görür tatlım herşeyde bi hayır vardır ben hep buna inanmışımdır.
ah kuzum kıyamam ya seninkiside zor farkındayım ama bnm gibi yap o gelince yapacaklarınızı düşün geleceğe dair planlar yap ben bu şekilde vakit geçiriyorum valla bide tabi bebiş var o olmasaydı galiba daha zor olurdu
ohh sevındım sıznde gzl gecmesne aynen cnm cook zordu ayrılması((((((((
haha dun dedgm yerdı herldı ya daha aramadı bakalm sabah aradı smdı gene araması lazm sıra vardır 1 anksrlu teel vrms cnku
cnmm ne anltym bıldgn gıbı şafakk sayıyrz işte ve arıooo
arasın arasınndegeet kıız konuş hadiii
görür eminimde işte insan bazen umutsuzluga kapılıo...kuzum dua et yaa banada ne olur...!!!1
gelecege dair ne düşünüyüm canım hiçbiri bzm elimzde diil ki hayal kurup bide hayal kırıklıgı yaşamak war...
sevdiğim gelsinde tek tek düzene gircez artkk işlermizi ayarlayıp bi ailemle tanışsında hayal kurmak ondan sonraa....
smdı kapadıyerimmm yaaaa
öğrendinmi bakalım
tabikide haklısın cnm.ederim tatlım ne demek ya.herşey gönlünce olsun tatlım allah senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin sana.
demek istediğim hayal kurmak deil cnm ileriye dönük kaba taslak plan yapmak.ama ilk önce sizde tanışma faslı var demi allahım ne kasıntı bi durum ilk günlerimiz aklıma gldideallah yardımcınız olsun cnm
yok sormadım ya dun 2 kere tekrarlattım cocugaaaşimdi yenideen sormakk dıceek ne unutkansn Sorarım brz daha zaman gecsn bişeyler anlatı ztn Telsiiz olduda naptıgını ne ettgndn bahsettı :))))))))))
saol tatlımm allahım herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin...amiinnn...
ileriye dönük bi plan yok cnm bn hemen öle düşünmüomm ewlilik falan biraz korkularım wardaaewt daha tanımıyolar önce onlar bi tanışsın sindirsinler sonra ailesiyle tanışılcak falan off kasıntı kasıntı işleer yaa hiç bana göre diil canım yaa evlilikle ilgili neler sölemek istersin şu kaygılı kardeşinee???ii ve kötü yönleri neler bahsetsene az???
eğer senin için doğru kişi olduğuna inanıyosan işte hayatının en muhteşem şeyi evlilik.benm için evliliğin şuan kötü bi yanı yok hayatımdan memnunum bide bebeğimiz var ki ewliliğin en güzel şeyi hayatınıza neşe geliyo :)
mesela şey sorcam kavga ettiğinizde birbirinize tavrınız ne oluyo???
ne mutlu size umarım hep böle kalırsınız canımben özelden yazıyım soruna cewap veriyimmm
eğer senin için doğru kişi olduğuna inanıyosan işte hayatının en muhteşem şeyi evlilik.benm için evliliğin şuan kötü bi yanı yok hayatımdan memnunum bide bebeğimiz var ki ewliliğin en güzel şeyi hayatınıza neşe geliyo :)
mesela şey sorcam kavga ettiğinizde birbirinize tavrınız ne oluyo???
iyiy iyi canım nasıl iyimiymiş???
bu arada herkese ii akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :)
merhaba tatlım evlilik konusu diince ecrin benimde ilgimi çekti bana da versen az tavsiye sanırım korkuyorum biraz evlilikten bende haliyle
ne olsun cnm beyazı izliyorum öyle malum emel sayın var bu geceehh işte cnm seen şafaklar atmak üzereeeeeeeee
merhaba cnm hoş geldin
ecrinede söledim ewlilikte sevgi saygı ve GÜVEN gerekiyo cnm bunlar varsa ve gerçekten doğru kişi olduğuna inanıyosan ewlilikten korkmaya gerek yok derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?