- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
canım benim senin en büyük zenginliğin 8 aylık oğluşun Halit olmalı benceçünkü çocuğu olmayan zor olan o kadar çok anne baba var ki
![]()
aynen öle tatlım haklısın
tekrar diyorum İYİKİ VARSINIZ sizleri seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim senin en büyük zenginliğin 8 aylık oğluşun Halit olmalı benceçünkü çocuğu olmayan zor olan o kadar çok anne baba var ki
![]()
ben eskiden kendime örmüştüm ama unuttum tabi şimdi annem 1 2 kez gösterse hatırlarım hemen montu gri tatlım sanırım siyah en iyisi zaten kendiside koyu renkleri sever teşekkür ederim bu aradaabereyi çok istiyorum ya dur ip alacağım yere bi sorayım en iisi yarın
![]()
kızlar bugunki ceyiz ganimetlerimi paylasayımm barii.gerci ikisinide ben secmedım annemler almıslar .)
Eki Görüntüle 887884
bir sürü gzl sey var ama ben hep bkıp cıkmkla yetınıyorum ./ hepsını aynı anda alayım dıe kafamda bırıktılerrr
tabiki durumunu kımınle ne ıle kıyasladıgına baglı.bır cok ınsana gore mukemmel bır hayatım var belkıde.zaten saglıklı oldugum ıcın sukredıyorum ona sozum yok.sadece bır seyler geldımı tam gelıyor ust uste ınsanın moralı falan kalmıyor hepsi bu ...
herkese gore degısır deger algılarıbu forumda yuzlerce ınsan bır derdım var kosesınde okadar cok konu acıyrkı.baksan dersin aman buda dertmı herkes de var.ama ıste ınsan yasarken oyle gelmıyor nedense kendıne onun gıbı br sey..
sıklıkla belım agrısada elım ayagım tutuyor cok skur ve bır cok ınsandan belkıde cok daha ıyı gorur gozlerımm.ölümcül bir hastalıgımda yok sukur ki daha ne olsun dimiii![]()
kuzu üsteki resimdeki ne yaa anlamadım onu??
güzelmiş canım güle güle kullan sewdiceğinle![]()
hah işte bu kuzum yaa gördün müü bak ne güzel cicili bicili çeyizciklerinide paylaştın bizimlee kefine yerine gelsin bak maşallah kendinde biliyosunn zenginliğinidur dur o çalışma isteği sabaha gelicekk başka yolu yok
![]()
en güzeli siyah tatlım yaa sen siyah ör...annen yardım eder berenin bişiyi yok yaa kuzum yaparsın sen:18:ben napsam ki yaa yetişmez amaa hem o gelince süprizide kalmaz benm çenem durmaz sölerim
bencede yeşil falan bıktılar asla takmazlar yaniii![]()
aynen öle tatlım haklısın
tekrar diyorum İYİKİ VARSINIZ sizleri seviyorum
haticecm valla bende merak ettim şimdi atkıyı :)
kızlar bu arada siz 355. deil 353. dönemsiniz :) topiğin adı yanlış daha 354 ler yolda bile deil![]()
kızlar bugunki ceyiz ganimetlerimi paylasayımm barii.gerci ikisinide ben secmedım annemler almıslar .)
Eki Görüntüle 887884
bir sürü gzl sey var ama ben hep bkıp cıkmkla yetınıyorum ./ hepsını aynı anda alayım dıe kafamda bırıktılerrr
umarım gelir yoksa verdıgım para da cok konu bıtmesede verdıgım zaman bosa gıder
ay bende ağzımda tutamam asla biliyomusun pattadanak sana tkı örüyorum demezsem iyidirdur dur berede örcem ben kafaya koydumm siyah alcam dediğin gibi tatlım
hepimiz iyi i varız tatlım bizde seni seviyoruzz
cimcimeeee hadi kız at şu fotoyu merak ediyoruz bak![]()
umarım gelir yoksa verdıgım para da cok konu bıtmesede verdıgım zaman bosa gıder
kızlar bu arada siz 355. deil 353. dönemsiniz :) topiğin adı yanlış daha 354 ler yolda bile deil![]()
telefondan atmaya çalıştım canım ama olmadı :)
yaa en güzeli canımm yaa ben napsam kiiiay bende ağzımda tutamam asla biliyomusun pattadanak sana tkı örüyorum demezsem iyidirdur dur berede örcem ben kafaya koydumm siyah alcam dediğin gibi tatlım
hepimiz iyi i varız tatlım bizde seni seviyoruzz
cimcimeeee hadi kız at şu fotoyu merak ediyoruz bak![]()
iç içe koymuslar boy boy sepet gbi kutu canım.neye ıstıosan ona kullan .))
sagol canım Allah kısmet ederse...
ayyy çok tatlı heyecan ya aldıkların çok güzell sepetlerde çok hoşmuş tepsin falan süper çok zevkliymiş alan kişi insan çok mutlu oluyo çeyizine bişeyler koyunca
geleceği düşün canım bak sana en basit bi örnek vereyim, ben 2 yıllık mezun oldum 2 ay sonra işe girdim 21 yaşımda sonra baktım ki 4 yıllıkların statüleri gelecekleri ve maaşları daha parlak neden olmasın ki dedim ve kastım 2 yıl boyunca hayatıma kimseyi almadım hırslandım ve hiç kalmadan bitirdim en son yüksek yapıcam dedim ama baktım hem zaman olarak sıkışıcam çünkü akşam 6 da dersleri başlıyor ben çalışıyorum yetişmem imkansız hemde maliyet olarak üstsinden gelemicem ama içimde kaldı mı evet kaldıı vardır bunda da bi hayır diyorum.. geleceğini düşün şimdi dişini sıkarsın ama bi ömür rahat edersin böyle düşün.
telefondan atmaya çalıştım canım ama olmadı :)
canım kpss ye falan mı hazırlanıyosun ne bitirdin :)
yaa en güzeli canımm yaa ben napsam kiii
canım senin askerini gelmesine çok az bi vakit kalmış bence bu saatten sonra sen kişisel bakımına çok daha fazla özen göster hani başka yapılacak bişey yok saçlarından kırıklarını arındır cilt bakımna falan git ne bilim manikür pedikür falan erkeğin geliyo ayol ben olsam süt banyosundan yazıyo olurdum şuan![]()