355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bende burdayim uyku tutmadi arabada midem bulaniyo
Elma buldum midem rahatlasin
Ben pazar gunu donecegim bizim izin kisa surecek

İyi geceler canlar, rüyalarımızda askerlerimizi görelim inş. Hepinize askerlerinizle mutlu güzel hafta sonları diliyorum

Merhaba kızlar aranıza beni de kabul eder misiniz? :)) benimde sevgilim kasım 6'da birliğine teslim oldu. Bugün itibariyle acemiliği bitiyor. Usta birliği Kıbrıs... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herkess gitti dimi sevgilisinin kocasının yanına ( ben gidemedim o orda yemin ediyo hayatında yaşayacağı tek birgünü yaşıyo ben burda çalışıyorum (( çok üzügünüm bugün çalışasım bile yok görümceme msj attım ne yaptınız başladımı diye cevap vermedi Uyuzz oluyorum bugün herşeyee bugün hasta olmasın ameliyat olmasın hemen eve gidiyim ( ama sevindiğim bi durum sevgilimle bugün sabaha kadar konuşcaz :)))) yarın internetten görüşcez diğer hafta sonuda ben gitmek istiyorum yanına ona süpriz yapmak istiyorum :) hayırlısıııı

inşallah canımm.. üzülme :/ sen de haftaya gorursun yapcak bsyın olsa zaten ypardın sen.herkescıkler torende ne guzel....

Bende gidemedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…