yağsın yaaaaa çok güzel yağıyo aaah aahhh şimdi ellerde bi bardak kahve yanında sevdiin üzerinizde bi battaniye sıcacık evinde yan yana oturup başını onun omzuna dayayıp karın yağışını izlemek vardı aaah aaaahhhh
cok guzel anlattın ama suan o bana cok uzak.hele ızmıre hıc yagmıyor zatn.onun buraya glmesı gerek.uff gelse bıle uzaktayız sansa kadere bak ya.bende sevıom ızlemeyı ama smdı ısım gucum var ondan.)
kısmet bebeğim işte ama gelirisiniz arada buraya yaaaa benimde işim var ama hem kar yağışını izliyom hem topiklerde geziyom hemde sigara sarıyom
biz bi evlenekte yoksa yalan olur bızım gorusmemız .)) masallah cok hamaratsıınbende yavastan ytıyorum artıkk.sabah kalkıp ders calısayımm.yedin bitrdin beni AÖF!!
İstanbuldan karlı bi güne merhaba kızlar 😊
samsundada öyle :)
kar sebebiyle şirket tatil edildi birazdan eve dönüyoruz battaniye kahve kitap mode on :))
kızlar hepinize günaydın :) kusura bakmayın çok fazla giremedim bu ara çok yoğun çalıştık.. nasılsınız herşey yolundamı askerleriniz nasıl? bende herşey yolunda hamd olsun sevgilimde iyi heran konuşup mesajlaşıyoruzsizleri seviyorum
İstanbuldan karlı bi güne merhaba kızlar 😊
samsundada öyle :)
kar sebebiyle şirket tatil edildi birazdan eve dönüyoruz battaniye kahve kitap mode on :))
Ne güzel yaa. Darısı başımıza valla
Ne güzel yaa. Darısı başımıza valla
ohh ne güzel tadını çıkart canım
Bizim ofiste de erken bırakırız diye laflar dolaşıyor ama inş bakalım yaa 😔
aslında hiç öyle tatil etmezdi bizimkiler ama nolduysa bu sene acıdılar heralde bize :)
KIZLAR biz de 4 te çıkıyoruz.
Bir de eşimin yeri belli olmuş. Çok şükür çok rahat bir yermiş. Girne de muhsimder bölüğü. Nöbeti yokmuş. Herkes kısa dönemmiş. Devrecilik olayı yokmuş. Çoook mutlu oldum yaa :))
gözün aydın şekerim artık daha rahat geçer kalan günleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?