Bu safakmatikte ben eksiğim amaaaaaa
Bu aksam sakin burasi herkes mutluluktan ucuyor tabiii :1
heraldeee
Sen rahatsin tabi azicik kaldi kavusmana bizim daha yeni basliyor seruvenimiz
Merhaba kızlar aranıza beni de kabul eder misiniz? :)) benimde sevgilim kasım 6'da birliğine teslim oldu. Bugün itibariyle acemiliği bitiyor. Usta birliği Kıbrıs... Allah hepimizin yardımcısı olsun
ay inşallah canım yaao gelsin daha bizde bitmez serüvenler merak etme .))
Herkess gitti dimi sevgilisinin kocasının yanına( ben gidemedim o orda yemin ediyo hayatında yaşayacağı tek birgünü yaşıyo ben burda çalışıyorum (( çok üzügünüm bugün çalışasım bile yok görümceme msj attım ne yaptınız başladımı diye cevap vermedi Uyuzz oluyorum bugün herşeyee bugün hasta olmasın ameliyat olmasın hemen eve gidiyim ( ama sevindiğim bi durum sevgilimle bugün sabaha kadar konuşcaz :)))) yarın internetten görüşcez diğer hafta sonuda ben gitmek istiyorum yanına ona süpriz yapmak istiyorum :) hayırlısıııı
Bende gidemedim canımHerkess gitti dimi sevgilisinin kocasının yanına( ben gidemedim o orda yemin ediyo hayatında yaşayacağı tek birgünü yaşıyo ben burda çalışıyorum (( çok üzügünüm bugün çalışasım bile yok görümceme msj attım ne yaptınız başladımı diye cevap vermedi Uyuzz oluyorum bugün herşeyee bugün hasta olmasın ameliyat olmasın hemen eve gidiyim ( ama sevindiğim bi durum sevgilimle bugün sabaha kadar konuşcaz :)))) yarın internetten görüşcez diğer hafta sonuda ben gitmek istiyorum yanına ona süpriz yapmak istiyorum :) hayırlısıııı
kızlaaaaaaaaar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?