- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kuzumm bekliyoruuz sıkı giyin üşütme kendini bak askerin gelcek sümüklü yaren olma
canım ama senin şansta yani ne diyimbenim nişanlımda ara ara değişime uğruyor hemen yumuşatıyorum allahtan erkek mantığı ve askerdeler kafada bin tane soru hele ki siz evlisiniz allah allah karısını bırakıp gitmiş eminim daha zordur burda iş bizlere düşüyor napalım gelince alıcaz intikamımızı
benimkide nasıl hasta öksürmekten konuşamıyo hala bana iyyiim merak etme gıcık geliyo diyo ilaç göndercem dedim almazlar içeri diyo o öksürdükçe benim ciğerim parçalanıyor burda
![]()
evet aranıza yeni katıldım :) uzaktan sessiz takip ediyordum sonunda üye oldum :) samsunluyum ben nişanlım karabüklü ikisinden birinin yareni oluyorum :)
okudum şimdi haberleri..çok üzüldüm yaa...Bu pkk yı tepemize çıkardılar ne olacak bilmiyorum. ..kafalarına gööre asker kaçırmak nedir ya..bu kadar basit mi bu işler...İnşallh tez zamanda sağ salim serbest kalırlar kurtulurlar..![]()
kızlar ben çok kötü oldum ya düşünsenize o askerler bizim askerlerimizde olabilirdi ve o askerlerde evlidir nişanlıdır sevdiği vardır onlar ne haldedir şimdi kaçıranlar Allahlarından bulsun başka bişey çıkmıyor ağzımdan
selamlar herkese nasılsınız bakalım asker yarenlerii![]()
inşallah en kısa surede sag salim bırakılırlar...
selam canım hosgeldın nasılsn
hoşbuldum kuzum yorgunum yaa her tarafım agrıoosen nasılsın???
benmde belim falan agrıyor her ay olunan malum şeyden oldum.keyfimde yok.cumrtesıye kadar calısmam gereken yıgınla konum var yoksa sınav yalan olcak bı suru dert sonra.anneme de snırım bozuldu bugun.dısarı cıktım ısımıde halledemedım.bok gıbıyım anlıcagın...
nden noldu annenle??işini nden halledemedin ki canım???
bu terörist dedikleriniz sizin bizim gibi tek farkla cahil insanlar. fakir çaresiz insanlar. onlara kızamıyorum. onlara öğretilmiş doğru bu. onlara bu fırsatı verenlere kızıyorum. orda kaçırılan kendi evlatları olsa bu ülke dar gelirdi onlara. ki kendi evlatları askerlik bile yapmadı.
bankamatik bozuktu cnkuher zaman olan seyler canım.sınav oncesı hıc moralım kalmadı okdar da konu var
Allah hepimizi kavustursun arkadaslar zor bu isler..
bu terörist dedikleriniz sizin bizim gibi tek farkla cahil insanlar. fakir çaresiz insanlar. onlara kızamıyorum. onlara öğretilmiş doğru bu. onlara bu fırsatı verenlere kızıyorum. orda kaçırılan kendi evlatları olsa bu ülke dar gelirdi onlara. ki kendi evlatları askerlik bile yapmadı.
yaa arkadaşım bırak yaa bana teroristi mi savunuyon??cahilliğini yerim yaa
eskiden herkes cahilmiş ama kimsenin canına kıymıyolarmış oyuncak gibi taramalılarla gezip
önüne geleni yagmalamıyolarmış...k.bakmada herkesin gözünde bu böledir yanlış şeyler söylüyon...
ögretilmiş dogru ne yaa aklı yok mu bunların allah aşkına saçma saçma konuşmayın yaa....
benmde belim falan agrıyor her ay olunan malum şeyden oldum.keyfimde yok.cumrtesıye kadar calısmam gereken yıgınla konum var yoksa sınav yalan olcak bı suru dert sonra.anneme de snırım bozuldu bugun.dısarı cıktım ısımıde halledemedım.bok gıbıyım anlıcagın...
ben ikinizede hak veriyorum kızlarr.. zahterin dediği gibi onlar doğuştan bu doğruya alıştırılıyorlar göreviniz bu denilip işleniyor insanların beyinlerine.. ama ecrinde haklı onların kendi akılları var gerçi girmişler bi kere o kara deliğe akıllarını kullansalar nasıl çıkcaklar o bataklıktan anında uçururlar kellelerini..
bizim askerlerimiz, vatanımıza sahip çıkan tüm askerlerimiz sağ salim evlerine ailelerine sevdiklerine kavuşsanlar başka bi duan yok..
walaa canım onların hiçbi açıklaması olamaz tavuk kesmionn yaa insanları öldürmek caniliktr başkada bişi demem ben![]()
gizoş noldu canım ya çıkarken iyiydin kötü bişey yoktur umarım :26: