355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

her zamanki seyler işte... dusunmeden bı laf ettım kırıldı etti falan fılan.. genel olrak ztn canım skkındı.hepten kotu oldum..

psıkolojı flan kalmadı bızde zaten

Asker psıkolıjısı canım ya ıstemeden düşünmeden herseye kırılıyorlar benımkındede başladı bu ara kırılmalar alttan almaya çalışmak zorundayız

iim cnm ne olsun evde takılıyorum öyle boş boş sen nbysn???

hobulduk cnm nasılsın???

bende işteyim.hiçbişey yapasım yok valla cnm sıkılıyoooo.....
bazen keşke çalışmasaydım diyorum.
ama çalışmadan da yaşayamam galiba offff nasıl bi durum bu yaa

benımkı ztn acık acık soluo alınganım normalden daha fazla.burdakı sartlarda anca bu kdar yapabılcegım bsy yok dıo.bende bsy dıyemıyorum yni.. olan oldu gene kırdım bakalım bu sfer nasıl toparlancak
Asker psıkolıjısı canım ya ıstemeden düşünmeden herseye kırılıyorlar benımkındede başladı bu ara kırılmalar alttan almaya çalışmak zorundayız

benımkı ztn acık acık soluo alınganım normalden daha fazla.burdakı sartlarda anca bu kdar yapabılcegım bsy yok dıo.bende bsy dıyemıyorum yni.. olan oldu gene kırdım bakalım bu sfer nasıl toparlancak

toparlanır cnm emin ol o da durumun farkında zaten.o kadar alınganlık yapmaz yani bence tabiii

bende işteyim.hiçbişey yapasım yok valla cnm sıkılıyoooo.....
bazen keşke çalışmasaydım diyorum.
ama çalışmadan da yaşayamam galiba offff nasıl bi durum bu yaa

valla bence öle deme yaaa çalışmak yorucu belki ama bende keşke çalışsam diyorum inan yaklaşık 5 aydır hergün evdeyim sadece kursa gidiyorum ve patladım sıkıntıdan böle asker beklemekte zormuş keşke çalışsamda günü dolu dolu yaşasam ve zaman daha çabuk geçse

Toparlanır canm nasıl olsa az bi zamanınız da kalmış kavuşmaya sıkma canını . Yüz yüzeyken bütün kırgınlıklar unutulur

Merhaba kızlar Kastamonu guzeldır rahattır ya memleketım diye demıyorum 😊 ama cok karlıymıs yollar acık canm

evet bizde netten araştırdık Kastamonu iyi diye duyduk ama işte hep hava durumlarında yollar kapalı falan diye duyunca gözüm kokrtu açıkçası algıda seçicilik hava durumlarını hep dinliyorum özellikle o bölgelere dikkatimi çekiyor neyse Allahtan Doğu değil :/

aynen ya ama burda kar kış yok ama soğuk var sadece askerim hastanede bnim ya hastalanmış biraz allah hepsine yardım etsin cnımm

çok geçmiş olsun canım ya üşütmüş mü?? ya bu termal içlikler için ne düşünüyorsunuz?? bizimkisi giymem öyle ben diyor ama sanırım lazım olacak

günaydınnn.iğrenç bir gune daha gunaydın./ hıc keyfım yok.gece benımkyle gene tartıstık bok gıbyım...

benımkının babasıda kastamonulu.ama sorsan hıc gıtmemıstır .)

hay Allah yaa artık iyice sıkıştırıyor değil mi özlem? tahmin edebiliyorum bende kesin böyle sıkıntı basacak şimdiden ağır geliyor ama işte sonradan geriye dönüp bakınca güleceğimiz günler bunlar Kastamonu'dan ziyade Artvin gözümü korkutuyor benim ustalığa oraya gidecek :18:

ya bnm öle dediğime bakma zaten.bugün cnm sıkkında biraz ondan bu negatifliğim....
senin kurs ne kursuydu cnm unuttum valla kusura bakma

gorusebılırsek yuz yuze belkı .... askerlık bıtıcek bız gene ayrı olucaz ne bıcım ıstır anlamıyorum.acayıp bunalımlardayım yanii.ne olcak bole bılmıyorumm
Toparlanır canm nasıl olsa az bi zamanınız da kalmış kavuşmaya sıkma canını . Yüz yüzeyken bütün kırgınlıklar unutulur

