355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

görür eminimde işte insan bazen umutsuzluga kapılıo...kuzum dua et yaa banada ne olur...!!!1
gelecege dair ne düşünüyüm canım hiçbiri bzm elimzde diil ki hayal kurup bide hayal kırıklıgı yaşamak war...
sevdiğim gelsinde tek tek düzene gircez artkk işlermizi ayarlayıp bi ailemle tanışsında hayal kurmak ondan sonraa....

arasın arasınndegeet kıız konuş hadiii

tabikide haklısın cnm.ederim tatlım ne demek ya.herşey gönlünce olsun tatlım allah senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin sana.
demek istediğim hayal kurmak deil cnm ileriye dönük kaba taslak plan yapmak.ama ilk önce sizde tanışma faslı var demi allahım ne kasıntı bi durum ilk günlerimiz aklıma gldide allah yardımcınız olsun cnm

saol tatlımm allahım herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin...amiinnn...
ileriye dönük bi plan yok cnm bn hemen öle düşünmüomm ewlilik falan biraz korkularım wardaaewt daha tanımıyolar önce onlar bi tanışsın sindirsinler sonra ailesiyle tanışılcak falan off kasıntı kasıntı işleer yaa hiç bana göre diil canım yaa evlilikle ilgili neler sölemek istersin şu kaygılı kardeşinee???ii ve kötü yönleri neler bahsetsene az???

eğer senin için doğru kişi olduğuna inanıyosan işte hayatının en muhteşem şeyi evlilik.benm için evliliğin şuan kötü bi yanı yok hayatımdan memnunum bide bebeğimiz var ki ewliliğin en güzel şeyi hayatınıza neşe geliyo :)
mesela şey sorcam kavga ettiğinizde birbirinize tavrınız ne oluyo???

ne mutlu size umarım hep böle kalırsınız canımben özelden yazıyım soruna cewap veriyimmm

merhaba tatlım evlilik konusu diince ecrin benimde ilgimi çekti bana da versen az tavsiye sanırım korkuyorum biraz evlilikten bende haliyle

merhaba tatlım evlilik konusu diince ecrin benimde ilgimi çekti bana da versen az tavsiye sanırım korkuyorum biraz evlilikten bende haliyle

merhaba cnm hoş geldin
ecrinede söledim ewlilikte sevgi saygı ve GÜVEN gerekiyo cnm bunlar varsa ve gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyosan ewlilikten korkmaya gerek yok derim

ehh işte cnm seen şafaklar atmak üzereeeeeeeee
ne olsun cnm beyazı izliyorum öyle malum emel sayın var bu gece
merhaba cnm hoş geldin
ecrinede söledim ewlilikte sevgi saygı ve GÜVEN gerekiyo cnm bunlar varsa ve gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyosan ewlilikten korkmaya gerek yok derim

hoşbulduk cnm yani saygı ve sevgi var ona bi şüphem yok benim ona güvenim tam ama bazen kıskançlığından dolayı bazen bana göre fazla oluyo acaba bana güvenmiyo mu gibi bi soru işareti oluşuyo ama bana güvendiğini söylüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…