355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kıskanmadık kiiiiiiiiii :13:

Kıskanma zaten bebeğim. İnşallah sonraki aylarda toplaşalım buradaki kızlarla beraber gidelim

canm benmkıne sordum.baya rahat bı yermıs telefonda kullanırmıs brz zmn gecsın hemen olmaz ynı ama dıyor.ıcını rahat tut ynii.)
Çoook sağolasın canım. Buarada lefkoşada olacakmış onlar da. 14. birşey varmış. Hatırlamıyorum ne olduğunu :) Daha gitmedi. Gitsin göreceğiz nasıl bir yer ne var ne yok inşallah.

Kızlar çok heyecanlıyım uyku tutmuyor

Seninkine büyük sürpriz olacak

Bugün çok heyecanlıyım benimkinin usta birliği belli olcak inş. artıkk:18::18: GÜNAYDINN bu aradaa.

inş. canım akşam mı sabah mı açıklanıyo acaba uff meraktan bi tuhaf hissediyorumm.:18:

normalde bu saatlerde belli olması lazım ama uzun dönemlerde sistem nasılki acaba?? tahmin edebiliyorum yaşadığın stresi benim resmen mideme kramplar giriyordu beklemekten

normalde bu saatlerde belli olması lazım ama uzun dönemlerde sistem nasılki acaba?? tahmin edebiliyorum yaşadığın stresi benim resmen mideme kramplar giriyordu beklemekten

Benimki şimdi aradı diyarbakır dedi ben bianda ağlamaya başladım sonra bu benimki ben ağlayınca şaka yapıyorum dedii alllahım ya sinirlerim alt üst oldu resmen daha açıklanmamışş pazartesiyede kalabilir dediii

günaydınn canım.ınsallah guzel bır yer olur .))

sabah sabah telefon faturası msjıyla uyandım hala şoktayım.207 tl gelmıs.aradım ettım baktım.en sonunda nasıl geldıgını anladım galıba.annem cok fena kızıcak offf.daha oncekı ayda bılmeden kullandık dıe 270 tl odedık kıbrıs yuzunden bıktım artık faturalara bu kadar para vermekten
Bugün çok heyecanlıyım benimkinin usta birliği belli olcak inş. artıkk:18::18: GÜNAYDINN bu aradaa.

cok sakacıymıs senınkı .)

Ay inş kuzumm sorma şaka yapmıyosun demi diyorum hayır ne şakası diyo allahım öldürcek bu adam beniiii. Ooo çok gelmiş paket felan yapmıyomusunuz belki öyle biiraz daha uygun gelir 207 ne yaa

yok paketım var.kıbrısa gıttımde orda bnı askerıyeden aramıstı.her arayısı ıcın girmis bı guzel.annemle konusmak ıcın baglattırmıstı askerıyeden falan hepsı yazılmıs.normalde smdı ordan benı araması ucretlı olmuo.ama bende kıbrısa gıdınce kesılıyormus smdı bakınca anladım sagolsunlar cok gzl oldu.babasıgıl ıcınde paso aradılar bı yerlerı (para gıtmez sanıp) smdı nasıl odenır bılmıyorum o fatura offf.hepi topu 2 kurus param vardı bırıkım ıcın oda buna gıdıcek nalet olsun
Ay inş kuzumm sorma şaka yapmıyosun demi diyorum hayır ne şakası diyo allahım öldürcek bu adam beniiii. Ooo çok gelmiş paket felan yapmıyomusunuz belki öyle biiraz daha uygun gelir 207 ne yaa

Oww üzüldüm canım ya sende üzme napcan olmuş artık Allahım bu telefon hattı şirketleri resmen dolandırıyo insanları ya.

Sabah sabah yapılacak şaka mı bu En yakınından en hayırlısından olsun inşallah.

günaydın cnm galiba sabah iii başlamamış

üzme kendini tatlım ya sonuçta olmuş olan.bak zaten bitiyo askerlik kurtuluyo kıbrıstan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…