355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benım bu safakla 2014 de evlenmem cok zor ccnm şafaga bı baksna bitmez bu askerlık

tatlım amam yapma böyle moralini bozma bitecek elbette geçecek bu sıkıntılar dönüp baktğında bunu da atlatmışım diyecen şimdi içinde olduğumuz için zor geliyor bize

bnmkı 11 de herzamnkı gıbı aradı brz dertleştikk zaman gecmıoo gecmıooo burda cook zoor dışrı bıle ıstesen cıkrsn ama burdaa sıkıştırılmş gibisnn geçmiyodaa senınle telı alıym konuşlm dha ıyı olckk bızm ıcın rht olurz ddı ıns ya kıyamam

diyet topikimiz essikti zaten bencede oda olsun

tuğçem kusura bakma senı bılıyorum yazmayı unuttum sadece.facebook'ta varsın seni unuturmuyum

hülyam cok gzl dıyorsun vallaha da işte ekmeksiz yapamıyorum .)) bende 1.78 boyundayım.kilomda 76 allahtan boy var gostermıyorum fazla.ama fazlalıgım cok var yani.yan taraflarımda.genetik ama oda :S ben yeterınce uzunum bıde kabarık bır gelınlık kocaman yapar benı .)) ben daha sade ince seylerı begenıyorum o yuzden

tamam kübram oyle yapayım sınavda ozmn ben ay sorma cok uzun 6 ders var sasırdım kaldım yanii

iyi geceler hülyamm yarın gorusuruuzz tatlı ruyalar sende iyiki varsın .))

mervecim üzülme ./ bizde 5. yılımızda ayrı kaldık.olsun 6. yılımızda belkıde evlı olucazz Allahtan ümit kesilmez belki evlenirsinn

kızlar bide diyet topik i açalım

ayıp ama hani ben

bugun nişanlımcımla birlikteliğimizn 7.yıldonumu ve onsuz gecırıcem bu ozel gunumuzü ilk defa :2:

benım bu safakla 2014 de evlenmem cok zor ccnm şafaga bı baksna bitmez bu askerlık

gece 11 de mi aradı canım benim ki 8 8.3 da uyuyorum diyo

2015 yaz dusunuyoruz yaz dugunu olsun ıstıyorum cnm okadar bekledık zaten az daha beklicez mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…