355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ne izliyordun ki cnm

şimdi ben yıllık izine girdim aman sabahlar olmasın modundayım 2 gecedir film izlicem diye tutturuyorum dün akşam nefesi izlicektim kızlar aman dur yapma etme dediler bu akşam esaretin bedeline sardım ama en fazla 1buçuk saat dayandım sarımla elele izleseydik böyle olmazdı eminim

aman ne fılmı ya gelde sohbet edelım skıldm hakikttn gene huzun coktu ıyıce bana yaa

bıraktım zaten Bahar filmi falan geldiimm o hüzünden banada çöktüü

hoşgeldin cnm :)

doğru diyorsun cnm çünkü insan en çok yalnız kaldıında aslında ne kadar çok özlediini farkediyo aslında bildiinden bile çok özlediini ve sevdiini....

aynen öyle kuzum valla kendinle başbaşa kalıyosun ( senin şu şafağın güzelliğine bak maşallah kısa dönemmi bekledin?

Artık gelseler ya ne biliiyim bgn arkadaşlarımlaydım hep gözüm sevgilimi aradı onsuz yaşamak istanbulda çok zor

ben sarım olmadan arkadaşlarımla çıkmak istemiyorum çünkü beni eve bırakan bi nişanlım olmuyor yada eve girdiğimde geldim merak etme diyeceğim bi sahibim yok ne bileyim koruyup kollayacak sevdiğim yanımda olmuyor bu yüzden hiç çıkasım gelmiyor

Artık gelseler ya ne biliiyim bgn arkadaşlarımlaydım hep gözüm sevgilimi aradı onsuz yaşamak istanbulda çok zor

benim bulunduğum şehirde bursada da öyle onsuz yaşamak çok zor hayat o yokken çekilmiyo... benim sevdiim şu an senin bulunduğun şehirde bense ona çok yakın aslında ama gidemiyorum bile aaayyy bak bende efkarlandım şimdi iice

140 lar ne güzel geçmiştii yemin törenlerine gideceğiz diye.. 130 lar geçmek bilmiyor resmen 2 haneye düştük mü bi nebze daha rahatlarız gibime geliyo ha kızlar plakalara falan?

aynen öyle kuzum valla kendinle başbaşa kalıyosun ( senin şu şafağın güzelliğine bak maşallah kısa dönemmi bekledin?

teşekkür ederim bebeğim evet kısa dönem bekledim daha doğrusu bekliyorum ocak 30 da çıkacak askeriyeden ve 31 ocak benim yanımda ama özellikle şu sıra sanki zaman geçmiyo yaaaaa

teşekkür ederim bebeğim evet kısa dönem bekledim daha doğrusu bekliyorum ocak 30 da çıkacak askeriyeden ve 31 ocak benim yanımda ama özellikle şu sıra sanki zaman geçmiyo yaaaaa

işte bir şafak sıkıştırıyor vakası daha.. daha dün akşam konuştuk sende varmıydın tam hatırlayamıyorum son günlerde şafa sıkıştırıyomuş korkuyorum dedim kızlara..

140 lar ne güzel geçmiştii yemin törenlerine gideceğiz diye.. 130 lar geçmek bilmiyor resmen 2 haneye düştük mü bi nebze daha rahatlarız gibime geliyo ha kızlar plakalara falan?

canım evdede ınsan kafayı yıyo ıkı yuz gormek bı nemze ınsna moral oluyyoo hep bnmknın tanıdıgı ınsanlar ztn evmn yakındakı cafedeydım ah ahh o bi gelse......

çook zor tatlım cook

bana gectı gıbı geldıı :) yrn bnm 129

işte bir şafak sıkıştırıyor vakası daha.. daha dün akşam konuştuk sende varmıydın tam hatırlayamıyorum son günlerde şafa sıkıştırıyomuş korkuyorum dedim kızlara..

evet tatlım vardım derler ya korkunun ecele faydası yok diye o hesap bence şimdiden hiiiiççç düşünme diyolardı zaten bi ellilerde bi posta sıkıştırıyo diye bende gerçekten öyle oldu bende son günlerden korkuyorum sıkıştıracak mı diye bide pek meşgalem yok gün içinde okul bitti çalışmıyorum sadece kursa gidiyorum geceleri hal böle olunca da sanki zaman geçmiyo gibi o yüzdende bu kadar oluyo olabilir

hosgeldın bebegıımm..

baharıım yapma bole ya.tam toparladık dıom seni hoop gene gıdıon.az bi sakinn.)) bende telefondaydın anca geldım ck konusmadık ztn bası agrıodu ısı vardı.telefonda paso agladım bugun.hıc ıyı hssetmıom kendımı.hastada oldum hormonlar tavan yaptı cok keyıfsızım.ali nin muhim bir isi vardır ya da ıızın vermemsler dıcem ki cep telefonu kullanıyo msj atamadysa ısı cıkmısıtr uyuyodur suan merklanma.yarın haber vercekk
kııııızzzlllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbysnz bakalım??? :112:

bebegmm napimm cok mrk edıorm efkarlandm

ahh cnmm acemi birlgne gtgndn berı 1 kere aramamzlık ettmedıı smdı nolmş olablr cok mrk edıorm off umrm ıyıdır

sende hoşgeldin bebeğim ....

Soyle dusunmeye calisalim bu gecici bi sure yani omur boyu bu sekilde olmicakk kizlar ya size bisey sorucam sizin esleruniz kiskandigini acikca soyler mi yoksa ima ki eder

tatlım yrnı beklıorm yok tel kullanamıo şarjı bozuldu bu cumrtesı tel alck

Soyle dusunmeye calisalim bu gecici bi sure yani omur boyu bu sekilde olmicakk kizlar ya size bisey sorucam sizin esleruniz kiskandigini acikca soyler mi yoksa ima ki eder

açıkça belli eder ben biraz tepki gösterince kıskanıyorum aklım hep sende nabiim diyor bende tam tersi sadece ima ederim

valla bazn kendımı kandıramıormm zmn konusunda.. Cnmm valla benmkı cok kıskanc oldugundn her halınden anlıyorum ehe yenirki o

yani ikiside var .) kıskandıgını asla agzından alamazsın falan öyle biri deıl yani.yerıne gore ya imalı konusur ben anlarım yda soyler nıeki

Su geyikli taytlar var ya onlardan aldim kendime bugun ama ev icinde giymek icn cunku baya kalindi hosuna gitti disariyada tayt giyerim ama duz siyahlardan neyse sari merak etti whatsaptan foto gonder dedi cektim gonderdim bende pek tatliymis falan dedi sonra bnu disariya giyme geyikli falan cocuk isi durur dedi benfe ne alakasi var gayette sicak tutuyo valla dedim giyme disari ben sevmedim dedi bende inadina sen acik acik ifadene edene kadar giycem dedim sonra msj atmis tayt giymeni istemiyotum hele bu desenli daha cok dikkat ceker hatlarin belli olur falan dedi ama acikca soyleyemiyo benimkisi duygularini dan dan ifade edemiyo

yapı cnm o bazı ınsanlar cok dıle getıremez kıskandıgını senınkısıde o sekılde :) ehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…