alışırsın canım zamanla kabullenirsin biraz daha rahatlarsınzamanla alısıcam ama daha cok yenı oldugumdan cok cok zorr gelıyo gecmıyo gunler zaman adeta durdu :2:
ne güzel darısı bana inşallah:)calisiyorum memurum canim![]()
ah canım kıyamam ya denk getirrler öyle ben de 2 dk telefonu bıraksam arar mutlaka canını sıkma düzelir aranız çok hassas oluyorlar sanırım erkekler askerdeyken ya amaaanBaya sayfa olmuş kızlar burada
Ben eşimden fırça yedim yaa![]()
Arkadaşımın kınası vardı bugün. Şimdi geldim eve. Saat 21 gibi aradı. Kınadayım dedim. Ne zaman çıkacasın dedi daha kına bile yakılmadı dedim. 1 saati bulur dedim. Bana trip attı. Bu saate niye kalıyorsun. İyi kapatıyorum ben sen eğlen oradaDedim aşkolsun 1 aydır hiç bir kere bile akşam çıktım mı çıkmadım. Üstüne de kınası yani arkadaşımın ne yapabilirim :S
Bir de nasıl oluyorsa bir şekilde telefonum kapalı olsa mutlaka o zamanda arıyor:S Bugün şarjım bitti bi 15-20 dakika kapalı kaldı telefonum. O zaman aramış. Bir arıyorum telefon kapalı. Bir arıyorum saat kaç olmuş kınada. Keşke hiç aramasaydım filan dedi
Offf offff offff.
Bir de 40 kişilik yerde 70 kişilerdi. Şimdi oraya 80 kişi daha getirmişler. Manyak mı bunlar :S Koğuşlarda 5 kişilik yer bulduk oraya geçtik, yorganla uyuyacağız bu gece dedi :S Meğersem öncesinde üstlerine hiçbirşey almadan öylece yatıyorlarmış :S:S
Tam bir saçmalık bu askerlik.
o nasıl işmiş canım ya nerede asker kıbrıs da mı senin ki de hep söylüyorum hem zorla alıyorlar askere hemde sıkıntı çektiriyorlar iyi bakmıyorlar nasıl bi mantıksa