- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
ben geldimmmm
ewet yuppii valla özlüyom sizi ya bugün bi ara iş yerindede girdim yine kimsecikler yoktu büktüm boynumu çıktım topiğimizden
neden yaşanmaz diyo havasından mı parasından mı insanlarından mı????
bnm ki iii revirci olmuş haftaya yerine geçecekmiş bakalım hayırlısı.bi bilgin varmı tatlım revir nasıl rahatmıdır.rahattır die biliyorum ama işte merak
hoşgeldinnnnn ......
ortamndn cok kotuymuss cnmm eheehe geel tabı yaa musaıt oldgndaaoyy bılmıorm kı cnm ama ıyıdır bencedeee reviir:13:
Kızlar biz izin kullanmayı düşünmüyorduk ancak izin mecburi demişler sizlerde varmı bu uygulama ?
selam tugceciim
Canım bizde kullanmayı düşünmüyorduk ama mecburi demişler kullanıcaz o yüzden.
neden zorunlu olsun ki.izne cikmayinca erken erken gelirler daha iyi olur..birlige gore degisiyor mu acaba uygulama.Kızlar biz izin kullanmayı düşünmüyorduk ancak izin mecburi demişler sizlerde varmı bu uygulama ?
neden zorunlu olsun ki.izne cikmayinca erken erken gelirler daha iyi olur..birlige gore degisiyor mu acaba uygulama.
slm cnmcım keyfin nasıl dün akşam cok gerginmişsin simdi iyimisin :26: :26:
bu arada kübra galiba biz tanışmadık
merhaba deniz ben yarışmaya uşak tan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ortamndn cok kotuymuss cnmm eheehe geel tabı yaa musaıt oldgndaaoyy bılmıorm kı cnm ama ıyıdır bencedeee reviir:13:
Bizimki daha yerleşmedi. Yerleşmeden de çarşı falan olmuyormuş. Takılıyorlar valla hala misafirhanede.
selamlar gençler nasılsınız????
askerlık bıdde oyle bttıoms acba yermı yook :44::44:
ııyıyz cok sukur sn cnm naslsn
evet dun cok sınırlıydm bgn cok sukur ıyı olmaya calsyrmsen cnm naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?