denizli aynen güzel bi yer ama biraz daha soğuk geldi bana yada sevdiğimi benden aldı diye soğuk geldii( aradı şimdi maça bile bakamamış yatağa girmiş direk yarın ılaç al dedim çıkınca üstünü sıkı sıkı ört çoraplarını çıkarma dedim sıkılıyorum sen böyle annem gibi tembihlercesine konuşunca diyo.. bulaşık sıkıntısı çok kötüymüş temizlik sırası nişanlıma gelince midesi kalkıyo sinirleri bozuluyo çok pis oluyomuş (
ne yazıkkı cnm :/ Gel ya boylee gecmıoo valla zmn ..
fena değil cnm girneye gıtcektı lefkoşada bı koye goturmusler cocuklrı ordalar smdı baya kotuyms bu sbh aradı smdı bıde akşam arar fena değil ama o orda cok ıı degl pısmıss yemeklerı kotuu denız suyu tuzluyms vsvs gersını sen dusun bıze 1 haftada orda yaşıyan onlarr çok zor çok sabır versnn allah onlara
Canım güzelliği içinde gizli ama gel gör ki sevfigimizi alınca bende pek sevmiyorum ama ilerde götürüp göstercek nerde ne yaptıgını askeriyeyi falanwalaa mideside kalksa gözüde görmek istemese mecbuurr bnmkinin gözü bulaşıkmış mıntıkaymış görmüyo dioo bi an önce gelmek istiorumm sana dioo
haftaya yıllık izindeyim canım kafa iznine gönderdiler beni bunaldım çok fazla( bol bol gelicem inş buralaraa canım benim bizim bi arkadaş yapmıştı kıbrısta zor geçtiğini söylüyodu hep evet kıbrıs zor ama çok şükür ki doğu değil terör değil ya doğuda terörün ortasında olsa ne yapardık? bunada çok şükür ya sabır dicez napalımm
sizin hem uzun dönem hemde azıcık kalmış senin askerin bunları çoktan aşmıştır zaten :)) benim sarı titizdir pirpiriklidir valla evde bi tabak alıp mutfağa koymaz ama orda mecbur yapıyo işte afedersin pislik anlayışın değişiyo resmen diyo yemeklerde 2 gündür kötü çıkıyomuş( bu arada askerin çarşı iznine neden çıkamıyor? ne zamandan beri çıkamıyor? acaba tüm cezarvleri böyle mi olucak? nişanlımın Buldanda napcağı belli değil henüüz
Kızlar napıyosunuz bakalımm :)) Benimki aradı eğitimden kaçmışlar ondada yakalanıp 2 hafta çarşı izinleri iptal olmuş .. Zaten 2 haftaya burda acemiliği hiç çarşı iznine çkmadan tamamlıcak garibim ya.
kotu olmuşş :/ nettn dızılre bakıorm sn napıosn cnm
Kötü ama beni güldürdü ya allahım görsen kaçıp kaçıp beni arıyodu günde 5-6 keree ben güldükçe adamda sinirlendi haliyleAaa ne izliyosun canım bende kitap okuyorum :)
ewt aynen alıştı bnmkide temizdr canım kuzum yaa her işini kendi yapar ewdede ordada öle kıyafetlermi yıkadım ütüledim falan der gülerm bende ilerde bi yapma bozuşuruz die sen yanımda otur ben her işi yaparım der
yaa canım o konulara bi kızıomm kii bi halt buluyolar her hafta yeminle abaRTISIZ 13 aydr acemide dahil elin parmakl sayısı kadar yoktur herşey bizi bulur bıraktık bzde artk yaa ...lanet olsun çıksa bile 10 dk durmadan geri çagırıolar böle pislik işler işte
adamlar şahsi işlernede bunu koşturuyolar yaa yok sıpasını okula götür sınawa götür çarşıdaki işlerni hallet bu ne yaa
cezaeviyle alakalı diil ki komutanlar yüzünden çıkamıo bnmki
Kızlar napıyosunuz bakalımm :)) Benimki aradı eğitimden kaçmışlar ondada yakalanıp 2 hafta çarşı izinleri iptal olmuş .. Zaten 2 haftaya burda acemiliği hiç çarşı iznine çkmadan tamamlıcak garibim ya.
eheheh şekeryalan dunya brz guleyım dedm :))
hey allahım ya böyle iş mi olur çarşı izni askerininde hakkı yani ama o da kalkıp ne desin şimdii neyse ki az kalmış canım bitmiş resmen darısı bize inşş
ay çok güldüm canım yaa eğitimden nasıl kaçmışlar okuldan kaçar gibii :)) bu arada acemide çarşı izni oluyomuydu ya ben olmuyo diye biliyodum ama?
gell valla ne guzel olurr... ohh ıyı yapmssn kendne gelırsn brz :) Cnm artık terör kalmadı ki cok sukur
ay çok güldüm canım yaa eğitimden nasıl kaçmışlar okuldan kaçar gibii :)) bu arada acemide çarşı izni oluyomuydu ya ben olmuyo diye biliyodum ama?
walaa askeriye dicem ama yook yaa garezleri bize bnmki belayı çeker mıknatıs gibi
öle olunca bulur lanet olsun kii ..ewt az kaldı yeter bi zahmet bi btsiin artkkk...
acemide 1 ayy sonra çarşılar başlıyoo 75 gün yapmıştk biz tabi ordada buldu bizi başkaları yüzünden başımız yandı hep...
Sorma bendeeya bilmiyorum onuda bi şekilde kaçıp kaçıp beni arıyodu günde 5-6 keree ee çekirge misali bugunde yakalanmışlarr :) Yemin törenine kadar yoktu e geçen cumada yemin töreni olunca bu hafta izinleri başlamıştı ama işte bizimkinin o işlerde yattı bu sayede :)
hey allahım kıyamam sizin çok kötü geçmiş ya anlatmıştın zaten önceden de ama Allah sabrını vermiş maşallah diyeyimbitmiş tatlım azıcık kalmış artık dayanın sonrası hep sizin inşallah
canım sanırım ben yanlış anladım yada uzun dönemlerde değişiyo acemiliği çarşı kullanmadan bitecek demişsin de ondan sordum ben
yanii dahaa neleer neleer canım yaa :26:seninle tanışmadk bz yaa nleer yapıyonn anlatsana??
tamam cnm.seninkinin koyunun adi neydi?
evet canım ya tanışamadık valla ben napayımm 25 yaşımdayııımm özel bi havayolunda yer hostesiyim okul falan yok allahntan bitti çeyiz hazırlığına bi türlü başlayamayan bi gelinim yanii :))) sen napıyosun sizin ne zaman güzel güzel hayırlı işleriniz olcak inş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?