355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Allah kolaylık versin canım:18: Gider ayak son şakasını da yapmış

uff bu sonda yanı benımde son paramdı.güya bırıktırıodum püff diye gitti resmen off.işe girmem lazımm.1 bucukda amerika kulture gorsmeye gdıcem.dıger yerıde sabah aradım adam hala gelmemıs ıse kız doncem sıze dıo

Oww üzüldüm canım ya sende üzme napcan olmuş artık Allahım bu telefon hattı şirketleri resmen dolandırıyo insanları ya.

günaydın cnm galiba sabah iii başlamamış

üzme kendini tatlım ya sonuçta olmuş olan.bak zaten bitiyo askerlik kurtuluyo kıbrıstan

Allah kolaylık versin canım:18: Gider ayak son şakasını da yapmış

hadi hayırlısı olsun tatlım umarım iii geçer görüşmen.

Bizde ne zaman üç kuruş kenara para koysak bişeyler çıkar o parada oraya gider

kabul edilirsin canım iyi şanslar sinir olma ya herşey yoluna girer inş.

günaydın tatlım hadi hayırlısı umarım güzel habarler alırsınız

İnş. canımm :) Merakla bekliyoruz.

Sabah sabah yapılacak şaka mı bu En yakınından en hayırlısından olsun inşallah.

Sorma canım seni eğlendireyim biraz diye öyle yaptım diyoo ahh aşkım benim ya Ters etki yapacağını tahmin etmedii işte İnş. canımm :)

hay Allamm yaaa insanın yüreğine indirir bunlar bizimkisi de buna benzer bi şaka yapmıştı okul biterken kaldı 1 ders uzadı seneye askere gidebiliyorum diye ağlamaya başlayınca şaka şaka dedi :) hoşlarına gidiyor heralde

Aynısı bizdede işte bide gülüyoo üstünee

Aynısı bizdede işte bide gülüyoo üstünee

aynen aynen birde gülüyorlar yaa bikaç ufak tefek şeyde de böyle kandırmıştı beni asker yeri belli olmadan 1 ay önceden yemin ettirmeye başlamıştım bak bu sefer beni öyle kandırma kalpten giderim söz ver ölümü gör falan dedim de Allahtan yeri belli olduğunda yapamamıştı

ahah ne güzel yapmışsınnn çok heyecanlı oluyo bu bekleyişşş

Kızlar yoğunluktan giremiyorum...
Hayırlısıyla günler çabucak geçsin ve sevdiğimize kavuşalım...
Herkese şimdiden sevgi dolu güzel hafta sonları diliyorum...

kızlar bu türk telekomun kıbrısı aramak için bir kampanyası varmı biliyor musunuz? ben baktım ama cep nolarına kampanya buldum sabit hatlara bulamadım :26: :26:

kızlar hiç aptal yerine konuldunuzmu :)) ve bile bile sustunuzmu :)) bu erkekler hiç bir kadının aptal olmayacağını anlamalı artık :)

canım turktelekom aksam yedı sabah 7 sabıt hatları aramk bedava

canım noldu nıe ole sordun smdı anlamadım. ))

ıs gorusmesıne gttım bu arada.kafam corba gıbııı
kızlar bu türk telekomun kıbrısı aramak için bir kampanyası varmı biliyor musunuz? ben baktım ama cep nolarına kampanya buldum sabit hatlara bulamadım :26: :26:

kızlar hiç aptal yerine konuldunuzmu :)) ve bile bile sustunuzmu :)) bu erkekler hiç bir kadının aptal olmayacağını anlamalı artık :)

Hayırdır canım ne oldu merak ettim ben de?

Nasıl geçti görüşmen? İzin olayları nasılmış?

nasıl gecti görüşmen cnm :26: :26:
ben netten baktım ama sadece cepleri diyor cnm o yüzden sorayım dedim bide eve kabarık bi fatura gelmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…