355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bursa canım.ama düğün izmir'de olucak inşallah sorma ya.bızde eylul ıstıyoruz ama yagarsa kabus olr benım ıcın .))

cok dogru dedın valla yagmur yagcagını dusunmek bıle ınsanı cıleden cıkarıyo . bende nısanımda dıs cekım yaptırcaktım hersey ayarlıydı fakat cok yagmur yagdı oyuzden cok heveslenmek ıstemıyorum

hadi yaa.baya kotu olmuss.valla oturur aglarım sen okdar bekle yagmur yagsın.hani 2 dk bsy olsa tamam da.yoksa maf olur yanii ./

evet rıske atmamk lazmda dugun tarıhı aylar oncesınden alınıyor.hava durumuna bakma sansımız bıle yokki pff.s

haticem ya benım asker gelcek ocakta.nişan nisana kadar olsa yazın evlnmem cok zor yani.bızımkıler kalpten gıder

bende 3 kısı falan eklı :S
aynen oyle valla cok moralım bozulmustu benmde ozman ama dugunumde yaparım artık dedım . cok cok da rıske atmamak lazım

belli mi olur canım belki yaz aylarında olur gönül rahatlığıyla kır düğünü yaparsın

burada konustuklarımızdan facede ekli olmayan varmı acaba :26: :26: :26:

evet bendede öyle toplam 3 kişi var :26: :26: :26.

bildiğim birşey var nişanla düğün arsını uzatmamak grekiyor hoş bende askere gitmeden nişanlanmak istemiştim ama kısmet olmadı belkiailende uzatmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…