zaten hepimize aşk olmuş ki burdayızz![]()
![]()
heheh demi ama demiii amaaa daha çok olsun diyelim o zaman

sizin durumlar nedir kuzum iyisiniz demii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten hepimize aşk olmuş ki burdayızz![]()
![]()
heheh demi ama demiii amaaa daha çok olsun diyelim o zaman
sizin durumlar nedir kuzum iyisiniz demii![]()
Birlikte asacagiz bugünler canım sonra bitecek sıkıntılarımız:)gizem sorma cimcimenin avatar öyle tatlı ki bak ilk zamanlardaki yazışmalara bakıyorum ben arada mesela şey yazmış işte kızlar askerim bugün hiç aramadı acaba bişey mi oldu falan yanda kedicik ağladı ağlıcak çok hoş oluyo yabu arada aşk olsnn bende Hülya
ya ya sorma cimcimem sende babam gibi çoğu gitti azı kaldı yaa ne kaldı ki şurda demişaka bi yana bugün daha iyiyim bunalımın ucundan yırttım diyebilirimmm ama sizlerin sayesinde hakkınızı yiyememm
![]()
De tabi gizemcigim :) bu arada senin safagi gördükçe ben heyecanlanıyorum kim bilir sen nasılsindir :)evet gordum az once bende .)) tamam haticem diyim ozaman artık![]()
ziyaretcilerimizde ne kadar cok yaagelin gelin sizde üye olun bari.bakıyorlarsa büyük ihtimal onlarda asker bekliyor..
hahaha alttan onu mu kesiyosun bak yaa çok güldümdoğru diyosun ama gelin yahu çekinmeyin bakın hepimiz yareniz valla bişey yapmıyoruz kuzu kuzu asker yolu bekliyoruuz
![]()
Birlikte asacagiz bugünler canım sonra bitecek sıkıntılarımız:)
De tabi gizemcigim :) bu arada senin safagi gördükçe ben heyecanlanıyorum kim bilir sen nasılsindir :)
Merhabalar kızlar nasılsınız bi hal hatır soruyum dedım :)
Saol canm bende ıyıyım bi giriyim bakıyım dedım canım sıkıntısıhoşgeldiin canım.ben iyiyim sen nasılsınn??
valla hep gözüm oraya takılıyoraynen kuzu gibiyiz maşallah
bende cok heyecanlıyım haticem valla.bir an önce gelsinde beni istesin diye bekliyorum![]()
Birlikte asacagiz bugünler canım sonra bitecek sıkıntılarımız:)
amin canım benim inşallah hep beraberr
De tabi gizemcigim :) bu arada senin safagi gördükçe ben heyecanlanıyorum kim bilir sen nasılsindir :)
Saol canm bende ıyıyım bi giriyim bakıyım dedım canım sıkıntısı![]()
inşallah canım benim ne kalmış ki şurada güzel haberlerini de duyarız mutlu oluruzvalla hep gözüm oraya takılıyoraynen kuzu gibiyiz maşallah
bende cok heyecanlıyım haticem valla.bir an önce gelsinde beni istesin diye bekliyorum![]()
merhaba iyi diyelm iyi olalım sen nasılsınMerhabalar kızlar nasılsınız bi hal hatır soruyum dedım :)
aaayy valla tatlım seni şafağı gördükçe içim gidiyo çok özeniyorum yaaaa
bende iim cnm sen nasılsın???
hoşgeldin tatlım gördüğün gibi işte napalım şafak atsın diye içtimayı bekliyoruz komutan Bahar o ne zaman içtima derse konfetiler patlıcak burdaasende durumlar nedir askerin nasıl iyi mi:26:
Saol CNm nasıl olsun işte asker yoluvalla bende cok özeniyorum ya sızın yıne kısa dönem benım uzun donem
(
aaayy valla tatlım seni şafağı gördükçe içim gidiyo çok özeniyorum yaaaa
bende iim cnm sen nasılsın???
az çok tahmin edebiliyorum cnm benm gerçekten çok zor herşey iide özlemek koyuyo insana ama alışıyo insan zaman geçiyo öle yada böle sabret geçicek bu zamanda tek ayrılığınız bu olur inş