355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen arıo napıosn aşkımm bgn naptıın dıo hıccc demktn sıkldm

aynen yaa bende sıkıldım ve hala aramadı saolsun

aynen yaaaa konuşma imkanımız var ama konuşacak konu bulamadıımız için konuşamıyoruz uzun uzun sanki ölü gibi hissediyorum bende kendimi yaşamıyo gibi sanki çok sıkıldım yaaaaaaaaaaa

güzel bi yazı evet bebeğim ama benim durumuma uymuyo şu an için bunlar evet allah'a şükür sağlığım yerimde hayatımda kötü giden bişey yok ama herkesin derdi kendine ağırdır benim hayatımda herşey normal aslında sıradan monoton savaşacak bişey bulamıyorum ben şu an için asıl cnmı sıkan bu işte evet kötü şeyler olmasın hayatımda kim ister ki ii şeyler olsun istiyorum ama o da yok hayatımda hiç hareket yok sakin sessiz durgun monoton savaştıım bişey yok başarı elde ettiğim bişey yok öğrendiğim yeni bişey yok ve sürekli tv izlemekten beynim uyuştu evde yapacak bişey yok kalkıp bi bardak su almaya bile üşenir oldum işte asıl cnmı sıkan noktalar bunlar
dertliler mekanı resmen

herkes dertli herkes dertli naaapçaaannn mecbuuuurrrrr

umarım öledir yaa canım....offf allahm şükür yaa herşeye ragmen sonsuz şükür.....
öyle bebeğim halimize şükür gerçekten

GİZEM KÖTÜ BİŞİ WAR YAA ndden bilmiyorum ama içim sıkışıo yüregimde kötü bi his war allahım yaa off

Vallahii yaaa bi çözm getirmek lazım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…