355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ortamndn cok kotuymuss cnmm eheehe geel tabı yaa musaıt oldgndaa oyy bılmıorm kı cnm ama ıyıdır bencedeee reviir:13:

ortamndn cok kotuymuss cnmm eheehe geel tabı yaa musaıt oldgndaa oyy bılmıorm kı cnm ama ıyıdır bencedeee reviir:13:

valla enginde kayseriyi hiç beğenmedi.bu arada annem kayserili bnm zaten kayserileri sevmezdi ki annemide sölemesede pek sevmez :) şimdi daha da sevmez oldu

Bizimki daha yerleşmedi. Yerleşmeden de çarşı falan olmuyormuş. Takılıyorlar valla hala misafirhanede.

bende bugün küçük bir not defteri aldım günlük gibi bir şey sizden özendim askerim gidince yazıcam bende düşüncelerimi:) bizimkisi çok gergindi git dedim istanbula 2 gün kafanı dağıt gel şimdi orada bi garip olduk giderken burada hep dip dibe olunca gidince napcaz bakalım bilmiyorum 16'sında abbas yolcu... veda yemeği için hazırlık yapıorz şimdi harıl harıl Bahar sen gördün ya facede:)

askerlık bıdde oyle bttıoms acba yermı yook :44::44:

ııyıyz cok sukur sn cnm naslsn

Acaba ocak ayını mı bekliyorlar. Üst devrenin terhis olmasını? Bilmiyorum ki hiç.

Ama böyle iyi ya. Hiçbir işleri güçleri yok. Hiç karışanları yok. Geziyorlar öyle ortada Bizimki kitaplara vermiş kendini. Ki normalde hiiiiç görmedim kitap okuduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…