aaaaaaaa benden bi tane daha bende aynı şekildeyim cnm
kıyamam ben sana yaaaa bende birlikteliğimin ilk yılını ayrı geçirdim sevdiimden gerçekten kötü olmuştum bende bide ilk yıl benim için önemliydi ilk kez bu kadar uzun bi ilişkim oluyo benim sanırım bu yüzdende özeldi benim için yani her yıl dönümümüz özel ama ikinci yıldan daha özeldi ve askerlik yüzünden ayrı geçirdim[/QUO
bugun hergukunden daha cabuk gecsın ıstıyorummmm14:
inş istedğin gibi çabuk geçer cnm
bnmki yine artmış iki gün bu gidişle gerçekten iki gün geç gelecek cnm
çook ilgnc herkeznnkı dogru gdıoda snın nasıl oynuo ben çözemedim duzeltılmıs halıylee alıntı yapmıo snrm sna özel
benım bu safakla 2014 de evlenmem cok zor ccnm şafaga bı baksna bitmez bu askerlık
kız nerdesin seeeeeennnnn gözümüz yollarda kaldı valla
şükür ki şafak arttı şafak:52 ordu ya slm yola devam
miniğmm yiğenm sprz yaptı dogum gununde pastası alıp geldi hihihi ancaa gelebildim :26:
hahahhaha bnmkini hemen anlarsın cnm tugce diye zaten
miniğmm yiğenm sprz yaptı dogum gununde pastası alıp geldi hihihi ancaa gelebildim :26:
ooooohhhh afiyet bal şeker olsun cnm benim
tatlım amam yapma böyle moralini bozma bitecek elbette geçecek bu sıkıntılar dönüp baktğında bunu da atlatmışım diyecen şimdi içinde olduğumuz için zor geliyor bize
anlarım seninkini bazılarınınkide nickten anlaşılıyo benimkide anlaşılır aslında çünkü ing anlamı gizem demek
benım bu safakla 2014 de evlenmem cok zor ccnm şafaga bı baksna bitmez bu askerlık
cok saolun ya derdinden derdı olan anlar derler ya cok dogru
ooooohhhh afiyet bal şeker olsun cnm benim
sağol tatlımmm
tugceee duzelmişmii baaak bakmmmmm
ingilizceyi çok iyi bilseydim anlardım kesin canım ama şimdilik hiç anlaşılır gibi değil ama güzel olmuş ingilizcesi
Çok zor canım benim. Ama öyle demeBitecek elbet. Bak bir sürü bitiren var
saol cnm valla bende anlamıyodum sözlükte buldumama artık kursa gidiyorum öğrenmek için inş öğrenecem bu arada ayıp olmazsa adını tekrar sorsam ben
kızlar bide diyet topik i açalım
ayıp ama hani ben
ama alışıyosun bi süre sonraa bak mesela makarna yada pilav yiyorsan ana yemeğin yanında eline asla tuzu ve ekmeği almaa evet için gidecek o ekmeğii o yemeğin suyuna batırıp hoopp ağzına atmak içim ama yooo hayır fit gelin olucazz
ben bak çook uzun zamandan beri ilk defa bugün çikolata yedim o da regl oldum dayanamadım attım ağzıma benim nişanlım kilo vermemi istemiyor 1.70 boyum kilomda 65 aslında dıştan görünüşe göre normalim ama ben bikaç kilo vermek istiyorum bu yüzden hem spor hemde pilates yapıyorum kilom aynı kalıcak ama sıklaşmış olucam aynı zamandagelinliğe gelince bende tam tersii prenses model istiyorum
Evet canım öyle. Emin olduklarını yap. Kalanları en az cevap hangisindense ondan işaretle.
Konular çok uzun ya. Oku oku bitmez valla. Facebookta bizim bölümün bir sayfası var. Orada konu özetleri yayınlıyorlar. Baya iyi oluyor. 200 sayfalık konuyu 20 sayfada özetleyip koymuşlar. Ben onları okumayı düşünüyorum. Ama arapça var bizde. O zor baya :S
yarenler benim gözler kapanıyorr resmençıkıyorum benn hepinize iyi geceler rüyalarınızda askerlerinizi görün inşallahh sabah görüşürüz konuşuruz zateenn temizlikten önce veya sonra uğramaya çalışırıım öpüyorum iyi geceler hepinizee
bugun nişanlımcımla birlikteliğimizn 7.yıldonumu ve onsuz gecırıcem bu ozel gunumuzü ilk defa:2:
valla bakın ben acımasızımdır bu konuda haberiniz olsun gerçek anlamda zayıflamak istiyosanız uyucaz bazı şeyler öyle yok ben bugün bunu yedim ay yanlışlıkla çikolata attım ağzıma ay pardon unuttum bi tabak makarna yedim yok hepinizi askerlerinize şikayet ederim bak ona göreşaka bi yana tamam tatlım yarın konuşalım 353.dönem yarenleri sporda başlıklı bi topic açarıız yada adı daha farklıda olabilir hep birlikte karar verelimm ben şimdii uyucaamm rüyamda sarımı görücem inşş Allah rahatlık versin hepinize kızlar iyiki varsınııızz
bnmkı 11 de herzamnkı gıbı aradıbrz dertleştikk zaman gecmıoo gecmıooo burda cook zoor dışrı bıle ıstesen cıkrsn ama burdaa sıkıştırılmş gibisnn geçmiyodaa senınle telı alıym konuşlm dha ıyı olckk bızm ıcın rht olurz ddı ıns ya kıyamam
diyet topikimiz essikti zaten bencede oda olsun
tuğçem kusura bakma senı bılıyorum yazmayı unuttum sadece.facebook'ta varsın seni unuturmuyum
hülyam cok gzl dıyorsun vallaha da işte ekmeksiz yapamıyorum .)) bende 1.78 boyundayım.kilomda 76allahtan boy var gostermıyorum fazla.ama fazlalıgım cok var yani.yan taraflarımda.genetik ama oda :S ben yeterınce uzunum bıde kabarık bır gelınlık kocaman yapar benı .)) ben daha sade ince seylerı begenıyorum o yuzden
tamam kübram oyle yapayım sınavda ozmn benay sorma cok uzun 6 ders var sasırdım kaldım yanii
iyi geceler hülyamm yarın gorusuruuzz tatlı ruyalarsende iyiki varsın .))
mervecim üzülme ./ bizde 5. yılımızda ayrı kaldık.olsun 6. yılımızda belkıde evlı olucazzAllahtan ümit kesilmez belki evlenirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?