355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cok guzel anlattın ama suan o bana cok uzak.hele ızmıre hıc yagmıyor zatn.onun buraya glmesı gerek.uff gelse bıle uzaktayız sansa kadere bak ya.bende sevıom ızlemeyı ama smdı ısım gucum var ondan.)

cok guzel anlattın ama suan o bana cok uzak.hele ızmıre hıc yagmıyor zatn.onun buraya glmesı gerek.uff gelse bıle uzaktayız sansa kadere bak ya.bende sevıom ızlemeyı ama smdı ısım gucum var ondan.)

kısmet bebeğim işte ama gelirisiniz arada buraya yaaaa benimde işim var ama hem kar yağışını izliyom hem topiklerde geziyom hemde sigara sarıyom

biz bi evlenekte yoksa yalan olur bızım gorusmemız .)) masallah cok hamaratsıın bende yavastan ytıyorum artıkk.sabah kalkıp ders calısayımm.yedin bitrdin beni AÖF!!
kısmet bebeğim işte ama gelirisiniz arada buraya yaaaa benimde işim var ama hem kar yağışını izliyom hem topiklerde geziyom hemde sigara sarıyom

kızlar hepinize günaydın :) kusura bakmayın çok fazla giremedim bu ara çok yoğun çalıştık.. nasılsınız herşey yolundamı askerleriniz nasıl? bende herşey yolunda hamd olsun sevgilimde iyi heran konuşup mesajlaşıyoruz sizleri seviyorum

kar sebebiyle şirket tatil edildi birazdan eve dönüyoruz battaniye kahve kitap mode on :))

günaydınnnn kızlarr.taatilmi edildii ohh ne guzel ya.tatil eden sırketler varmıs demek kı .)) burdada yagıyor hala.daha fazla tutarsa yollar kapanır.s

İstanbuldan karlı bi güne merhaba kızlar 😊

samsundada öyle :)

kar sebebiyle şirket tatil edildi birazdan eve dönüyoruz battaniye kahve kitap mode on :))

Bizim ofiste de erken bırakırız diye laflar dolaşıyor ama inş bakalım yaa 😔

aslında hiç öyle tatil etmezdi bizimkiler ama nolduysa bu sene acıdılar heralde bize :)

KIZLAR biz de 4 te çıkıyoruz.

Bir de eşimin yeri belli olmuş. Çok şükür çok rahat bir yermiş. Girne de muhsimder bölüğü. Nöbeti yokmuş. Herkes kısa dönemmiş. Devrecilik olayı yokmuş. Çoook mutlu oldum yaa :))

gözün aydın şekerim artık daha rahat geçer kalan günleriniz

Arkadaşlar Merhaba, biraz acil bir cevaba ihtiyacım var, erkek arkadaşımın bu cuma yemin töreni var ve gittiğinden beri ki bu 3 hafta olacak henüz konuşmadık bile, ona sürpiz yapmak istiyorum orada olmak icin ancak illa komutanına bildirmesi gerekiyormuş şu kadar kişi gelecek diye. Eğer giden biri varsa beni de kendi listesine ekletebilir mi? Ben de elimden geldiğince destek olurum. Lütfen Şehir dışından geleceğim (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…