin töreni bu haftaymış...askerleriniz izleyinnce saygınız sevginiz bir kat daha artacak insan öyle gururlanıyor kibirde ustaya geçtiklerinde ilk bir hafta geçsin daha rahat olursunuz sizde askerleriniz de...

Son iki gün heyecan dorukta... Eşim de gösteri grubunda. Dedim ki sen gösteri yaparken seni bulursam sahaya atlayıp koşa koşa yanına gelebilirim ona göre dedim Beni bulamazsın benden o kadar çok var ki diyor

Emine canim hicbirsey demedi cok kalabalik olacakmis aileniz kalabalik gelmesin diye uyari yapiyorlarmis sadece
Ama oyle birsey varsa bilmek lazim otobus saati ona gore koydu firma
Ben iznimi pazartesi girdim sisteme mudur onayladi insallah yarin aksam yolcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…