toparlanır cnm emin ol o da durumun farkında zaten.o kadar alınganlık yapmaz yani bence tabiii

ya bnm öle dediğime bakma zaten.bugün cnm sıkkında biraz ondan bu negatifliğim....
senin kurs ne kursuydu cnm unuttum valla kusura bakma
ing kursuydu cnm hayırdır senn neden canın sıkkın???
bence içlik alsın giysin çünkü kışın çok soğuk ve gece nöbeti falan olursa iice donar hasta falan olur mazallah sevmesede en azından askerlik için giysin sadece
gorusebılırsek yuz yuze belkı .... askerlık bıtıcek bız gene ayrı olucaz ne bıcım ıstır anlamıyorum.acayıp bunalımlardayım yanii.ne olcak bole bılmıyorumm
kuzum neden tartıştınız ki yine bak az kaldı gelecek hem uzun süre gitmicek ki evlenirsiniz bi seneye kalmaz hep yanında olur

hc bsyımız kolay olmuokı merak edıyorum neler olcak ... yoruldum artık

hayrolsun inş bende evde boş boş oturmaktansa gideyim dedim ama sıkıldım galiba artık bide herşey karıştı birbirine hiçbişey anlamıyorum

fizik bölümü mezunuydun demi tatlım umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
naptın hiç iş başvurusunda falan bulundun mu???
en iyisini yapmışsın zaten yabancı dil şart.ben bu konudan çok çekiyorum.helede özel sektörde kesin şart dil...

hc bsyımız kolay olmuokı merak edıyorum neler olcak ... yoruldum artık
aaah bebeğim senin gibi olmasada benmde tüm asker bekleyenlerinde arada problemleri oluyo hayat hep inişli çıkışlı o yüzden diyorum aaah şu erkekler aaahhh bu askerlik

evet cnm valla başvuruyorum bi sürü kişiyede haber saldık herkes koşuşturuyo aslında ama sanırım kısmetim bağlandı bu ara tam bişiler oluyo olacak diyorum ses seda çıkmıyo bidaha o yüzden hala bekliyorum bi umutla...
katılıyorum tatlım benim devlete girmem zor olduğu için boş zamanımda bari dil öğreneyim dedim özel sektörde kesinlikle istiyolar hatta 1 dilde kesmiyo en az 2 tane istiyolar

bende ilk zaman fabrikada iş bulamayınca dershanede öğretmenlik yaptım.dediğin gibi bazen insanın kısmeti kapanıyo o kadar başvuru yapıyodum araya tanıdık falan giriyodu olacak bu sefer diyodum ama bişeyler çıkıyo olmuyodu.2 yıl dershanede çalıştım cnm ben düşün yani sonra bu sene nasıl olduysa hiç ummadığım bi anda şuanki işim oldu.herşeyde bi hayır vardır ama tatlım bak bnm dershanede çalıştığım dönem bebeğimiz oldu eğer fabrikada çalışsaydım uzun bi süre bebek yapamazdık.eminim seninde bi yerlerde kısmetin bekliyodur.

aynen olmadı ben aliyim bari o zaman kıyamaz belki üzülmiyim diye giyer aslında donacak haberi yok burada anlamıyor ki

kısmet işte tatlım dediin gibi ben öğretmenliğe kendimi uygun görmüyorum bana göre fabrikada çalışmaktan daha zor ve ben sabırlı biri değilim ve çok kolay sinirlenen gerilen biriyim o yüzden öğretmenliği hiç düşünmedim artık geçici bi iş olarak başka şeyler bakıyorum bende ama daha onlardan da ses yok
aynen olmadı ben aliyim bari o zaman kıyamaz belki üzülmiyim diye giyer aslında donacak haberi yok burada anlamıyor ki

olabilir tatlım valla öyle donacak haberi yok askerin nerde bilmiyorum ama benimki içlik giymesine rağmen eldiven ve şapkaya rağmen donuyo ve istanbulda donuyo geceleri

valla dershanede çalışmak benm içinde çok zordu cnm.

kimseyede dershanede çalışmayı tavsiye etmem.

Kastamonu oradan Artvin sen düşün işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…