hoşgeldin tatlım nerelerdeydin
hepimiz süperiz kuzum hepimiz
ayol şimdi abartmıcan da ne zaman abartcan kızz çocukcağız 15 aydır hasret kalmış sana sen hala manikür sevmem diyosunn bence hiiç böyle şeyler deme saçlarına güzel bi fön manikürünüde yaptır ayrıca oje sevmeyen erkek yoktur oje sürünce sevgilisini kıskanan erkek vardır benden sana demesi
Ayy koptum yaatabii tabii di mii bncedee güzel olmak lazımmm.bende alısverıs ypmak ıstıom ama bi yandan da para harcamak ıstemıom .p
aynen valla her daim bakımlı olmak lazım abartmadan ama hafif makyaj ve hep doğallıkla birlikteee kuzum indirimleri takiple yılbaşı şimdi her yer indirimdedir sana bişey diyimmi ben pazarda daha güzel şeyler buluyorum bazen valla
ooo kızım sen bu kafaylaa yandık senlee ben denizliye giderken eldiven götürmedim nişanlımada sen ısıtırsın zaten ne diye eldiven getireyim dedim şimdi ellerini özledim diyo sarımm accıııkk cilveli ol kız
ama bir kez kuzum bee o kadar zaman ayrı kalmışlar bizi gördüklerinde mutlu olsunlar ben olsam karşıma bakımlı yakışıklı gelmesini isterdim kıyamam yeminden önce gizli gizli parfüm sıkmış bnm için biz çift olarak süslüyüz galiba
hihöööööytttt komutan gelmiiiiişşşş içtima vakti yaklaşıyor demektir bu!! 353. dönem yarenleri emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım!!
ahaha deniziim süpersiin yaaa .)) olsun bence arada yapmak hem sana ıyı gelır hemde esinelazım arada bakım..
anladımm hülyamm.evet eskiden daha kolay olmustur tabi.sagol canım umarım en ama enn kısa zamanda duzgun bır ıs bulurum.burdan dıger ıssız arkadaslarım gizem bahar ve daha nicesine dua ediyorum hadi inşallahh...
hoşgeldiiin baharımm nasılsnn?
canım sen ıs bulabılıonmu o bolumde pekı? saglık sektoru ne durumda? benm matematıgım kotu deıl bana yetcek kadar yaparım ama calısamıyorum her ıkı sınavada aynı anda.s ınsallah kazanırız valla ne dıyım .s
hoşbulduk cnm arkadaşlarla bırlıkteydımm napıosn bakimheheh alemsınn yaa az kaldıııı ıyıymm gızemımmm sen naslsn ?
hadi dün akşam nefesi izleme yapma etme dediniiz benim yine filmim geldii esaretin bedeline ne dersiniz izleyeyimmi?:26:
işte bende bu yüzden değiştirmiyorum
ayy o matematiğin allah bin belasını versnnn yaa bndede aynı dertt
86 falan almam lazımda çok zor ya bu çalışmamayla
ayol şimdi abartmıcan da ne zaman abartcan kızz çocukcağız 15 aydır hasret kalmış sana sen hala manikür sevmem diyosunn bence hiiç böyle şeyler deme saçlarına güzel bi fön manikürünüde yaptır ayrıca oje sevmeyen erkek yoktur oje sürünce sevgilisini kıskanan erkek vardır benden sana demesi
Ayy koptum yaatabii tabii di mii bncedee güzel olmak lazımmm.bende alısverıs ypmak ıstıom ama bi yandan da para harcamak ıstemıom .p
aynen valla her daim bakımlı olmak lazım abartmadan ama hafif makyaj ve hep doğallıkla birlikteee kuzum indirimleri takiple yılbaşı şimdi her yer indirimdedir sana bişey diyimmi ben pazarda daha güzel şeyler buluyorum bazen valla
hoşbulduk cnm arkadaşlarla bırlıkteydımm napıosn bakimheheh alemsınn yaa az kaldıııı ıyıymm gızemımmm sen naslsn ?
demii mecburen gttim bnm yerm kapandı o yüzden deneme yanılma yöntemiylee arıomm bakalımmbebişş nasıl canım??
ooo kızım sen bu kafaylaa yandık senlee ben denizliye giderken eldiven götürmedim nişanlımada sen ısıtırsın zaten ne diye eldiven getireyim dedim şimdi ellerini özledim diyo sarımm accıııkk cilveli ol kız
ama bir kez kuzum bee o kadar zaman ayrı kalmışlar bizi gördüklerinde mutlu olsunlar ben olsam karşıma bakımlı yakışıklı gelmesini isterdim kıyamam yeminden önce gizli gizli parfüm sıkmış bnm için biz çift olarak süslüyüz galiba
hihöööööytttt komutan gelmiiiiişşşş içtima vakti yaklaşıyor demektir bu!! 353. dönem yarenleri emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım!!
meraak etmee kıız bakma böle durduma heycan başlasa bii gör o zamn beniibenm cilvem erkegimee kızımm burda cilveyii napcaammm onun yanında yeternce yaparımmm
walaa yanii hayatın gerçekleriiiiayy çok güldüm bela okumana ama katılıyorum güldürdün beni ya:))))))
az önce uyudu tatlım inş hemen uyanmaz
umarım iii bi yer bulursun
walaa yanii hayatın gerçekleriiii
uyanmaz inş canım sende dinlenirsin biii
ee eşinle konuştun mu???işin nası gidioo??
kızlar ben kaçar benm oğluş uyumadan uyandı valla
iyi akşamlar hepinize
Kızlar ben de aöf den 2 konu çalıştım şimdi. Yarın da iş var malum. Size bir iyi geceler demeye geldim
Kızlar ben de aöf den 2 konu çalıştım şimdi. Yarın da iş var malum. Size bir iyi geceler demeye geldim
şafaklar atcak kimsecikler yok .))
şafak 22 diyorum bundan sonra daha da o 2 ler bir araya gelmez diyorum ve susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?