355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ufff güya aksam konuscaz dedı.aradım cay ocagındaydı.kem küm.bıırı var yannda rht konusamıo anladımda yani madem konusamıcaz konusurz demesydın snr oldm.doktora gıdıcekmıs ılac yazdırcakmıs.ne ıcın yazdırdını bıle soyleyemedı cok boktan bı konusma oldu.bunun ıcınmı beklıyorum ben geceye kadar.offfff yaaaa
sana ne oldu kuzum kim kızdırdı yine seni

ne oldu cnm niye sinirlendin? :26: :26:

bugün bnmkide garip garip seyler sordu hiçte huyu değildir gercekten askerdeyken değişiyor psikolojileri bana anlatmadığın bişey varmı ömrüm belki çekiniyorsundur belki unutmuşsundur falan dedi hayır yok o nereden cıktı diyorum iki gündür garip garip rüyalar görüyorum ama hepsi gercek gibi cok huzursuz oluyorum uyanıyorum uyuyamıyorum diyor :26: :26: kıyamam ben onaaa yerim sevgilimi

ah bu erkekler ve ah bu askerlik diyorum başkada bişer demiyorum aaaahhh aaahhhhh

ee cnm oda böyle olacağını tahmin etmemiştir ki konusacağını düşünmüştür bi terslik omuştur sıkma canını bizim beklemekten başka ne işimiz var

ay bıktım beklemekten yaaaaa.bekle bekle ömrüm curudu.5 yıldır beklıyorum ben.kımblır dha ne kadar bklıcem..

BES emeklılık hakkında bılgısı olan varmı yaptırmayı dusunyorum arastryom smdı

ay bıktım beklemekten yaaaaa.bekle bekle ömrüm curudu.5 yıldır beklıyorum ben.kımblır dha ne kadar bklıcem..

ee kısmet cnm bekleyip göreceğiz işte :26:
yok ben bilmiyorum neyle ilgiliki o?

daha erken değil mi cnm sonuçta çalıştıında sgk yatmıcak mı sana??? neden araştırıyorsun kiii

sgk ıle alakası yokki.dısardan ekstra emeklı olyorsn gıbı bsy.mesela her ay 100 tl yatırıyorsun.devlette senın parana 25 tl ek gelır eklıyor.surelerı var ıste.56 yasında emklı olunca alırsan parayı su kdar falan.her ay kendı ıstedıgın fonu alıyormussun para deger kazanıyormus.yanı para bırıktırmek ıstıyenler ıcın baya avantajlı bı yol.tam ogreneyımde hemen basvurcam.ne kdar erken okdar iyi.benımkınede solucem gelnce oda yapsın .))

ıse ne zmn gırcegımız bıle bellı deıl ya uf.cıkartırlarmı oda bellı deıl .)) hc bsy bellı deıll
ee kısmet cnm bekleyip göreceğiz işte :26:
yok ben bilmiyorum neyle ilgiliki o?

daha erken değil mi cnm sonuçta çalıştıında sgk yatmıcak mı sana??? neden araştırıyorsun kiii

böyle bişeyi bizim komsumuz yapmıstı özel sigorta diye bende ondan duymustum o zaman küçüktüm ilgilenmemiştim pek ama bayagı iyi diyorlardı normal emeklilik yasından daha önce almaya başlıyormuşsun sanırım sen bi aratırda bizide biilgilendir cnm

orası öle tabi cnm benim ama bence işe girdikten sonra yap gelen maaşdan yatırırsın tmm erken olması ii ama bi de şu var ssana yatırdıın parayı verecekler bi bakıma peki allah gecinden versin de ömrün yetecek mi banka da senin paranı yiyebilir yani riskli gibi haaa sgk ihtimalin yoktur anlarım o zmn

valla son zmnlarda reklamlarda falan cok duydum bı cok ınsanda yaptırıyor.kotu olsa yapmazlardı herlde.memurların mesela emklı olunca maasları yarıya dusuyormus o yuzden bunu yapıyorlar ki emklı olunca toplu para alsınlar yda maasa da baglıyorlarmıs her ay gıbı..10 yıl snra cekersende oluyo galıba ama kesıntı mı oluo ne okudumda tam emn deılım .)) teyzeme sorayım sızıde bılgılendırırımm cnımm

valla ben olursem parayı noluo hepsını devlet cukkamı yapıyor bılmem ama sanmıyorum.dunyanın her turlu halı var oldu mıllet ölsun para gtsin ben ogreneyımde solerım sızede.yok canım ıse gırene kadar aylık okdar prımı oducek para var Allah'a skur.) gelcege yatırım smdıden dusunyorum valla.neyle daha karlı olur falann kafamda deliiiiii sorular

valla öyle oluyor birtanem ama çalışırsak sgk yı biz ödemicez tmm cnm sen bizede anlat işe başlayınca bende yaptırırım belki

kız solemeseeen gormucektımm tutmus ya karr.uff ya yagmasın tutmasın okadar töbe töbe.yarın arabyı tamıre gturcektık smdı yollar kapanır .s

Eki Görüntüle 891583 Eki Görüntüle 891582

yağsın yaaaaa çok güzel yağıyo aaah aahhh şimdi ellerde bi bardak kahve yanında sevdiin üzerinizde bi battaniye sıcacık evinde yan yana oturup başını onun omzuna dayayıp karın yağışını izlemek vardı aaah aaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…