yemin töreni yeni bitmiş kardeşi aradı bir başkadır benim memleketim çalıyo ben orada olmak istiyordum şimdi orada olmam gerekiyordu :2::2::2:
aa erken bitmişş kaçta başlamıştıı
Herkess gitti dimi sevgilisinin kocasının yanına( ben gidemedim o orda yemin ediyo hayatında yaşayacağı tek birgünü yaşıyo ben burda çalışıyorum (( çok üzügünüm bugün çalışasım bile yok görümceme msj attım ne yaptınız başladımı diye cevap vermedi Uyuzz oluyorum bugün herşeyee bugün hasta olmasın ameliyat olmasın hemen eve gidiyim ( ama sevindiğim bi durum sevgilimle bugün sabaha kadar konuşcaz :)))) yarın internetten görüşcez diğer hafta sonuda ben gitmek istiyorum yanına ona süpriz yapmak istiyorum :) hayırlısıııı
Kızceler suan yemın torenındeyımmmmm başlıycak şimdi hava süper Ankara'da
yemin töreni yeni bitmiş kardeşi aradı bir başkadır benim memleketim çalıyo ben orada olmak istiyordum şimdi orada olmam gerekiyordu :2::2::2:
Hayalini kurduğum birşeydi yemin törenine gitmek, ama olmadı
Hahahaha bizimde oyle bi gelsin cok renkli gunler olacak onumuzde
[sıze=3]manisa merkez yemin törenine gidenn bana msj atsın plssss[/sıze]
Bebeimmm aldim askerimi donuorum video cektim foto cektim seninki kacinci taburdu bn 6. Tabura kadar cekebildigmi cektm yollarim
3. sanırımm tam bılmıyorumm ay cnmm aat lutfenn facedn yada burdan alırım cook mutlu olurumm coooook sağolHadi gözun aydın kaçta bitti :) Kaçta başladı cnmmm
10 da basladi 11 bucuk gibi bitti cnm atarim tabiki hepiniz icin cekmeye calistim artik idare edersiniz onlarla :26: :26: :26:
Ben de askerim yanımda dönüyorum şimdi KIZLAR :) Bende de bolca video var. Eve gideyim göndereceğim sana baharcığım :)
Ben de askerim yanımda dönüyorum şimdi KIZLAR :) Bende de bolca video var. Eve gideyim göndereceğim sana baharcığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?