bugün sormak lazım canım. dün bana öyle söyledi ama oda tam bilmiyordu. 2 grup olabilirsiniz demişer sadece. bugun provalarda muhtemelen belli olurEmine canim hicbirsey demedi cok kalabalik olacakmis aileniz kalabalik gelmesin diye uyari yapiyorlarmis sadece
Ama oyle birsey varsa bilmek lazim otobus saati ona gore koydu firma
Ben iznimi pazartesi girdim sisteme mudur onayladi insallah yarin aksam yolcuyum
günaydın tatlım bnde öyle uynamayı çok isterdim çok sevindim senin adına çok güzel bi duygudur
Kızlar gözünüz Aydın şimdiden askerlerinizin yemin töreni bu haftaymış...askerleriniz izleyinnce saygınız sevginiz bir kat daha artacak insan öyle gururlanıyor kibirde ustaya geçtiklerinde ilk bir hafta geçsin daha rahat olursunuz sizde askerleriniz de...
günaydın kızlaaaaar
ben gidemiyorum malesef offf....
ben öcü müyüm yaaa????nie ben gelince herkes kaçıoo warolanlarda cwp neyn vermeyooo
walaa napiimm canım bulduum topiğe yazıomm can sıkıntısındansen napıyonnn
o haltı bende yicemde sogukta hasta hasta gözüm yemiooogezmeye mi???
hahaha istanbulda hava guzel :) Hayır canım dişçiye gıdıcem oradanda benmkıne bak sey daha almam gerekıo onları alıcamSen nereyeeeeeee :)
hmm anladım tatlımm hayırdr dişine nolduu??bende bnm aşka die diee sonunda mektup gönderttim onuda ben üşengeçlik yapıom almaya gidemedm ona gtcem aliiymm diee yazık 12 ayda 1 mektup gönderttik zorlaa kayıp falan olmasn artıkınn
Arka azı dısımn ustndn diş gelmiş onu gostercemUffff ıns cnm yanmaz Ben gııdıyorum dua et bana haha bencedeee hallet sende akşam gorusruz cnmmm burda ol akşam !
tamam tatlımm geçmiş olsn inş acısız hop die halledilirrtam bakiyimmde olurum akşam cnm kolay gessin sanaaa
Arka azı dısımn ustndn diş gelmiş onu gostercemUffff ıns cnm yanmaz Ben gııdıyorum dua et bana haha bencedeee hallet sende akşam gorusruz cnmmm burda ol akşam !
Allah bozmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?