355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bende gidemedim Benimkinin babası yolculuk fotoğraflarını atmış şimdilik, yemin törenini de atar inş.

[sıze=3]manisa merkez yemin törenine gidenn bana msj atsın plssss [/sıze]

Son düzenleme:
Bebeimmm aldim askerimi donuorum video cektim foto cektim seninki kacinci taburdu bn 6. Tabura kadar cekebildigmi cektm yollarim

3. sanırımm tam bılmıyorumm ay cnmm aat lutfenn facedn yada burdan alırım cook mutlu olurumm coooook sağol Hadi gözun aydın kaçta bitti :) Kaçta başladı cnmmm

3. sanırımm tam bılmıyorumm ay cnmm aat lutfenn facedn yada burdan alırım cook mutlu olurumm coooook sağol Hadi gözun aydın kaçta bitti :) Kaçta başladı cnmmm

10 da basladi 11 bucuk gibi bitti cnm atarim tabiki hepiniz icin cekmeye calistim artik idare edersiniz onlarla :26: :26: :26:

Ben de askerim yanımda dönüyorum şimdi KIZLAR :) Bende de bolca video var. Eve gideyim göndereceğim sana baharcığım :)

merhaba kızlar bende varım..benim de eşim askerde..dün yemin töreni vardı izine geldi 5 günlüğüne

Kizlarimmmmm herkese Denizliden selaamm geldimm nisanlimin yanimdayim 2 gundurr ama burayida cok ozledim pztsi gelince konusuruz bol bol sizler napiyosunuzz giden var mi yemin torenine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…